בנותתתת דחוףףףףףף!!!

Oshri siso

New member
מסכנה... חח טוב שלא הרגתם אותה../images/Emo6.gif

היא לא ידעה שפתחו על זה עוד הודעות... כי אחרי חמש דוקת מוחקים אותם.... ומה אני יגיד... אתם ממשיכות להתכחש..../= חחח

אושרי כנסס..:)

כאילו מה זה תמונה אמיתית!?!?!?! כיי אםם כןןןןןןןןן זהה מפחידדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד

Oshri siso

New member
חחחח הדר כנסי...

אני לא יכול להגיד לך עם זה אמיתי או לא ... כי אני לא מומחה בתוכנות האלו .. בכל מקרה...דיברתי עם מישהו שמכיר את מידן הוא סיפר לי על ערן דברים.... אני ידעתי ממזן שערן הוא... הומו. אבל לא הוצאתי את זה או שארמתי את זה.. כי חשבתי.. זה חיים שלו.. למה שנתערב? על כל מקרה.. זוהר לוי מכירים? ... אוקי... כי אני בטוח שערן ..או מידן... מכירים../=

אושרייי דחוףףףףףףף!!

יוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו אימלההההההההההה אניי בשוקקקקקקקקקקקק!!! אבלל ת'אמתת יש משהוו בזה. כאלו התנועות ידיים שלו הקול שלוו.. אבלל לא יודעתת אוףףף=/ אבלל מה אכפתת לי לא משנה ליי דוו אוו הומו.. אם הוא אוהב את זה שיהיה לוו לבריאותת!! תודיקק עלל המידהה..! ררר אני חייבתת לברר!!!!!!!

מידע**חח יש לי שפעת העופותת!

אוו אווליי למחשב..
כל השישי שבתת הוא נכבה לבד.. מטומטםם המחשבב הזה.. פשוטט למלםם[לא מועיל לא מזיק]

Oshri siso

New member
חחחחחחחח(=

חיים שלו מאמי.. זכותו.. עם הוא דו הומו או סטרייט.. לא אמורים להתערב לו בזה... בדיבור בתנונעות בזה.. את צודקת.. אבל זה עדיין לא מוכיח שהוא הומו. כי את הדיבור זה דבר שנתן לו האלוהים.. חחח... אבל אחרי הדיבור שלי עם אותו אחד אחרי התמונה ואחרי השיחה של ידידה שלי עם ילדה מהייד פארק זה.. כבר... התחלת הוכחות...

Oshri siso

New member
הדר?

חחחחח כן אה? אבל עזבי חיים שלו... בכל מקרה... את יודעת למה פירסמו תתמונה?

Oshri siso

New member
כנסי...

זה מין נקמה כזו... את זה אני לא יודע עם זה נכון... כי אני לא ידבתרי על זה עם זוהר לוי אבל.. ידידה שלי אתמול דיברה עם מישהי שמכירה את מושיקו {זה שבתמונה עם ערן} והנה השיחה... •°.•נירית•°.•‏ (‏AM‎ ‏03:45)‏ : כן ספירייייי :)‏ (‏AM‎ ‏03:46)‏ : את כתבת בפורום [[באשכול שאלות]] על זה שעם ערן בתמונה -- מושיקו?! ספירייייי :)‏ (‏AM‎ ‏03:46)‏ : זאת את? •°.•נירית•°.•‏ (‏AM‎ ‏03:46)‏ : כן למה? ספירייייי :)‏ (‏AM‎ ‏03:46)‏ : את מכירה אותו?! •°.•נירית•°.•‏ (‏AM‎ ‏03:47)‏ : את מושיקו?כן ספירייייי :)‏ (‏AM‎ ‏03:47)‏ : ואת יודעת במקרה עם הוא באמת עם ערן? •°.•נירית•°.•‏ (‏AM‎ ‏03:47)‏ : הוא היה איתו לפני שנה וחצי התמונה אמיתית ספירייייי :)‏ (‏AM‎ ‏03:47)‏ : יאא את רצינית :/ והם לא יחד? •°.•נירית•°.•‏ (‏AM‎ ‏03:48)‏ : עכשיו לא •°.•נירית•°.•‏ (‏AM‎ ‏03:48)‏ : עכשיו תשאלי למה הוא פרסם את התמונה הזאת חחח •°.•נירית•°.•‏ (‏AM‎ ‏03:48)‏ : כי שהם היו ביחד ערן בגד בוא •°.•נירית•°.•‏ (‏AM‎ ‏03:48)‏ : אז הוא כזה מתנקם בוא •°.•נירית•°.•‏ (‏AM‎ ‏03:48)‏ : חבר שלו פרסם תתמונה הזאת •°.•נירית•°.•‏ (‏AM‎ ‏03:49)‏ : אבל יכול להיות שערן דו •°.•נירית•°.•‏ (‏AM‎ ‏03:49)‏ : כי עכשיו יש לערן חברה אמאלההההההההההההה •°.•נירית•°.•‏ (‏AM‎ ‏03:49)‏ : מה לא ידעת?! •°.•נירית•°.•‏ (‏AM‎ ‏03:49)‏ : גם אושרי דו חח ספירייייי :)‏ (‏AM‎ ‏03:49)‏ : אושרי דו?!?!!?!?!?!?! אמאלה •°.•נירית•°.•‏ (‏AM‎ ‏03:49)‏ : חחחחחחחחחחח איפה את חיה כפרה •°.•נירית•°.•‏ (‏AM‎ ‏03:51)‏ : אני יודעת על ערן כי גם ראיתי אותו בתאטרון...זה מועדון וראיתי אותו שם זה היה מתי שהיה מסיבה של הומואים זה השיחה שלהם.. אתמול בלילה... לא לקוח אחריות.. אני לא יודע על זה אני לא מכיר את נירית... בקשר לזוהר לוי ... עם את רוצה אני ינסה לברר עוד פרטים...ממנו...

