בן דע לך שכל פעם שאני נכנס לשקם יוצא שאני שר לעצמי את "אני בא לשקם, אני בא כדי לקנות להלהלה" .
D Drorrrrrr New member 19/5/06 #1 בן ../images/Emo124.gif דע לך שכל פעם שאני נכנס לשקם יוצא שאני שר לעצמי את "אני בא לשקם, אני בא כדי לקנות להלהלה" .
בן ../images/Emo124.gif דע לך שכל פעם שאני נכנס לשקם יוצא שאני שר לעצמי את "אני בא לשקם, אני בא כדי לקנות להלהלה" .
ה הסייד הנודד New member 19/5/06 #2 למה לקחת ממני קרדיט ../images/Emo8.gif אני כתבתי את העיוות הזה, לא בן
D Drorrrrrr New member 20/5/06 #3 נכון ../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif משום מה חשבתי שקוראים לך יואב .
D Drorrrrrr New member 20/5/06 #5 נו בן! יואב! בן! יואב! בן! נו! יואב! קוראים לך יואב! ולו בן! ולפעמים אני חושב שקוראים לך בן! לא יואב! בן! לא בן! יואב! אהההההההההא!!!!11
נו בן! יואב! בן! יואב! בן! נו! יואב! קוראים לך יואב! ולו בן! ולפעמים אני חושב שקוראים לך בן! לא יואב! בן! לא בן! יואב! אהההההההההא!!!!11
B ben4ever New member 20/5/06 #6 מי קורא לי בשמי?../images/Emo12.gif יואב, להבא תדגיש את זכויות היוצרים בעניין. זכות הקניין היא שלך- שלא נגיע למצב שבו ארוויח את הקרדיט ואת המליונים על חשבונך
מי קורא לי בשמי?../images/Emo12.gif יואב, להבא תדגיש את זכויות היוצרים בעניין. זכות הקניין היא שלך- שלא נגיע למצב שבו ארוויח את הקרדיט ואת המליונים על חשבונך
ל לאונרדו החייל New member 25/5/06 #8 דיייי חחחחח גם אני! נשבע לכם! זה פשוט נדבק בך! אני בא לשקםםםםםםם אני בא כדי לקנותתתתתת חחחחחח איזה קטע טוב!
דיייי חחחחח גם אני! נשבע לכם! זה פשוט נדבק בך! אני בא לשקםםםםםםם אני בא כדי לקנותתתתתת חחחחחח איזה קטע טוב!