בנותתתתתתתת

קורינו'ש וכולןן כנסווווווו!!!

תשמעווו נופרר הזאתת היאא בביצפרר שליי ובשכבהה שלי..! הכללל טובב איתהה איןן לכןן מה לידאוגג.! סתםם שטיותת..!!!!!!! אוקצורר.. היוםם ראיתיי אותההה משחקתת עםם חברות שלה רצה איתם[כמו ילדה בכיתה א'] ואני רציניתת!צוחקתת שרההה רוקדדתת! הכלל טובב! פשוטט היא חיפשהה סיבותת לעזובב את הפורום.! זהו..

KiSs KiSs KiSs

New member
מהה?! יאוו אני יהרוג אותההה איך נלח

צתייי!!!!!!!!!!! אעעע נופררר הזאת.....חח..כפרוט עליה ועל השטויות שלה שתמיד מכניסות אותי להטרףף(???)..חחחחחחח.. פיווו איזה שיחרור

יאאאאאאא גמאני מפחדתתת

נקווה שהיה פסדר והיא תחזור אלינו

ווווווואאאאיייי בנננננותת!!

סתבוווו..:] חחיחיח סתםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם יאפיופותת שליי!! למי למיי יש מחרר יומהולדתת ההההההההאא?!?! חעחיח למי? לא יודעת.. למי יש מחר יומהולדת?

פאשית

New member
טוב כנסו כולם @%^$%@&^ ../images/Emo70.gif

רק תקראו את השיחה שלי עם קורין.. ננוופפררייי (;‏ (‏PM‎ ‏12:20)‏ : קורין?!?! ננוופפררייי (;‏ (‏PM‎ ‏12:20)‏ : נכון בא לי למות ואני עושה לעצמי חתכים והכל אבל זה לא אומר שאסור לי להשתולל בהפסקות עם חברות שלי ננוופפררייי (;‏ (‏PM‎ ‏12:20)‏ : אני מנסה כמה שיותר להעביר את מה שאני מרגישה ננוופפררייי (;‏ (‏PM‎ ‏12:20)‏ : ולא חיפשתי סיבות לעזוב ת'פורום קורין‏ (‏PM‎ ‏12:21)‏ : חח נופררר למה שיקרתתת?! לאחת שבא לה למותתת לא עושה שטויות בהפסקותתתת ננוופפררייי (;‏ (‏PM‎ ‏12:21)‏ : בגלל שאתמול דיברתי עם מישהו.. והוא עזר לי .. ננוופפררייי (;‏ (‏PM‎ ‏12:21)‏ : ואני לא שיקרתי ננוופפררייי (;‏ (‏PM‎ ‏12:21)‏ : הדר לא מכירה אותי משנה שעברה.. רק מהשנה.. שנה שעברהאני הייתי במצב הרבה יותר קשה ננוופפררייי (;‏ (‏PM‎ ‏12:21)‏ : והשנה זה פחות.. קורין‏ (‏PM‎ ‏12:22)‏ : טובב מה אני יגיד לך ננוופפררייי (;‏ (‏PM‎ ‏12:22)‏ : אל תגידי כלום.. עדיף שלא תגידי כלום ננוופפררייי (;‏ (‏PM‎ ‏12:22)‏ : זה לא סיבות לעזוב ת'פורום ולא כלום ננוופפררייי (;‏ (‏PM‎ ‏12:22)‏ : את יודעת מה מחזיק אותי להשאר בחיים?!.. זה שאני יודעת שיש מישהו שצריך אותי.. וזה מישהו שאני מכירה.. ננוופפררייי (;‏ (‏PM‎ ‏12:23)‏ : זה מישהו שהוא בדיוק באותו מצב כמו שלי.. זה מישהו שלמרות שכל מה שקורה לו.. הוא מעודד אותי.. ורק בזכותו ובזכות השיחה שלנו אתמול אני ככה.. ננוופפררייי (;‏ (‏PM‎ ‏12:23)‏ : אז כן.. צחקתי ושרתי והשתוללתי היום.. וזה בזכותו ובזכות החברות שלי.. ננוופפררייי (;‏ (‏PM‎ ‏12:23)‏ : שאני לבד אני מגיעה למצבים כאלה של לחתוך את עצמי וכל זה.. אבל שאני עם אנשים.. כמו חברות שלי וכל זה.. אני לא.. אני צוחקת והכל. ננוופפררייי (;‏ (‏PM‎ ‏12:23)‏ : .תחשבי מה שבאלך קורין‏ (‏PM‎ ‏12:24)‏ : טוב מאמיי תרגישי טובבב :] אני כבר לא יודעת למי להאמין ננוופפררייי (;‏ (‏PM‎ ‏12:24)‏ : תאמיני להדר אם באלך.. הדר לא מכירה אותי בכלל כדי להגיד עלי דברים כאלה קורין‏ (‏PM‎ ‏12:25)‏ : =/ קיצור זהו קראו את זה ותפנימו מה שרשמתי אפחד פה לא מכיר אותי טוב טוב כדי לדעת מה באמת עובר עלי אני צחקתי היום והכל בגלל חברות שלי.. שהם תמיד יודעים מה להגיד כדי להצחיק אותי.. ובגלל ידיד טוב שלי שאתמול עזר לי.. וככה אני.. שאני לבד אני מתחילה שוב לחתוך את עצמי ולחשוב על המוות. ביעיי.. בפעם האחרונה.. זה פשוט מגעיל שרק בגלל מה שהדר אמרה בלי לברר ובלי כלום ישר חשבתי ששיקרתי וזה סתם סיבות לעזוב ת'פורום! ביעייי

sHiRa De LoCa

New member
רשום לך בחתימה..

-החיים יפים, חייכו :) - וסתכלי איך את מתנהגת..לזה קוראים צביעות..

פאשית

New member
אמא שלך צבועה אל תעצבני אותי..

ואת זה רשמתי מזמן לא יוצא לך שאת אומרת מש'ו ומרגישה מש'ו אחר?!

פאשית

New member
מה הפרצוף הזה?!

תעני... זה שהדדר רשמה שזה סתם זה סתם.. היא לא מכרה אותי בכלל.. אולי אנחנו באותה שכבה.. אבל אני ממש לא מדברת איתה.. אני חיה ככה, בצםר- צוחקת משתוללת שרה רוקדת, אסור?! ושאני חוזרת, אני פשוט חותכת את עצמי, אני נכנס למצב הזה שאני לבד. וזהו, מי שלא נאה לא שיזדיין אני עפה מכל. רק בגללכם, בגלל שישר חשבתם שאני משקרת, שישר חשבת שירה שאני צומי.. בלי לברר כלום.

קודםם כללל נופרררררר

קודםםם כללללל נופרר!!! אלל תדבריי עליי ככה עםם אחרות ובטחח שלאא עםם קורין כיי היא החברה הכיי טובהה שלי.! ודברר שנייי אנייי רק אומרתת מה ששאנייי רואה.!! זהה הכלל! אניי אמרתיי להםם שאני ינסה ללבבררר מהה קרהה לךךך מהה יששרר אתת תוקפתת!?!?!

פאשית

New member
איך לא לדבר?!

אמרתי שאת לא מכירה אותי מספיק כדי להגיד עלי דברים כאלה..

למעלה