בנותתתתת חזרתיייי

בנותתתתת חזרתיייי

ה=ת=ג=ע=ג=ע=ת=י אלייכןן המוןן אימאא אתםם לאא יודעותת כמהה אני אוהבתת אותכןן וכמהה התגעגעתיייייייייייייייייייי וואיי אתםם לא יודעותת מה קרה לי השבועע פגשתיי אתת ביחו'שששששש בנותת התגעגעתיייי אוהבתת אותכןן מלאמלאאלאללאלאלא אההההה וגיליתי מי הפורץץץץ היהה!! איזה ילדדד מושפעעע מהבציפרר שליי בקיצורר אוהבתת אותכןןן המוןן מואהה

OoנויoO

New member
הדרו'שששששששששש

יעיאעיאעיאיע כמה זמן לא היית פה!! פגשת את ביחו'ששש?!כיף לךךך יאו התגעגעתיייייי איפה היית כל כך הרבה זמן?!!?!?

ברוכה השבה ../images/Emo24.gif

יאא כיף לךךך! איפה פגשת אותו? חחח איזה חסר חיים הילד הזה :\

בנותת אניי לאבב אותכםם!!!

נויו'ששששש ליטלו'ששש התגעגעתיי המוניםם.!! דורינייי ברו'שש שרינו'שש לכולםם בקיצורר.! אנייי אוהבתת אותכםם המונים. !אימאא איזה כואבב הסיפור עלל אתי מהתוכנית ''מכל הבנות בעולם'' מסכנהה

פגשתי את ביחו'ש ביום חמישי שעבר

ואמרוו שישש מצבב שיביאוו מחרר אתת אושריי ואביחייי לאיפהה שאני לומדדדתת אימאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!! אוו עכשיווו אוו באתגריםם שיהיוו לנוו.. בקיצור עםם יביאוו אותםם אני יצטלםם איתם יעלהה פהה חתימותת ואני יביא לכםם תמונות שלהםםם.! יאאאאאאא נשמוות כמהה אני אוהבתת אותכםם

הכלל טובב נוייו'שש מה איתךך חיים?

חח אני יביאא לך חתימה. ועםם אביחי יבואא אני יגיד לוו שיעשהה לךך הקדשה.. חח שיכתוב משוו עלל דף ואני יצלםם אותו עםם זה

|מצלש|חחח כנסוו כנסוו

באא ליי לעשותת עלל מישהוו אמבושש!!! מיי מתנדב?!?! חח סתםם עזבוו משעמםם לייייייייייייייייייייייי אוהבתתת אתכןן המוהניימנימניני

../images/Emo207.gifאימאאא אתםם פשוט לא מאמינות מ

מה קרהה לייייייי.!! מי שקוראתת פרינססהה אממ יום שני אני ותהילה(תהילוש חמי המלכעע)הלכנוו לקניוןן וקלטנוו כזה שיש שתיי בדואים שרודפים אחרינו.. זה התחיל ככה..אני והיא ניכנסוו לחנותת כזה עם מוכרר מזהה חתיךךך אבלל אני לא יודעת איךך קוראים לחנות חח שחכתיי..בקיצור לעניין.. יצאנוו כזה מהחנות והבדואי לא הפסיק להתכלל עלינו ..קיצור הוא קרא לחבר שלו או אח שלוו לא יודעתת וכזה כל חנות שאנחנו ניכנססנו הם ניכנסוו גם או שהם חיכוו בחוץץ...כזה ניכנסוו ל''לי כופר''וגם הם נכנסווו.. עשינו כאילו אנחנו מסתכלותת על הגינסים ומעניין גם הם.. קיצור תפסנו ריצהה חח בקניוןן כמעטט נפלתיי לתוךך המשביר... יש שםם מעליתת כזאתת אז עלינוו ויצאוו לאיפה שהיה המוכר החתיךך.. פתאום אתת מי אנחנוו קולטותת !??!?אתת הבדואיםם חחח אזז ירדנו לקומה השניהה ונכנסנו ל''TNT'' גם הםם אימאא זה היהה מפחידדד...אז אחריי זה הלכנוו לשומר וזה דיברנו איתו שיש שני בדואים שרודפים אחרינו...קיצור הוא טיפלל בהםם והםם הפסיקוו.. קיצור אני ותהילה ירדנו לאוכלל חח היינו צמאות..אנחנו הולכות הולכות פתאוםם ראינוו אותםם יושביםם ליד הג'ויסטיק..חח אני עושה לה כזה חחחחח תראיי הינה הםם עודד פעםם חח בואייי נקנה משוו ונעוףף מפה אחרי זה הםם יחשבוו שאנחנוו רודפותת אחריהםם...חחח ואזז הלכנוו וניגמרר הסיפורר.. חחחח חפרתייי בקטנהה..! אוהבתת אותכןן המוןןן..אהה וגםםם ראינוו מישוו דומהה כופייי אבלל כופיי לשרוןן רק עם עגילל באף.!זה המוכר...

KiSs KiSs KiSs

New member
הדרו'שששש!! ../images/Emo23.gif כיףף שחזרתת!!

ו..איך הייה עם ביחו'ששש?? (מרגשש?! חעע)

חח כן מאודד מרגש אני וחברה שלי

צעקנו כמו מפגרותת והתחלנוו לשיר אשמור אתת ליבי אזז הואא צחקק כזה.. אימאא איזהה חומדד הואא..

למעלה