בנוגע לפורום

נירקולה

New member
בנוגע לפורום

נראה לי שכבר הגיעה הזמן לפתוח פורום !רשמי! של גיטרה מעצבן אותי שקוראים לפורום "כלי נגינה ונגנים" לא שיש בעיה עם הפורום הזה שישאר אבל צריכים פורום שייהיה רשמי! של גיטרה ולא תחת מסווה של פורום עם נושא אחר....בלוואכי רוב העיסוק של הפורום הוא גיטרה חומר למחשבה.

terje

New member
אם רק היה לך

מושג כמה פעמים הנושא הזה עלה... ובכל הפעמים הוסכם שזה צריך להישאר פורום כללי, למרת ש 90% מכותביו ועיסוקיו הם גיטרה. מה לעשות, זה כלי נפוץ, יותר.

eran377

New member
מחזק את אסא

ודבר נוסף - אני אישית מרגיש שלמדתי פה הרבה דברים על כלים נוספים שהם לא גיטרה (למרות שאני גיטריסט), וזה רק תרם לי. פורום מעורב יכול רק לעזור. חוץ מזה... כמו שאסא אמר מעלי - הנושא הזה עלה אינספור פעמים ומיותר לפתוח את זה שוב. והפורום הזה רשמי לחלוטין, מה הבעיה?

קלפטון1

New member
למה זה מפריע

פה זה פורום של נגנים,ואם יהיה פתאום יותר נגני מפוחית שיכתבו פה נשנה את לפורום נגני מפוחית,כולם מוזמנים ואין אפליה בין כלי לכלי,כולנו בסופו של דבר נגנים עם כלי נגינה!

negative

New member
למה לשנות?

לפתוח פורום גיטריסטים ובאסיסטים כמו שיש לפסנתרנים ולמתופפים

yotamn9

New member
אני לא מבין, מה הבעיה?

קשה לכם עם המצב איך שהוא כיום? מעצבן אתכם? תשתו כוס מים קרים ותנשמו נשימה עמוקה.

נירקולה

New member
בדיוק

לזה התכוונתי אין לי כלום נגד פורום זה ,כבר אמרתי -שימשיך להתקיים כמו שהוא היה עד עכשיו

amitBMX

New member
תחשוב קצת,

פורום מורכב מהאנשים אשר משתתפים בדיונים בו. מה לעשות, שהאנשים היחידים שמשתתפים בפורום המסוים הזה, שמיועד לכל כלי הנגינה, הם גיטריסטים? ככה שמן הסתם, גיטריסטים יכתבו וישאלו על גיטרות ולא על חלילית נכון? אנחנו לא רוצים שזה יהיה פורום של גיטריסטים, כי מעניין אותנו לשמוע על עוד כלים, להשכיל קצת מאנשים שמנגנים כאן מוזיקה שונה ממה שאנחנו מכירים. חוץ מזה, שנגיד ונפתח פורום לגיטריסטים ובסיסטים, מה יהיה עם שאר כלי הנגינה? כמו שכאן אף אחד לא כותב על חצוצרה, ככה גם בפורום חצוצרה אף אחד לא יכתוב. אז לפחות תהנו מהחבר'ה ומהדיונים שיש כאן. אז לדעתי בפעם הבאה, לפני שמכריזים כל מיני הכרזות כדאי לחשוב קצת יותר.

yaelcohen445

New member
אהבתי את הזה על הפורום חצוצרה.

מסקנה- צריך לסרס חלק מהגיטריסטים פה או לייבא נגנים אחרים מחו"ל.

amitBMX

New member
מה אכפת לך מהגיטריסטים?

במקרה הטוב, הרוב כאן יגיעו לבארבי מצוידים בארבע אקורדים וספטאקורד אחד בשביל שלא יגידו עליהם שהם מנגנים מוזיקה ירודה. ויש מספיק נגנים טובים אשר מנגנים על כלים שונים ומשונים בארץ הזאת, למה לייבא מחו"ל? נגנים מחו"ל לצערי, צריך רק בשביל ההופעות. למרות שמגיעים חבר'ה לא רעים בכלל לארץ בזמן האחרון (אברהם ברטון, למשל)

RoieL

New member
../images/Emo45.gif ולמה אין פורום הרמוניקה????

למעלה