בן עיקרון לניקיון

a n a t i 3 3

New member
הוא רשם את זה לאילנית...../images/Emo3.gif

אבל גם את מקסימה

maof

New member
ענתי.....אבל../images/Emo10.gif

אנחנו נמצאים וחיים בכפר גלובלי שכולם עבור אחד...ואחד עבור כולםםםםם. מעוף

אז ההבדל הקטן מצוי באגו...

גם אני מתלבט כל שבוע בבחירה שבין שימוש בעוזרת בית לבין ביצוע "שרות עצמי" בכל מה שנוגע לנקיון ביתי הקט.. אני אומר: עוזרת.. מחטטת, מחפפת ואם צריך לעבוד איתה, אז מה עשיתי בזה בעצם ? ניסיתי וכמה פעמים בחנתי עוזרות בית שונות, אני מנקה יותר טוב מהן ויותר מהר, סכמתי לעצמי וגם יודע למצוא מהר יותר את חפצי אחר כך.. ובהרהורים שלי על תקופת הנישואין אני אומר: גם שם כנשוי, ניקיתי ועזרתי וגם כגרוש אני עושה את העבודה הזו ועוד לבד.. אלא שהפעם יותר כייף לי לנקות, כי זה בשבילי ובא ממני - עניין של אגו.. אולי אגו דפוק קצת.. ..וסבתא שלי היתה אומרת: .."מה זה משנה אם היא היתה עוזרת לך או לא, כשאתה בסוף עושה את כל העבודה לבד?"...

maof

New member
אז אני מבין..........

שגם אתה היתחנכת ולמדת את תורתה של.....חנג'ה שפפה
מעוף

maof

New member
רוני מתוקי.....זה לא שאני אבל...

אבל מי שרוצה עושה
לא רק מדבר על זה... מעוף

ב ד ר ך

New member
../images/Emo39.gif כשייגמר העיקרון

ותרגיש שאתה עברת את השלב של הלהוכיח לעצמך את היכולת שלך לעצמאות וללבד.... תביא עוזרת - שיהיה לך קל יותר
להמשך "נקיון" ו"תשליך".

כעיקרון

ברגע שששמעתי את המשפט המדהים(
):"הבית צריך לשרת אותנו ולא אנחנו אותו" הרפיתי . בקשר לגוף ונפש ,זה כבר הרבה יותר חשוב,חובה לשאוף לניקיון... ניקיון נפשי מעניק לנו מתנה נפלאה של שקט נפשי. ניקיון גופני,נו ...ברור,מרחיק חיידקים

r e d head

New member
לא מבינה

מה בין ניקיון לעיקרון פטמה באה פעם בשבועיים, בילעדיה אני חצי בן אדם לא באמת, זמן פנוי זה מיצרך נדיר, אז לבזבז אותו על ניקיון???

למעלה