בנותת! כנסו !

../images/Emo207.gif יאיי תקישבו

אתמול חלמתי חלום שאני ועוד בת אחת זכינו באיזהשהוא תחרות והפרס הוא שהבנים יתארכו אצלך בבית אזז חחח אז הם אמרו לי שהם יבואו אליי ביום חמישי בשעה 12 בצהריים טוב הגיע היום והם הגיעו =] כזה ישבנו כולם בסלון נתתי להם לשתות קולהה
ואז כזה פתאום שאלתי אותם: " אתם הומואים"? (אני לודעת למה שאלתי אותם את זה, אבל בכל מקרה זה רק חלום) אז נוליי ענה לי כן שתיים ממנו הומואים ו-3 לאא! חחח זזה היה חלום מזהה מוזררר !! אבל לא נוראא העיקר חלמתי עליהםםם !! כפרות !! כפרותת !!

../images/Emo26.gif יש לי שיר../images/Emo36.gif

או או גיים בויז גיים בויז כל ילד וילדה במדינה אותם מכירים הם שרים וגם רוקדים אביחי לוי הוא כזה חתיך וכל השאר הם סתם בטיח בקיצור לעניין גיים בויז הגיע הזמן שכל אחד אתכם יכיר וירדוף אחריכם בכל העיר....:)

שליי חיחיחי

נולילון הקטון רץ בבוקר אל הקריון הוא טיפס על העץ מחבוא חיפש.. אך אוי ואבוי לו לשובב חור גדול במכנסיו הוא טיפס על העץ מחבוא חיפש..! חחעעח עכשיו המצאתיי.. גררררררררר על השיר של יונתן הקטן חח

הינהה מצאתיי

גיים בויז זה הדבר ולמי שלא חושב כך?! אזז יאללה לכו כברר הם מתוקים הם נחמדים חתיכים וחיחיחי אולי ביישניים אדם הוא משהו מיוחדד הוא כזה חמדמדמד אוו אוו ושרון הוא כל כך משונהה הוא כזהה שוווהההה !! אביחיי ישאר תמיד אביחיי כי בלעדיו מה הם חיייי ??!! ערן הוא כזה מושלםם ולסיום אושרי א=ת=ה כ=ז=ה כ=ו=ס=ו=ן חחח שני השורות האחרונות לא יצאו לי משהו אבלל זה המצב

OoנויoO

New member
חחחחחח בגלל שמשמם לי חחחחחח

אל תייחסו זה פשוט שעת הפיגור חחחחח אנחנו הגיים בויז הכוסונים אנחנו רוקדים וגם שרים כל ילד וילדה משגעים יש לנו שירים משו לפנים את פורום 1417 אנחנו אוהבים מי מכיר אותם בכלל סתם כמה ילדים מסכנים אין להם מה לעשות אז הם כותבים חמשירים ויש ילדה שיוצאות לה חרא של מילים במקרה הזה קוראים לה נוי והיא דופקת את כל המוכשרים ובגלל שעלינו הם חולים ולפורום הם מכורים נביא להם תרופה ב-200 שקלים ויש גם בפורום ילדים קצת שרוטים שלפעמים לא מבינים מה הם רוצים מהחיים [ממש אני חחח] ה-ס-ו-ף לא להבהל חחחחח

חחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה קרועה הרגת אותי.. :) חזק חחחחחחחחחחחחחחח

למעלה