בנות! אזהרה!!!

שםאנילא

New member
דניאלוש יקרה...בינתיים אתכן בנו מצלע...אז ../images/Emo4.gif

פליז..לא להכליל

נשמע מוגזם קימעה...

והסטטיסטיקה תוכיח שהרבה זוגות עם אהבה טובה בעבר נשואים היום באושר לאנשים אחרים.... כנראה שזו את שלא רוצה להדחיק ולא רוצה לתת צאנס לאהבה הנוכחית.......

חח..

יש המון עם אהבה בעבר שחיים באושר, השאלה מה נסגר עם האהבה הזאת. אני דיברתי על אהבה שעדיין קיימת, אז להתחתן עם מישהו אחר לא יפתור את הבעיה. זה רק יחמיר.

ברור שהייתה אהבה בהתחלה.

אבל לא הרבה זמן אחרי החתונה, זה פתאום חזר לי.. כל האהבה לחבר הקודם. וזה לא עוזב אותי, אני משתגעת.

זו לוגיקה פשוטה

את עכשיו במצב שאת מסתכלת רק על החסרונות של בעלך, ולכן באופן אוטומטי את משווה לחבר הקודם ואומרת הוא היה יותר טוב... זו העבודה שלך עכשיו לקחת את הפלוסים הטובים של בעלך ולשים אותם בראש מעייניך! תמיד להגיד לעצמך במידה הזו בעלי מיוחד במעשה הזה בעלי מוכשר וכך לאט לאט את תגלי עולם חדש של קירבה ואהבה מתחדשת לבעלך! אלו דברים בדוקים!

חחחח...

אני אוהבת אנשים כמוך.. שוברים את הרגל ונהנים מהגבס. חחח... סורי! עדין א"א להדחיק את הכאב של הרגל השבורה.

שםאנילא

New member
אז זה ברור שזה יישאר במחשבות שלך תמיד...

לכן קשה לך להוציא את זה זו אהבה תפלה של מגע ותו לא

מה הקשר?

גם עם בעלי יש לי מגע, אז מה??? חוץ מזה, רואים שאתה לא בת. אצלינו הרגש הרבה יותר חזק מהמגע. אנחנו לא נהנות מהמגע, כמו שאנחנו נהנות מהרגש, מהיחס, מהאכפתיות.

שםאנילא

New member
כן הא???

לא ארד כאן לפרטים היות וזה לא הפורום המתאים בכל מקרה גם את לא חוית חיים מושלמים עם הקודם על מנת לאמר שהם יותר טובים מעכשיו אז מי הבטיח לך את זה?

חח בינתיים

מי ששבר את הרגל מרצון זו את! אני ממש לא מבין אותך איך התחתנת ככה שיחקת עם המצפון שלך, הרי אני בטוח שהתחתנת הייתה לך אהבה מטורפת עדיין לחבר אז למה??? על זה נאמר מה שאדם הכין בערב שבת את זה הוא יאכל בשבת! עכשיו כבר אין מנוס זה או להתגרש או שתפעלי כמו שכתבתי לך לעיל בהצלחה...

למעלה