../images/Emo207.gifאמא אתן לא מאמינוותת מהה קרהה
ליייייייי השםם ישמורררררררררררררררר מה קרהה לייייייי.!! מי שקוראתת פרינססהה אממ יום שני אני ותהילה(תהילוש חמי המלכעע)הלכנוו לקניוןן וקלטנוו כזה שיש שתיי בדואים שרודפים אחרינו.. זה התחיל ככה..אני והיא ניכנסוו לחנותת כזה עם מוכרר מזהה חתיךךך אבלל אני לא יודעת איךך קוראים לחנות חח שחכתיי..בקיצור לעניין.. יצאנוו כזה מהחנות והבדואי לא הפסיק להתכלל עלינו ..קיצור הוא קרא לחבר שלו או אח שלוו לא יודעתת וכזה כל חנות שאנחנו ניכנססנו הם ניכנסוו גם או שהם חיכוו בחוץץ...כזה ניכנסוו ל''לי כופר''וגם הם נכנסווו.. עשינו כאילו אנחנו מסתכלותת על הגינסים ומעניין גם הם.. קיצור תפסנו ריצהה חח בקניוןן כמעטט נפלתיי לתוךך המשביר... יש שםם מעליתת כזאתת אז עלינוו ויצאוו לאיפה שהיה המוכר החתיךך.. פתאום אתת מי אנחנוו קולטותת !??!?אתת הבדואיםם חחח אזז ירדנו לקומה השניהה ונכנסנו ל''TNT'' גם הםם אימאא זה היהה מפחידדד...אז אחריי זה הלכנוו לשומר וזה דיברנו איתו שיש שני בדואים שרודפים אחרינו...קיצור הוא טיפלל בהםם והםם הפסיקוו.. קיצור אני ותהילה ירדנו לאוכלל חח היינו צמאות..אנחנו הולכות הולכות פתאוםם ראינוו אותםם יושביםם ליד הג'ויסטיק..חח אני עושה לה כזה חחחחח תראיי הינה הםם עודד פעםם חח בואייי נקנה משוו ונעוףף מפה אחרי זה הםם יחשבוו שאנחנוו רודפותת אחריהםם...חחח ואזז הלכנוו וניגמרר הסיפורר.. חחחח חפרתייי בקטנהה..! אוהבתת אותכןן המוןןן..אהה וגםםם ראינוו מישוו דומהה כופייי אבלל כופיי לשרוןן רק עם עגילל באף.!זה המוכר...