כנסי...
זה מין נקמה כזו... את זה אני לא יודע עם זה נכון... כי אני לא ידבתרי על זה עם זוהר לוי אבל.. ידידה שלי אתמול דיברה עם מישהי שמכירה את מושיקו {זה שבתמונה עם ערן} והנה השיחה... •°.•נירית•°.• (AM 03:45) : כן ספירייייי

(AM 03:46) : את כתבת בפורום [[באשכול שאלות]] על זה שעם ערן בתמונה -- מושיקו?! ספירייייי

(AM 03:46) : זאת את? •°.•נירית•°.• (AM 03:46) : כן למה? ספירייייי

(AM 03:46) : את מכירה אותו?! •°.•נירית•°.• (AM 03:47) : את מושיקו?כן ספירייייי

(AM 03:47) : ואת יודעת במקרה עם הוא באמת עם ערן? •°.•נירית•°.• (AM 03:47) : הוא היה איתו לפני שנה וחצי התמונה אמיתית ספירייייי

(AM 03:47) : יאא את רצינית :/ והם לא יחד? •°.•נירית•°.• (AM 03:48) : עכשיו לא •°.•נירית•°.• (AM 03:48) : עכשיו תשאלי למה הוא פרסם את התמונה הזאת חחח •°.•נירית•°.• (AM 03:48) : כי שהם היו ביחד ערן בגד בוא •°.•נירית•°.• (AM 03:48) : אז הוא כזה מתנקם בוא •°.•נירית•°.• (AM 03:48) : חבר שלו פרסם תתמונה הזאת •°.•נירית•°.• (AM 03:49) : אבל יכול להיות שערן דו •°.•נירית•°.• (AM 03:49) : כי עכשיו יש לערן חברה אמאלההההההההההההה •°.•נירית•°.• (AM 03:49) : מה לא ידעת?! •°.•נירית•°.• (AM 03:49) : גם אושרי דו חח ספירייייי

(AM 03:49) : אושרי דו?!?!!?!?!?!?! אמאלה •°.•נירית•°.• (AM 03:49) : חחחחחחחחחחח איפה את חיה כפרה •°.•נירית•°.• (AM 03:51) : אני יודעת על ערן כי גם ראיתי אותו בתאטרון...זה מועדון וראיתי אותו שם זה היה מתי שהיה מסיבה של הומואים זה השיחה שלהם.. אתמול בלילה... לא לקוח אחריות.. אני לא יודע על זה אני לא מכיר את נירית... בקשר לזוהר לוי ... עם את רוצה אני ינסה לברר עוד פרטים...ממנו...