בנותתתת דחוףףףףףף!!!

בנותתתת דחוףףףףףף!!!

ניראה ליי שפתחו עלל זהה כברר שרשור אבלל אני חייבתת חייבתת אתת סיפורי נולי מ פרק 1 עד 4 כל השאר יש לי.. אז מי שרוצהה ויש להה שתרשוםם ליי במסר אישי או באיסיקיו 325201492 בקשההה זהה חשוב ליי.!! מי שרואה אתת זה ויש לה בטחח אומרתת:"חרא למה מה קרה שאני יביא לך" אזזז בבקשהה אניי מבקשתתת ר===ח====מ====י====םם!!! ועוד פעם
עלל השרשור!! אוהבתת המון המון המוןןןןןןןןןן הדרושש

יאא הכלל!?!?!

גם 1 2 3 4 ?~?! אםם כןן תבייאי ליי כפרהה עלייך!! ישש הצלתת אותיי. אבלל בנותת גםם אםם ישש לכםם פליזו'שש תביאוו ליי..

KiSs KiSs KiSs

New member
יאוווו..תביאי...

אני לא צריכה את זה בגלל מה שנולי עושה אני צריכה את זה כי אני מדפיסה את כל סיפורי נולי...שיהיה לי מה ליקרוא כשאני משועממת..חח.. יש לי רק מ-6 עד 20 (20 זה הפרק האחרון) אז אני צריכה את 12345... פלייייז תביאי לייי

2נדנה14

New member
בנותתת אני עוד שניה מתעלפתת(דחוףף)

אתן יודעות על זה????????????????? .. כנסו: http://img520.imageshack.us/img520/6263/7587933116tz.jpg יווו אני מתה זה נראה לכן אמיתי?????

דייייייייייי כברר עם התמונה הזאתתתת

אוףף נווו חלאסססססססססססססססס 74365354564962758707584268676756546976756 פעמים דיברנו על זה...

כןן דיי כברר!!

התמונהה הזאתתתתתת יצאהה מכלל החוריםם שכברר אפשר.!! כלל פעםם אנחנוו טוחנים אותה מחדש

כברר יצאוו להה שערותת ירוקות

לתמונהה הזאתת מרובב שכלל יוםם מפרסמיםם אותהה.!! רידדדדדדד דיסססססס אוקייי?!!?!: ז=ה ל=א ע=ר=ן ת=פ=נ=י=מ=י!! פיברקוו אתת התמונהה!!!

אימ'אלה ...

אם זה לא ערן ברוך השם .... אימאל'ה חחח טובוש ... להדרו'ש סנדלר חמי2 מה זה פיברקו את התמונה אני אשמח אם תסבירי לי

חח כנסיי....

פיברקוו זהה כאילוו את לוקחתת תמונה שלל ערןן ותמונה שלל איזה זוג שמתנשק ואתת שמה אתת התמונה שלל ערןן במקום של האיש הזה.. ויש לזה מלא תוכנותת לעשות אתת זה... אבלל לפיי דבריו של אושרי[סיסו]הואא באמתת כזה.. אבלל אני לא יודעתתת=/

2נדנה14

New member
נא להירגעע

תירגעו אני רק עכשיו שמעתי על זה ולא ראיתי על זה שום תגובה בפורום אז שלחתי.. סליחה טוב שלא אכלתם אותי סורי

למעלה