בן שבת שלום לך...

ben 911

New member
עם הפה זה בסדר. ../images/Emo6.gif

רק תקח בחשבון שיש לזה מרקם של אנצ'ובי.

אני מבקשת לא להעלות קבצים כאילו לפורום

הפורום שלנו לא מוגדר כפורום למבוגרים בלבד מאחר ויש הגבלה בפתיחת הקובץ אשאיר את זה הפעם אבל אבקש לא להביא לפה קבצים כאילו בעתיד קקבצים כאילו מותרים להעלות רק לפורמים שמוגדרים למבוגרים בלבד

שירקאן12

New member
נסיכה זה לא מתוך אתרי סקס.

זה אמיתי לחלוטין .כך הולכים ביפן. מעבר לכך יש נשים שמציירים אותן בעירום מלא והציורים מוצגים לקהל הרחב בגלריות . "זה גם סקס" תביטי באותו אתר יש גם מצגות נוף....

ben 911

New member
נסיכה, היו כאן המון פרסומות דפוקות שהיו...

אמורות להימחק ולא נמחקו... מז'תומרת "הפורום שלנו לא מוגדר כפורום למבוגרים בלבד"? מה אנחנו לא מבוגרים? אם לא איכפת לך אני יותר מבוגר ממבוגר. גם שירקאן, עשה בר מצוה לפני הרבה מזמן.
עוד דבר... האתר שממנו הועלתה המצגת של שירקאן הכיל התראה שההורדה מותרת רק לגילאי 18 ומעלה. ודבר אחרון...מפת העולם מותר להעלות לפורום?

שירקאן12

New member
בוקר טוב נסיכה ולפורום

אוהב משתדל להיות מאושר או כל דבר שגורם לי אושר חיים פעם אחת ואני משתדל לנצל כל רגע (עם דודלי) למשל למה אני ער כעת כי אני נוסע לטיול.... את שוכחת נסיכה ...השעון מתקתק.... נסיכה אם לא תביני גברים איך יבינו אותך. צרכים להתפשר על משו.. לא? בוקר טוב לכם.

ben 911

New member
שירקאן מיצה את העניין עד תומו.../images/Emo13.gif

ולכן אין לי כבר מה להוסיף.
או במילים אחרות: מלאכתם של צדיקים.. תמיד, אבל תמיד נעשית בידי אחרים.

תיכנסי לעולמם ואולי תצליחי להבין...

את יודעת מה? אקל עלייך...וסליחה מראש ממכם הגברים....גברים הם כמו ילדים....תתיחסי ככה ותראי איך שילך לך ותביני..

למעלה