בנות! אזהרה!!!

לא מדוייק.

כשהתחתנתי אהבתי את בעלי, לא חשבתי שזה יחזור. אבל כנראה שאין כמו אהבה ראשונה, אמיתית ותמימה.

שםאנילא

New member
פשוט מצאת מגרעות אצל העכשווי שלא היו בקודם...

אבל כשתלכי לקודם תמצאי מגרעות שלא קיימות אצל העכשווי...

מה קרה לאנשים???

אולי אתם גם יודעים איזה מידה אני בנעליים? מאיפה אתם ממציאים את הדברים האלה? ומענין שדוקא הגברים הם אלו שטוענים את השטויות האלה. גברים... אתם לעולם לא תבינו מה זה רגש של אשה, וזה לא קשור למעלות וחסרונות של הבן זוג, זה פשוט חיבור רגשי. וחיבור רגשי לא קורה עם כל אחד, גם לא אם הוא כליל המעלות.

אני מסכים איתך לגמרי בדבר אחד

שאם יש לך אהבה - תתחתן איתה בכל מחיר. אחרת לא תצא מזה. לצערי אני חוויתי על בשרי אהבה גדולה מאוד, שלא מומשה בגלל סיבות שאינן תלויות בי. ועד היום, כמה שנים אחרי - זה לא עוזב אותי לגבי שידוך או לא. אני חושב שאין לפסול כל הצעה. כולל המופרכת ביותר. בל נשכח שמשה רבנו לא התחתן בשידוך. גם לא יעקב אבינו. וכן, צריך ללמוד מהם - "מעשה אבות סימן לבנים". כמובן, צריך לבדוק היטב כדי לא להתחתן עם בחור או בחורה לא ראויים.

אמממ

עכשיו הבנתי אותך ממה שקראתי..טעות אחת יש לך את מפתחת תלות באהבה ישנה רק כי לא טוב לך עכשיו אם היה לך טוב היית אומרת שהאהבה כיסתה על הישנה,.בקיצור אהבה אמיתית זאת אהבה שבונים ואפשר להגיע אם תעבדי על זה..בהצלחה!

אצלי קצת שונה אבל מכירה כן..

אממ אל תחשבי לדעתי את נכנסת לזה חזק מידי ..כמה זמן את נשואה? אני מבינה אותך כ"כ הרבה..

לא מתחתנת/tapuzforum/images/Emo13.gif

ואו שנה ומיואשת? באסה אל תביאי ילדים עד שתתחילי להבין את הלב שלך..גירושין זה לא פיתרון אם מצאת סיבות טובות למה לבחור בו לכל החיים סימן שיש משהו וחבל לפספס..

מבינה אותך מאוד...

אבל מה הפיתרון שלך? מה את יכולה לעשות? או לבנות את האהבה הקיימת או לאבד אותה ולא מאה אחוז שתשובי לקודמת נכון?

שאנטי24

New member
אני מבינה אותך

יש גם את הענין של נוסטלגיה נוח לך כרגע אולי לזכור רק מה שהיה טוב וכיף, תזכרי בסיבות שגרמו לך לעזוב אותו... בכל אופן ליבי איתך זה באמת ממש לא קל!!

למעלה