בנותתתתתתתת

כנסווווו כולםםםםםם

הדררר כפרעלל החיים שלך ככה נידע עם היא משקרת או לא.. ביום ראשון נפגשש בשער ב8 בבוקר.. שנראה את נופר בהפסקות נגיד לה שתראה לנו ת"חתכים" "שהיא חתכה תעצמה" אהה..היא בטח תחפשש לעצמהה תירוץ לא להראותת לנוו אנייי והדרר החברותת הכיי טובותת 24 שעותת ביחדדדד ואנחנו מאמינות אחת בשניהה ואני מכירה ת'הדרר טובב טובב והיא לא אחת שתסכסךך אוו משהווו אבלל נופר....אני מכירה אותהה מהיסודיי מכיתהה א'.. וצריךך להתרחקק ממנהה.. עלקק חתכיםם שתילך לעבוד על מישהו אחר.. סבבה נשאל אותה יום ראשון בבצפר נראהה באמתת.. יאלהה שיהיה לכולכןן שבתת שלום אוהבתת המומנוןן

פאשית

New member
סליחה?!?!?!

ממני צריך להתרחק?! אני מכירה אותך מכיתה ד' ואני יודעת הרבה דברים עלייך אני יודעת איזה ילדה את את ילדה סכסכנית ומגעילה.. והדר תגיד שאת לא כי אתם חברות טבות אבל היא לא מכירה אותך מהיסודי כמוני ושולי תתחילי להירגע.. כן.. שולי לא תהילה.. רוצה לראות ת'חתכים?! סבבה את תראי.. זה בידיים למעלה.. וברגליים.. לי אין סיבות לשקר ולסכסכך כמוך..

יזונהה בתתת זונהההההה

כוסס שלל האמאא שלךך תתחיליי להרגיעע הבנתתתת דבריי אליי יפהההה הבנתת?!!?יופיי אליי מדבריםם אךך ורקק יפההההההההה ולאא מאמייי לא קוראים ליי שולי...לך במקרה קוראים לא?! ליי קוראים ת=ה=י=ל=ה ח=י=פ----->>>מוצפתת בכבודד.. וביני לביןןן הדרר א=פ=ח=ת לאא תסכסךךךךךךךךךך וחמודלהה.. את יכולהה לחשובב עליי שאני סכסכנית שאני מגעילה שאני צבועה שאני מכוערתת תגידי מה שבאלך כי אני?!?1לאא שמהה עלל אפחדדדדדדדדדדדדדד כל אחדד יכול להגידד מהה שבאא לוו את לא מזיזהה לי תפופיקק.... טובב חמודלהה אניי רוצהה לבואא איתךך בטוב.. לאא רוצהה לריב.. כי זה מזהה לא בראשש שליי.. יום ראשון נפגש במקיף ותראי לי תחתכיםם.. זהווו נקודהה סוף פסוקק

תהילה !!!

תדברי יפה!! את רוצה לריב איתה? יש מסרים יש אייסיקיו!! אל תראי בפורום את כל העצבים לך עליה!! גם אליי היא דיברה כמו אחת מהרחוב אבל אני לא מתייחסת!! ולריב איתה הייתי עושה בכיף במסרים..אבל אנ'לא רוצה לךריב איתה כי היא לא שווה אות ממני! זהו סיימנו ת'דיון!!

נכון מאמי את צודקת

פשוטט באותו רגעע ההיתיי רותחתת עליהה עצבנית שכבר לא ידעתיי איך לשחרר אתת זהה וחראא עלקק לדברר איתההה באיי סיי בצחוק אני לא יכניס אותה לרשימהה שליי אחריי כל הירידותת האלה.. קיצורר צ==ו=מ==י המילה נכתבבב עליה... שתדברר עליהה...שתגידד מהה שבאא לה שאני סנובית שאני מכוערת שאני צבועהה לאא מזיזזזזזז לייי שתגידד מהה באא לההה חלאא מגיעע לי להתעצבןן בגללההה... קיצורר בנות?! !אלל תתיחסווו אוהבתת המונמוןן בנותת יאפותת שליי מתעליכןןןן

פאשית

New member
לא שולי ולא תהילה.. פשוט שטןן

י'מסריחה אלוהם ישמור כמה שקרים כמהה כולם יודעים שקוראים לך שולי.. כולםם כוסאמאמא שלךך י'זונה י'מוצצת אל תעצבני אותי י'כחבה ולא אני לא ידבר אלייך יפה למה מי את? סתם זונה בת זונה.. מאמי תקראי לסבתא שלך.. פחח עלק מוצפת בכבוד, איזה כבוד כפרה?! זה שכל העולם יורד עלייך זה כבוד?!?! ואת חושבת שבאמת שמים עלייך?!?!!? יו ראשון נפגש במקיף?! מזהה לאאא איתך?! אני לא רוצה בכלל לדבר.. לראות אותך או להתקרב אלייך.. ומי את שתגידי לי מה לעשות? אה?!?! אני ישים פה תמונות של החתכים.. ואם את לא מאמינה את יכולה להזדיין ולהמשיך למצוץ לאבא שלך העלק קוסם הזה ולאמא המובטלת שלך פחחח

הייייי היייי להרגיעעעעעע ומהררררר!!

התלהבתתתתתתתת יותרר מידיי הייתי אומררתת! מהה אתת חשהה הא?!?!?!?!? מה אתת לא רואהה שאתת צומי?! עוד מילה כזאתת אווו אחרתתתת בה' יהיה לך עסק איתי נופר ואני לא צוחקת את יודעתת יפה מאוד שאני במקיףף שלךך נכון?! יפה מאוד! אז תתחילי להורידד פרופילל ו=מ=ה=ר! שאני לא יוריד לך ת'אף כמו שעשיתי לאחרות אז קדימה סיבוב לאחור ורילקסס!! ישש מביןן!? יופעעע ביי!

סעמקקקקק עד שהורדתיי את ההודעהההההה

אופפפפפפפפפ

בקיצוררררררררררר!!!!!!!!!!!!!!!!!

לאא בא ליי לריבב אבלל עדד כזאתת מעצבנתתתת כל כךךך מגעילההההההההה..!! בעעעעעעעעעע ונופרר דברר אשוןן שיש לי להגידד לךך 5555555555555555 עלל ההוריםם המקסימים שליי כפרהה עליהםם כפרה אני עלל אמא המושלמת שלי 555 עליה בלי עיןן הרעע ועלל אבאא שליי המושלםם 55 על ההורים שליי יזונהה בתת זונהה אלל דבריי ככה להורים שליי מה הם עשוו לך בכלל אה?!?!? יזונההההההה יכח אותךך השדד ינעלל בוקקקקקקקקקקקקק קיצורר יחנוניתת לכייייי למקום אחר?! פהה א=פ=ח=ד לאא רוצהה אותךך.!! נקודהה ודבר אחרון.. א המילה צ=ו=מ=י את מכירה?! יופי..היא נכתבהה אשכרהה עליךך באלוהיםם.. בקיצצצצצצצצצצצ תסובבי פרופילללל קוראים לי ת-ה-י-ל-ה ח-י-פ-י בכבודיי ובעצמיי כפרעלייי ועלל ההוריםם שליי יקנאיתץת מסירחההההההההההההההה בקיצורר אני לא ילכלך תפהה שלייי בגללך את יודעת מה?!? תקללי תעשיי מה שבאלךך אני לא יענה לך שתתוצצייי יאללהה ביי לךך חמודההההה

למעלה