בנותת! כנסו !

בנותת! כנסו !

בואו נשחק משחק כזה כל אחת עכשיו תמציא חמשיר על הבויז שלה או על כולםםם יאללהה בואו נתחיללל ..

חעחעח יפהה לי יש בקטנה

המצאתי הרגע.. יש אדם מיוחד ששמו הוא נולון הבנות אחריו רצות וצועקות"תעשה לי ילד,שרון" עם תחת כזה,וכאלה קוצים מי לא תרצה לשחק לו בביצים?[מה אני יעשה זה התחרז חעחע] יצא לי 4 שורות. אוי ואבוי השורה האחרונה...מביעה מסרים מינים חזקים חעחע

lihi50

New member
חחח וואי אהבתי ../images/Emo6.gif ../images/Emo42.gif

חחח מי שרוצה הסבר מפורט למה עושים עם נולי לבד בדירה שתיכנס אליי לאייסי:297422186

טוולי

New member
ישלי משוו =]]

שרונית החייכן אוהב לעשות הרבה באלגן
בבוקר הוא קם מצחצח שיניים וואי ההופעה מתחילה בעוד שעתיים הוא מתלבש במהרה שרונית הוא זמר משו בנזונההה
בערב הוא מגיע הביתה מההופעות עייפ ותשוש ורצ במהרה לעשות דוש
כן כן זהו שרונית המושלם כי הוא האחד היחיד מיכולם

מוסיפה לך 2 שורוות נחמדות

שרונית החייכן אוהב לעשות הרבה באלגן בבוקר הוא קם מצחצח שיניים ואיי ההופעה מתחילה עוד שעתיים הוא מתלבש במהרה שרונית הוא זמר מש'ו בןן זוננההה בערב הוא מגיע הבייתה מההופעות עייפ ותשוש ורץ במהרה לעשות דוש שם מחכה לו קמילה,[אני] עם הרבה סבון,וודקה ונרגילה כן כן זהו שרונית המושלם כי הוא האחד היחיד מכולם

חחחחחחחחחחח חרמניית ../images/Emo8.gif

טוב עים בנים כאלה כל בת חולמדת חלומות כחולים ומרטיבה במיטהה חחחחחחח

שיר על נולי

יושבת בחדר לבד וחושבת מי הנסיך שלי זה שיקח אותי עד שראיתי אותך נולי חיים שלי והבנתי שאתה הנסיך שלי בלילה היתפללתי לאלוהים שישומור עליך ושתבוא כבר לקת אותי נולי שלי אתה הכול!!!
שרון סנדלר
קארין

על דמדם שלי חחחחחחחחחחחחחחח

אדם הקטן תפס על העצים הסתכל מהחלון על גברת עם ציצים נהנה מכל רגע עד שנפל מהגזע טחחחחחחחחחח גרוןע ביותר

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

הינה שלייייייייייייייי.: נולילון הקטון רץ בבוקר אל הקריון הוא טיפס על העץ מחבוא חיפש.. אך אוי ואבוי לו לשובב חור גדול במכנסיו הוא טיפס על העץ מחבוא חיפש..! חחעעח עכשיו המצאתיי.. גררררררררר על השיר של יונתן הקטן חח

חחחחחחחחחחחחח אהבתיי

עאלק הסתכל מהחלון על גברת עים ציצים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה