הכי פשוט, חמוד ובסיסי. אין לי אפילו אחד, ואני לא מתלהבת משום דבר בחנויות, במיוחד לא מתגי המחיר. ומכיוון שאני מנסה לשבור קצת את הרצף האפור של הארון, אני רוצה אותו בצבע שמח, אבל אלה, כידוע, לא גוונים של חורף.
רק כדי לראות קולקציה שממחזרת את זארה, משתמשת בנעליים של זארה ובאופן כללי גורמת לבנאדם לחשוב על זארה... בשביל לקנות בזארה יש את זארה, אז מה יש לי להיכנס לשם?
נכנסתי לאחת החנויות לפני כשנתיים ומצאתי כמה הברקות (ממש כך!). מאז אני משתדלת לבדוק את הקולקציה אחת לכמה זמן. לפעמים אני יוצאת בידיים ריקות אבל לפעמים לא. אני חושבת שהם מנסים למתג את עצמם דרך תמחור גבוה מידי (ביחס למתחרים ולפריטים) ויש לא מעט דברים שהם לא לטעמי אבל לשמחתי אני סורקת מהר את המדפים אז אני לא נאלצת לבזבז זמן יקר....
ובשנה החולפת לא היה להם ממש חלון ראווה שגרם לי להעצר לרגע ולחשוב "וואו, דבר יפה. מעניין כמה הוא עולה". התמחור שלהם באמת גבוה, אבל יש להם אאוטלטים מצוינים (אני מכירה את הסניף בראשל"צ והוא מעולה) ואפשר למצוא בהם די הרבה פריטים שראית ואהבת ולא יצא כמובן לקנות. רק שלא קרה לי באחרונה שממש אהבתי אצלם משהו כדי שאחפש אותו במיוחד באאוטלט.
תראי... זה לא שאין לי מה ללבוש... למרות שיש גם ימים כאלו... אבל אני משתדלת לצאת לסיבוב כשבא לי לראות מה התחדש, או כשהיה לי יום רע, או כשצריך מתנה... אני מאלו שנהנות מהתהליך אז זה תמיד קורה כשיש לי את הזמן. לא בלחץ ולא רק על סמך חלונות הראווה, אלא סתם, כי מזמן לא ביקרתי
מצאתי שזו באמת דרך טובה לגלות ולהחשף למותגים ומוצרים חדשים. כדי לרענן את המלתחה לפעמים כדאי לרענן את מגוון החנויות בהן אנו רוכשות. (כך גם נדע לאן באמת כדאי ללכת כשאנחנו ממש צריכות משהו!) אגב, יש להם סניף גם באאוטלט בהרצליה (כאאוטלט כן הוא לפעמים יש מבחר ולפעמים שממה)
יש לי במלא צבעים וצורות....אפילו בקיץ אני לובשת קרדיגן (למשרד. מכותנה... כי המזגן מקפיא). דווקא ראיתי יופי של צבעוניות (גם בתחום הקרדיגנים) ביותר מחנות אחת, ובמחירים סבירים. אבל.....מכיוון שקרדיגן ללא דוגמא הוא משהו בסיסי- למה שלא תחפשי באאוטלטים? בהרצליה יש אאוטלט שבו יש חנויות של קסטרו, מנגו, פוקס, הוניגמן ועוד כמה... אני בטוחה ששם תוכלי למצוא! תעדכני....
עם טיפת ליקרה, שלא תיצמד ותבליט פסי חזייה, שלא תחשוף בטן, שלא תהיה ארוכה או רחבה מדי, שתיראה טוב ותחמיא בהופעת סולו או מתחת לז'קט. לא קל, ממש לא קל למצוא כמו שזה אולי נשמע!!!
חולצה לבנה 'גברית' אמורה להיות הבסיס לכל מלתחה כמעט, ואני גם טוענת שלאישה לא יכולות להיות יותר מידי חולצות לבנות (כמו בד קנבס לצייר...אפשר לקשט אותה בהמון דרכים) אני עוברת ליד אן-פונטיין תוך ריור קל ומאמינה שאמצא את 'האחת' בקרוב. ואם היתה אחת כזו שלא צריך לגהץ (אפרופו עניין הגיהוץ שדוסקס בשרשור 'מלחמת המינים'...), אז הייתי המאושרת בנשים
לא קשה למצוא אותן. כל עונה אני קונה כמה, והאמת היא שקשה לתפוס אותי עם חולצה לא לבנה (לא בלתי אפשרי, אבל קשה למדי). הבעיה היא עם טריקו. כזו חולצת טריקו שלא תשדר 'קנו אותי בעשרה יורו', ותחמיא, ולא תחשוף ותתאים להרבה הופעות... עד עכשיו לא מצאתי כזאת.
מה שרציתי לומר זה שרק עכשיו בקריאה שלישית, העין שלי הצליחה להתפקס על המילים חולצת טריקו אז אופס.... וכן, בהחלט בעיה שגם אני נתקלת בה. בעיקר חולצות V שוות שרואים על כל בחורה בצילומים מחו"ל ופה כל מה שמצאתי היה של היינס, לגברים... ובדיעבד- לא מספק! תפירת הצווארון רחבה מיד, החולצה עבה מידי, וגם S לא ממש מתאים. אבל יש לי עכשיו 3 'חולצות בית' בוהקות
מסתבר שלמשביר לצרכן יש מותג בית בשם SPOT. הפריטים שלהם ברמת יופי לא אחידה: או שהם מהממים, או שהם מחרידים. אי אפשר לצפות מה תוליד קולקציה
א-ב-ל יש להם חולצות בייסיק מ-ע-ו-ל-ו-ת!!! גם לחורף וגם לקיץ: אורך מעולה, איכות נהדרת, בד'ים נעימים (יש לי כמה חולצות שעוברות כביסה לפחות פעם בשבוע כבר שנתיים והן כמו חדשות) ומחירים מעולים. שווה