בנוגע לשליחת נקס

Loren13

New member
בנוגע לשליחת נקס

קראתי במאמרים איך שולחים נקסקאש ב-Pay By Cash שלחתי פעם, רק ששכחתי. השאלה שלי היא, איך נקסון יודעים לאיזו דמות לשלוח את זה? אם יש לי 4 דמויות בווינדיה למשל.. ואני רוצה את הנקס בדמות מסויימת.. תודה.P:

deisy

New member
כשאת מטעינה את נכנסת עם היוזר שלך

והקאש מוטען לחשבון שלך, באיזה דמות תרצי להשתמש זו בחירה שלך, תאכלס לכל הדמויות בחשבון יש אותו CS הרי....

אני חושבת שהקאשופ הוא של כל הדמויות, ../images/Emo219.gif

ז"א, לכל הדמויות שלך יהיה אותו קאש, ואם תקני משהו בקאשופ בשביל דמות אחת וירד לך חלק מהנקסוןקאש, גם לדמות אחרת ירד. זה לכולן אותו קאש.

Loren13

New member
הבנתי..עוד שאלה.

לגבי האימייל שצריך לכתוב. אני יכולה לכתוב איזה אימייל שאני רוצה? ואם יש כבר אימייל שהוא כבר רשום שם מפעם קודמת. אז כנראה אני אצטרך להשתמש בו? O-ם תודה D:

Hasselblad

New member
את יכולה לכתוב איזה אימייל שאת רוצה

מנסיון... האיימיל שנרשמתי איתו כבר כמה שנים לא בשימוש.... כשאני מטעינה אני מכניסה את האיימיל העדכני שלי ושם אני מקבלת את העידכונים.

זה מוזר, ../images/Emo219.gif

שלשום ניסיתי לשנות את האימייל כי לזה שנרשמתי איתו לא הצלחתי להכנס, ולא השתנה, אחרי שלחצתי המשך זה חזר לאימייל שנשארתי איתו. אבל הצלחתי להכנס בסוף אז לא משנה

yonVata

New member
וגם לי שאלה...

שלחתי ביום ראשון את החבילה.. ביום שלישי בצהרים (זמן ישראל) החבילה הגיעה ליעדה... ובנתיים לא מסתמן שהNX הולך להכנס לחשבון שלי בזמן הקרוב... מישהו יודע כמה זמן לוקח בד"כ עד שזה נכנס לחשבון?... ואם יש סיכוי כלשהו שזה יקרה עד מחר בצהרים??... תודה מראש לעונים :)...

D amaged R oses

New member
איך אתה יודע שהיא הגיעה ליעדה?

עד עכשיו תמיד הייתי שולחת רגיל, לא מהיר [אני מתארת לעצמי ששלחת במהיר] וכשהייתה הודעה באתר של ארה"ב שהמעטפה הגיעה, הקאש כבר היה לי בחשבון. אם היא הגיעה לPAYBYCASH, החברה [איך שלא קוראים להם] אני מאמינה שהכסף אמור להופיע היום/מחר

ToryMaster

New member
אל תשכח שהם בטח מקבלים המון כאלו

סביר להניח שזה יקח עוד כמה ימים

../images/Emo45.gif ושאלה משלי~../images/Emo219.gif

בUSPS כתוב על המעטפה שלי ככה- Class: Express Mail International® Status: Foreign International Dispatch Your item left TEL AVIV YAFO, ISRAEL on October 6, 2009. Information, if available, is updated periodically throughout the day. Please check again later. מה זה אומר? שהמעטפה בדרך לשם? הגיעה לשם?
לפט טל אביב יפו זה אחלה, אבל, היא כבר שם?

ToryMaster

New member
זה רק אומר לך ששלחו אותה

אם יש לך את האופציה, באתר של רשות הדואר ניתן לבדוק אם היא כבר הגיעה.

ווט, בדקתי עכשיו שוב, זה בארה"ב.../images/Emo219.gif

Your item arrived in the United States in ISC NEW YORK NY(USPS) at 10:16 AM on October 7, 2009. Information, if available, is updated periodically throughout the day. Please check again later.

D amaged R oses

New member
חחח אני מאחורייך

אצלי רשום את ההודעה הקודמת! אבל זה ממש מגניב שמעודכן בארה"ב עם הדואר הרגיל תמיד מתעדכן שהקאש נמצא, ואז אני כבר יודעת בעצמי כי אני רואה בקאשופ

icy woman

New member
עכשיו תחכי

להודעה שתגיד שמעטפה הגיעה לכתובת זו וזו (שרלוטוויל, וכו').

למעלה