בנוגע למגבר

xXslashXx

New member
בנוגע למגבר

אז ככה, אני יודע שהנושא הזה חרוש וטחון אבל בכל זאת אני מבקש ממכם יעוץ. מכרתי את המגבר הישן שלי פנדר 25R כך שכל דבר ישמע לי טוב יותר! אני לא יודע מאיפה להתחיל, יש כל כך הרבה מגברים בשוק היום.... התקציב עומד על 4.5 ואני יכול לחרוג לכיוון ה-5, מה שאני רוצה לנגן בעיקר זה סלאש(הרבה סלאש), קוויין, ודיפ פרפל. עוד שאלה: האם עדיף לי לקנות מנורות או שיש גם טרנזיטורים טובים במחיר הזה? תודה לעונים ולמתייחסים!!!

Aviraman

New member
לדעתי אתה מחפש מארשל

בשוק מסתובבים הרבה מגברים של חלילית שהם מנורות שאמורים להיות העתקים למארשל, שווה לבדוק, אני בעצמי לא יודע מה איתם. לגבי מרשל מנורות, אני ניגנתי על JCM900 אחד שאהבתי, אבל הרבה חבר'ה פה לא אהבו. JCM 800 אתה לא תשיג במחיר כזה...

eran377

New member
אמרת סלאש אמרת מארשל.

הדבר היחיד שאני יכול להמליץ לך הוא ללכת לבדוק כמה שיותר מגברים. ממליץ לחפש JCM2000 TSL יד שניה. הוא מגבר שיכול להיות בעייתי אבל אם מוצאים בו את הכיוון הנכון הוא גם יכול להיות מאוד מרשים. את הJCM900 הרבה אנשים לא אהבו, ועם זאת יש הרבה אנשים שכן אהבו... ממליץ לשמוע. אבל כמובן שיש עוד מגברים חוץ ממארשל!

Katarzis

New member
אררררררר.... צאו מזה כבר ../images/Emo13.gif

אמרת סלאש - אמרת סאונד בריטי - שזה אומר מגבר מבוסס EL34 או EL84. יש גם מארשלים עם 5881 - איך זה יעזור לו בדיוק? לא מצליח לחשוב על מגבר שיתן לך סאונד דומה בתקציב הזה מלבד הTT. הפיוי קלאסיק הוא אמנם EL84 אבל הוא יהיה "חלק" מדיי לסגנון שאתה מחפש.

xXslashXx

New member
כן...

אני לא אוהב לקנות יד שנייה לא קשור למגבר או גיטרה פשוט לא אוהב

Katarzis

New member
לא אמרת שהתקציב שלך הוא עד 5?

במילים אחרות - תשכח מזה
.

NutsZeev

New member
שאף אחד לא יתקרב ל TSL !

יש לי אותו, שנתיים אחרי שקניתי אותו הוא התחיל לעשות בעיות, 4 שנים אחרי עדיין לא תוקן , היה אצל 3 טכנאים, כולל חלילית-שהטכנאי שם זה פשוט בדיחה ! לא רק שהוא לא הצליח לתקן, גם אין לו רבעיות של מנורות EL34, הם מוכרים בבודדות... אני כנראה הולך לתבוע להם ת צורה, אם יש פה עוד מישהו פגוע TSL (שמעתי שיש הרבה) שיצור איתי קשר 0507714249 נאטס.

למעלה