דיי אמא אושריי אתהה צוחק עליי??!?!!

ה'' ישמורררררררררר!! ינעלל סבאא שלוו למה מיי הוא שיננקוםם בערנושש שילי.. כוסעמקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק עללקק אושרי[חמי]דוו מה היא מחרבשת בשכל גם כן זאתיייייי

חחחחח אבל שימי לב להבעות

של ערן ואושרי יש מצב שזה נכוןןןן \= חחחח כפרעלייהםםםםםםם

Oshri siso

New member
כן אה?סתימות...

-נקמה- כמו ילד קטן...//= אין אין זוהר לוי הכי אמיתי הוא יגיד את האמת שמאחורי כל זה אני רק מחכה שהוא יחזור.. אני ידבר איתו.. הוא אמר שערן הוא הומו והיה איתו סיפור במועדון ה-tlv (חח לא מה שאתם חושבים).... בכל מקרה...שיהיה לערן הכי בכיף עדיף רק שלא לא יוודע לעיתונאות.

אושריייייייייייייייייייי

דיייייייי תתוודה ותגידד שאתהה צוחקק עליייייייייי ייייייימחליללללללללל!! אושריייייייייייייייייייייייייי למהה??!?!!

חח ימחליל זה לא קללה תדע מראש

זאת מילה כזאת מוזרה בגרוזיניתת שחברה שלי תמיד אומרתת חח נידבקתי בהה ואין לי מושג מה זה אומרר

אושרי דווו?!!!!!!!!?!?!?!

דייי אמאלהההההההההההההההההההההההההההההההה חחח יואווווו איןןן אני מופתעתתת רצחחחחח טוב נו שיהיה להם בכיףףףףף

אוווחח חלאס עם השטויות האלה כבר!

מי זה זה בכלל זוהר לוי הזה ומה לעזאזל הוא יודע?! צ'מעו אנשים! ערן הוא פאקינג סלבבבב!!!!! וזה ברור שיתחילו להפיץ עליו שמועות כמו על כל אחדד! כנ"ל על אושרייי!!! מיש'ו פה ראה את האירוח באקזיט?!אוקיי שם אושרי אמר בברור שהוא התחיל לצאת עם מישהיי! פאק למה אתם עושים מכל דבר סיפור!? חכו חכו שניה, אני הולכת לדבר עם מיש'ו ולהגיד לו"ואיי כןן אני מכירה את ערן דרך בלע בלע בלע בלע והוא כן הומו וזה" אתם לא קולטים שמחרטטים לכם בצוררה?! עכשיו תשאלו למה דווקא על ערן? בגלל שאני מודה שערן מבחינת קול ודיבור הוא לא הכי גברי וגס שיש! אז זהווו.. זו התשובה! בנות חלאס להכנס לפאניקה!די להסטריוות! ובכלל מה שאמרו על אושריי זה בככל חירטוט של הלייףףף!!! ועוד מש'ו חשוב: גם אם זה נכון וגם אם ערן הומו!באמת אכפת לכםםם!?! אתן מצידכם תמשיכו לאהוב אותם,ואת ערןן וזהו! מה אתן צריכות להתערב בנטיות המיניות שלו!? אכפת לי אם הוא אוהב בנים או בנות?! לא! תואהבו אותו כמו שהוא!.. [ועוד הוכחה שלהיות סלב זה לא נוצץ כמו שזה נראה]

למעלה