בנדים על שני מיתרים

maverick88

New member
בנדים על שני מיתרים

איך עושים את זה נכון ? נגיד שני המיתרי סולו הגבוהים בסריג 17 ואני צריך לעשות בנד של טון על שניהם ביחד ... כשאני עושה עם אצבע אחת על כל אחד יש לי הרגשה זה לא נכון לעשות ככה... איך לי גשר צף חייבת להיות טכניקה לעשות בלעדיו תודה

RoieL

New member
טון בוואמי?

בסולו מהיר אם אין לך שליטה מלאה על הידית אין מצב שאתה מצליח להמשיך בסולו אח"כ. אני עושה עם אצבע למיתר ופשוט צריכים ידיים חזקות לזה. למשל בסולו של Have A Cigar יש קטע שבו מיתר אחד אתה מותח טון ומיתר אחר טון וחצי, זה פשוט אימונים.

grassus

New member
בוואמי זה פי

4444444444444444444444444 יותר קל מאשר עם שתי אצבעות

ran 15

New member
איזה סולו זה?

יש את זה בsweet child o mine,,,אני עושה את זה עם אצבע אחת וזה נשמע דיי מדוייק...מתחילמהתחתון אל העליון במתיחה...

maverick88

New member
כן זה הסולו

יוצא לי דיי מעפן עם אצבעות ככה... צריך להתאמן על זה כנראה אני תמיד מתעלם מבנדים כאלה חחח

ran 15

New member
אז תתחיל להשקיע...

תעשה את זה ככה- אצבע 3 על 17 , אצבע 2 על 16 אותו מיתר ואצבע 1 על 15 אותו מיתר ועכשיו יהיה לך הרבה יותר קל להרים את המתיחות , אבל תצטרך לעשות את זה ככה ששתי האצבעות האחרות לא פוגות במתיר העליון שלא יהיו זמזומים....זהו תנסה ותגיד לי איך הלך ככה אני מנגן את זה..

maverick88

New member
רגע מה אתה מנסה ללמד אותי?

יש לי תחושה שזה בנד על מיתר אחד... את זה אין לי בעיה לעשות אני גם עושה את זה עם 3 אצבעות הבעיה היא לעשות בנד על 2 מיתרים ביחד

ran 15

New member
חס וחלילה מנסה ללמד...מייעץ...

לא בא ממקום מתנשא ואו מזלזל...פשוט רציתי להגיד לך איך אני עושה את זה...אז מצטער אם נשמעתי ככה...

MerlinTheWizard

New member
לא הבנת אותו ...

ההודעה שלו לא היתה בנימת עצבים סך הכל הוא חשב שאתה מדבר על קטע אחר בסולו הזה ... ולא על הקטע שהוא מדבר עליו בשרשור ...

ran 15

New member
אני יודע על איזה חלק הוא דיבר..

זה מיד אחרי החלק המהיר ואז הוא עולה שם ל-15 מתיחה מתיחה מתיחה ואז מיתחה + ירידה ל-12 פעמיים ואז הוא עולה ל17 יחיד ואז 17 ועוד 17 מעליו שניהם אמורים לעלות בטון מלא....הקשבתי הרבה לשיר הזה , ואיך שעשיתי נשמע מדויק...בכל אופן חשוב לי להבהיר אני לא מנסה ללזלז ואו ללמד...רק לייעץ ובעיקר בדברים שכן מבין בהם (לא רבים האמת היא..) בכל אופן ככה אני עושה את החלק הזה...אם למישהו דרך טובה יותר תפאדל...

maverick88

New member
אנחנו מדברים על אותו חלק אבל צודק

maverick88

New member
חחח לא לזה התכוונתי

הכוונה הייתה לשאול מה בדיוק אתה מנסה ללמד אותי... לעשות בנד יחיד או כפול חחח

ran 15

New member
בעע חחח...עזוב מתמטיקה הרגה אותי..

בנד כפול אחי...ככה אני עושה....זה נשמע מאוד קרוב...ואיפול מדוייק...לדעתי הוא חיפש את הצליל ה"מזוייף מלוכלך" הזה שהוא עשה את זה בשיר...עוד אפשרות שלך היא להשיג הפועה שלהם ולראות....עוד דרך היא לראות ולעקוב אחרי אצבעות של אנשים ביוטיוב וכדומה ...אחלה דרך ללמוד מה לעשות ומה לא דרך אגב.. אתה עם מורה? אם כן זה הכי טוב...

maverick88

New member
אני לומד בלי מורה

שמע אני מצליח לעשות את הבנד הזה אבל תוך כדי סולו ומהירות זה מתפקשקש לי הרבה פעמים... חשבתי יש איזה דרך נוחה יותר ..בכל מקרה תודה

ran 15

New member
אממ..תשמע אישית אני מנגן

בלי מפרט ובשל חוסר מורים שפויים באיזור שלי , אני גם למדתי את זה בלי מורה....אני יגיד לך מה עשיתי - חזרתי על זה במהירות של 50%...את כל הסולו....תעשה את זה ככה..כל יום תקציב לזה 10-20 דק' של חזרה במהירות הזאת (ניסיון אחרון תעשה על 70 ) אני באמת יכול להבטיח לך שאחרי שבוע הסולו רץ....

maverick88

New member
הסולו רץ... הבעיה היא בבנד

זה שאני אעשה את כל הסולו לאט יותר לא ישלב את הבנד הזה יותר טוב ... צריך להתאמן על הבנד לא על הסולו

ran 15

New member
אז כנראה שלא הבנתי אותך..

אז תנבה לראות איך אנשים עושים את זה ביו טיוב...

למעלה