בנות - איך להתחיל אתכן?

diamanti

New member
בנות - איך להתחיל אתכן?

שלום,

חזרתי לא מזמן מטיול של מספר חודשים בחו"ל, במהלכו התחלתי עם הרבה מאוד בנות. ברוב המקומות בהם ביקרתי, הבנות היו הרבה יותר חינניות מאשר הבחורה הישראלית הממוצעת שאתה פוגש במסיבה/בר.
זאת אומרת, כשאתה מתחיל עם הזרות, הם לא יברחו ממך או יסתכלו עליך כאילו נפלת מהירח. מעטות.
יצאתי מספר פעמים מאז שחזרתי לארץ, ניגשתי לבנות, וזה פשוט מדהים. התגובות לפעמים כל כך מגעילות.
הרשו לי לציין שבדרך כלל אני פונה לבחורות בשאלות "מה קורה"? הכל טוב? לא בסגנון ערסי ומבהיל.
בקיצור, מכל החפירה הזאת, איך להתחיל אתכן?:)

תראה ביטחון. תצליח - יופי, אם לא - גם בסדר

בוא נלך רגע מהכיוון ההפוך - מה לדעתך ההבדל בין הבנות בחו"ל לבנות ישראל? אתם אומר 'חינניות' יותר. מה זה אומר?

diamanti

New member
את מכירה את זה שכשמתחילים אתכן

אתן צוחקות או נבהלות? או מתעלמות?

lolypop6

New member
בשביל כל אחת משהו אחר

בשבילי- להיות אמיתי, לא פלרטטן, לא חנפן, ועדיף שתהייה לך אמת מקסימהD: אבל בד"כ זה לא ככה אז אני סתם נחמדה לבחור כזה שאמיתי איתי כי אני חושבת טוב אולי נהייה ידידים? חח

גאוי 7

New member
לעבוד על אינטואיציות כלומר

ליצור קשר עין ממש לייט ואז לראות אם יש תגובה

lolypop6

New member
אמרת שהתגובות מגעילות. אז במקרה שלא בא לי על

בחור ואני בכל זאת נחמדה אליו מתוך נימוס ומתוך זה שהוא לא נראה לי מזיק או מגעיל (פלרטטן,חנפן וכל מה שתיארתי) אז זה גם לא בסדר? מה כבר אפשר לעשות?
ויש כאלה שמעדיפים להיות ידידים מאשר כלום..

lolypop6

New member
נראה לי שעברנו את הגן

תזרוק עליה חול.. אם היא בוכה סימן שהיא מאוהבת

עצה מגבר

פנה לבחורה, שוחח אתה על נושאי המסגרת המשותפת או מקום ההיכרות המשותף שלכם, אחר-כך שאל אותה על מסגרות אחרות שלה, אחר-כך על תחביביה, בפגישות הבאות דבר אתה על מה חדש בתחביביכם וקצת לפעמים במסגרות ובקשרים, ודרך זה וגם באמצעות מגע מתוך אהבה התקרב אליה וצור אתה קשר. הכי חשוב שתהיה נחמד וטוב אליה במלים כנות ובמעשים כנים.

Megie

New member
ברור שהישראליות שונות

מכמות הערסים ומשפטי הפתיחה שהספקנו לשמוע, פשוט התגובה הראשונית היא לסרב.
אבל אם אתה מספיק יצירתי, שנון ועושה דברים בהומור..זאת אחלה שבירת קרח ודרך להתחיל שיחה.. לא ב"היי מה המצב" אלא ב"אז רגע, אני אמור להגיד משהו שנון כדי להתחיל איתך או שתוותרי לי הפעם?!" כל מיני כאלו מעלים חיוך ושוברים את הקרח.. כמובן הכל גם קשור במיקום ותזמון..

Mate22

New member
יש כמה דרכים

הכי פופולארית היא לפתח איתה שיחה שתעניין אותה.
תחשוב על זה שמליון גברים ניגשו אליה ואמרו לה מה קורה או מה המצב אז היא כבר רגילה לנפנפף אותם.
ד"א- הסיבה שאנחנו רגילות לנפנף אותכם זה בגלל שהתחילו איתנו כבר מליון ערסים ואנחנו כבר לא מבחינות מי ערס ומי לא. אני גם לא באמת חושבת שהבחור הבא שיגיד לי מה המצב הוא אהבת חיי או הדייט הבא שלי, כי אם זה היה ככה, לי ולכל בנות ישראל היו יותר מדי דייטים.
זה לא בא ממקום מתנשא, באמת שלא, פשוט שים את עצמך בנעליים שלנו לרגע. אין לי שום עניין להיות סנובית, לנפנף אתכם נהייתה כבר מגננה.
בכל אופן- לעניינו.
אם תיגש אל בחורה ותתחיל איתה בשאלה, זה יהיה הרבה יותר נעים לה וגם לך, כי אתם אוטומטית נכנסים לשיחה ומכירים אחד את השני. לדוגמא- אתה ניגש אל מישהי ופאב ושואל אותה - "היי, תגידי.. אני וחברים שלי התווכחנו פה על משהו. נכון השניים שיושבים שם? הם נראים לך בדייט או שהם רק ידידים?"
מכאן אתם יכולים לגלוש למליון שיחות של איך לקרוא אנשים (אנחנו ממש טובות בזה ואוהבות לדבר על זה, רכלניות שכמותנו) או אם יש כזה דבר רק ידידים.
אתה יכול להעלות שאלה על כל סיטואציה בפאב, בגלידריה, בבית מרקחת, זה לא משנה. אבל זה הרבה יותר כיפי ונעים ממה קורה זה בטוח.

