בנות! אזהרה!!!

מה הקשר? ברור שלא!!

אבל לרוב אתה לא מספיק לפתח אליה רגשות, ובטח שלא להתאהב..

../images/Emo186.gif../images/Emo186.gifאיזה טמטום המוח

נראה לך שאם את יוצאת עם גבר כמה שנים אז זה אהבה??? התורה קוראת לזה תאווה ולא אהבה... אהבה אמיתית לוקחת עשרות שנים ולפעמים יותר... אז רדי מהעץ הגבוה שטיפסת עליו... חבל על הזמןןןןן לבזבז על מישהו/היא שנים כדי להחליט אם להתחתן... ותראי כמה גירושים יש עם השיטה המטומטמת הזאת... נראה לי שליש או יותר... אז מה עושים? נפגשים 6-7 מפגשים ארוכים של כמה שעות (לפי הרב שלי, יש כאלה שאומרים יותר), רואים אם יש כימיה, ומבררים עליו/ה כמה יראת שמיים ומידות טובות יש לו/ה... רואים חיצונית שהוא/היא מוצא/ת חן... וזהו... קדימה... חבל על הזמן... חחח... נבזבז שנים על כל מועמד/ת???
*בתמונה: ישיבת בריסק בי-ם...

את אותו בחור שאהבת כאהבתך הראשונה

ושקהש לך להתנתק ממנו... אולי כשתגלי שזה סתם היה משחק (ואני מדגישה, אולי.. כי אני לא יודעת מה הסיפור שלך) יהיה לך הרבה יותר קל להתנתק

לא נראה לי.

זה אולי משתנה מגבר לאשה, הגברים לוקחים את זה יותר בקלות. אבל לנו הנשים קשה להתגבר על רגש לאדם שאוהבים.

צריך גם להבין

מה זאת אהבה. לבחורה בוגרת אני לא צופה צלקות מהתאהבות. כמו שאני לא צופה לבחור בוגר. מי שחלש, לא מעז.

למה תמיד. . .

הבנות עושות דברים עם גברים ומתחרטות מיד אחרי זה ויש להן מצפון?! (והכי מדהים שהן יכולות לעשות זאת שוב פעם למרות הכל‏)‏ תהיו יציבות ותכלסיות‏ ‏עם‏ ‏עצמכן...

למעלה