בנושא זוגיות ותשוקה

שאלה מצויינת ../images/Emo45.gif

אה, כן, וברוכה הבאה

באמת שאלה מצוינת

היה משהו כזה בעבר, לא באותה רמה של ממוסדות ויציבות, לא נישואין ומחשבות על ילדים וכו', אבל היו מגורים משותפים ועדיין היה להט

אמרת שאת "לא רואה אותו כגבר"

לפחות לא מבחינה מינית. כאן זה כבר עניין שבינך לבינך - האם את יכולה להיות במערכת יחסים מתמשכת, משפחתית, עם גבר-ממש? אני חושבת שאם עזיבה עומדת על הפרק, זו שאלה שאת צריכה לתת לה תשובה. אם זה משהו שלך, ולא משהו שקשור אליו, אז עזיבה לא תתן לך פתרון - אולי זה יאפשר לך תקופה של הרפתקנות מינית (ואם הבנתי נכון, לא התנזרת מזה לגמרי למרות היותך נשואה), אבל בסופו של דבר תשאיר אותך עם אותה בעיה. מה גרם לפירוק מערכת היחסים שדיברת עליה, זו שבה כן היה להט? (אבל באמת מה פירק אותה, לא מה היה הטריגר הסופי).

יש פורום "זוגיות במשבר"

יכול להיות ששווה להתייעץ גם שם. זה נשמע נורא עצוב, שמישהו שהוא רך ועדין ויציב ומשפחתי הוא מבחינתך "לא גבר". מה זה גבר? מאניאק שמוריד לך משאית זבל על הראש כל בוקר? אחד שהיום הוא כאן ומחר מי יודע היכן? אולי הבעיההיא לא מינית כמו שאת פשוט עדיין לא מוכנה לשלב הרגוע-יציב-ממוסד של חייך? אולי עוד בא לך להיות קצת פנויה ולהשתולל לך? נשמע לי שהמצב שאת מתארת לא הוגן כלפי אף אחד משניכם.

היי דניאל....../images/Emo24.gif

קראתי את מה שכתבת, המון אומץ להודות ועל כך...חן חן לך... וכן כמה מהתשובות(החיוביות..). אני מבין שהבעיה היחידה עם בעלך שקשורה לסקס זה שהוא לא מספק אותך כמו שאת רוצה וכתוצאה מכך יש לך ירידה וחוסר חשק להיות איתו מינית, אם עד כאן הבנתי נכון...( נו, גבר..אל תצפי..). אבל תרשי לי לשאול. כידוע, לפחות לי לכל אשה יש את הצרכים שלה, יש הרוצות מין רך ויש הרוצות מין אגרסיבי..ועוד.... מדוע את לא מספרת לו את כל מה שבליבך, למה את לא חולקת איתו את אחת מזכויותיכם כזוג, דהיינו, פתיחות בקשר. אולי הוא לא יודע כלל על הרגשותייך!!!!!!! לא כל הגברים יודעים מה עובר לנשים בראש, תאמיני לי....( רק השבוע סגרתי מעגל עם מישהי שהייתי איתה ולא הצלחתי לקרוא אותה מההתחלה...קשה לנו לפעמים "לקלוט" נשים..). הפתרון של סקסולוג, צעצועי מין וכו'..לא נראים לי כפתרון הנכון. מצד שני, כתבת שאת מוצאת גם סיפוקים מהצד(ולא אומר זאלת לשלילה), האם לא תוכלי לחיות את חייך במעיין מוסר כפול שכזה, מצד אחד יש לך יציבות וביטחון ומצד שני...יש לך מי שימלא את החוסר הזה מהצד, לא בריא, לא מומלץ, אבל לפעמים אין מה לעשות. במידה ואת ממש לא יכולה לסבול לחיות במעגל שכזה, יקירתי, אולי עלייך לשבת טוב טוב עם עצמך ולהחליט מה טוב לך....לכאן או לכאן, את צעירה, וכל החיים לפנייך.
פירסס.

bonbon 77

New member
לדעתי

את כן צריכה ללכת לטיפול ולבד -לא טיפול זוגי - כדי באמת להבין מה מפריע. יכול להיות שבמשך הטיפול יתבהרו דברים לכאן ולכאן ותוכלי להגיע להחלטות הנכונות ביותר לך. יכול באמת להיות שתחליטי לעזוב ולמצוא אדם יציב(לא רק הוא היחידי..)אחר שימלא את שחסר ויכול להיות שתביני שהבעייה היא בך ותלמדי לשנות את אופו הראייה שלך.

"לאכול את העוגה ולא להחנק ממנה" ?

למה או זה או זה? אם הייתי מחכה לבתזוג אחת ויחידה שנותנת לי את כל מה שאני מחפש אצל בתזוג... אז הייתי בתול עד גיל 80 נראה לי (ואז מה?
). ומה איתו? אולי הוא גם יעדיף להיות איתך מאותן סיבות (יציבות, משפחה, "עתיד") למרות שאת מספקת את עצמך רגשית במקומות אחרים? לא סתם אני מציע את זה- שמעתי על כמה וכמה זוגות בהם הבסיס החומרי הוא העילה העיקרית והמוטיב היחיד בקשר. הייתי בקשר כזה, מהצד של המאהב
, וראיתי את הדילמות מקרוב. כאב וכואב לי הלב עליה, שהיא מחליטה להקריב את החיים שלה לטובת איזה מושג "יציבות" חצי ערטילאי (וזה לא שהיא גרה במדינת עולם שלישי שטורפת יושביה כמו ישראל. העתיד שלה מובטח גם עם שני הילדים, וגם בלי עבודה. היא נראית מצויין ועוד תכונות שמאפשרות לבנאדם לשרוד בעולם אכזר.) לא מבין את הסדר עדיפויות הזה, בעיניי זה בזבוז של החיים לטובת אידאלים של אמא פולנייה. אבל אני לא את,
ואולי את מפחדת שתמצאי משהו יותר טוב בטעות? (זה לא נאמר בציניות).

למעלה