שיהיה לך המון בהצלחה ואני מתנצלת בשם כל הבנות על הנפנופים שלנו, זה לא אישי נגדך, זה פשוט כי עברנו הרבה כאלה ובהתחלה רובם היו טיפשים או משהו.

מייטי

dinozaur1

New member
לא מבין..

זה לא נראה מוזר אם באמצע פאב בחור ניגש למישהי ושואל על אנשים שיושבים בפאב?

נראה לי שזה פשוט משהו שדורש המון ביטחון עצמי, ובחור שנורא מודע לעצמו (כמו רוב הבחורים שמפחדים להתחיל עם בנות {אהממ אני אהממ}) פשוט יקרין חוסר ביטחון ויהיה נורא מודע לעצמו. לי תמיד נראה שזה פשוט דוחה את רוב הבחורות, נדיר מאוד היה לי לפגוש אחת שלא עד כה.

חוץ מזה, תמיד יש את עניין המראה, שזה בכלל משהו שאני חושב שבנות מסתכלות עליו בצורה מאוד בוחנת.

קיצר, קשה מדי... :p

Mate22

New member
זה לא נראה מוזר

זה פשוט להכניס את הבחורה לשיחה שאתה מנהל עם החברים שלך ולשאול את דעתה. אם יש חוסר ביטחון ומודעות עצמית גבוהה מדי, אז ברוב הסיטואציות זה לא ילך טוב, לא משנה איך מתחילים איתה.
גם אפשר לשאול שאלה שלא קשורה לפאב ולאנשים סביבו, העניין הוא להכניס אותה לשיחה שאתה מנהל עם החברים בזה שאתה שואל לדעתה, זה יכול להיות כל דבר.
אנחנו אוהבות להביע דיעה על דברים, אנחנו אוהבות לשמוע על סיטואציות שצריך להבין \ לפרש \ לפתור אותן.
הרעיון הוא גם לא להבהל ולא לקחת ללב כשבחורה מנפנפת. זה בדיוק כמו להשיג עבודה בתחום שאתה ממש רוצה. אחרי 10 ראיונות עבודה לא טובים, אתה בסוף כן תשיג עבודה. אם לא תלך לשום ראיון עבודה, מן הסתם לא תהיה לך עבודה.

dinozaur1

New member
זה נקודת מבט שלא לקחתי בחשבון

בעולם אחר, אולי אפילו הייתי מיישם את הטיפים הללו. :)

=\

Mate22

New member
למה בעולם אחר?

אני סקרנית להבין מה עומד מאחורי ההצהרה הזאת :)

dinozaur1

New member
עולם בו

חוסר הביטחון, הביישנות והפחד לא יהוו מכשול כל כך מוחשי בפני בכל מה שנוגע להצהיר על עניין במישהי...

Mate22

New member
תיצור את העולם הזה

כשאתה חושב שמישהי נראת טוב ומעניינת, אין פה איזה הצהרה דרמטית ומיוחדת. בדיוק כמו שיש הרבה גברים שיתעניינו בה, יש הרבה בחורות שאתה תמצא אותן יפות ומעניינות.

אני חושבת שאם תרגיל את עצמך לפנות אל בחורות שנראת לך מעניינות, ה"לא" שעלול להגיע פחות ילחיץ אותך.
ואל תנסה לשחק, תהיה עצמך, דבר איתה על דברים שבאמת מעניינים אותך, ככה גם יורגש שאתה אמיתי.

לפחד זה לא חלק בלתי נפרד מהאופי שלך, זה בסך הכל משהו שאפשר לפתור.

dinozaur1

New member
הבעייה מתחילה עבורי

בזה שאני לא יודע איך עושים את המעבר משיחה נעימה לשיחה בה אני מביע עניין מובהק- זאת אומרת.. אני מצליח לנהל שיחות נעימות עם בחורות, אני עובד בחנות והרבה פעמים באות בחורות חמודות בנות גילי ואנחנו מנהלים שיחות נעימות, אבל אני לא יודע איך לעשות את המעבר הזה משיחה נעימה לשיחה שבה היא תדע שאני מעוניין להכיר מעבר לזה..

איך משיחת חולין אפשר פתאום לבקש שהיא תתן לי את המספר שלה?

למעלה