בן עיקרון לניקיון

maof

New member
ואת למעשה......

יודעת...שהוא....לא יודע...שהוא...יודע...שאת...יודעת...שהוא....יודע..שאת....יודעת.... ראבקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק ס'תבכתי.........אפשר לקבל וידוי
מעוף

n o g a1

New member
גבר גבר

לא אמור לדעת משימות "נשיות"!!! גברים בעלי תכונות אלו הם יצורים אשר עברו מוטציה לקראת הכחדתם הסופית של הגברים על אמת מכדו"א. לעומתם , הנשים יודעות משימות חשובות אלו , יודעות מבלי להתאמץ , הרי גנטית יש להן גנים המכילים את המידע - כיצד לגהץ, לנקות, לשטוף, לבשל... נשים גרושות משובחות כפליים , הרי בקבלת הגט טופלו סופית בנושא המיגרנות הבלתי מוסברות בשעות הערב. אל תרגיש לא בנוח עם הפגם , גבר - גבר!

אייל 401

New member
נוגה את אכזרית

כאילו לא למדת להחליף נורות ולקדוח בקירות ,ניצפתה פה סופי אף פותחת סתימות .....אז אנא לא להשמיץ .....פן יפתח שירשור על המוטציה " השעירה "בנשים ..........

maof

New member
רק לידע כללי.......

מי שקודח/ת מחליף/ה פותח/ת הופך/ת להיות שעיר/ה
מעוף

maof

New member
את צודקת ../images/Emo88.gif

איך לא ראיתי את זה עד היום
למעשה אני חושב שהדרך הפשוטה היא הסכמה מלאה
מעוף

N D R

New member
על ../images/Emo41.gifהבהרה../images/Emo41.gif שלך יש לי../images/Emo41.gifוידוי../images/Emo41.gif

אני מזדהה עם כל שורה שלך אבל בקשר לכאב הראש, השבועיים האחרונים היו נוראיים. מקווה שהווידוי הזה שלי לא ישפיע על הסחף.

ליאל212

New member
גם אני כשהתגרשתי הרגשתי ככה. רק

מהצד הנשי.כלומר לנקות לגהץ לשטוף הכל יודעת . אך למדתי לפתוח סתימה, להחליף נורה, לתקן דברים שונים, ללכת למוסך, לבדוק שמן מים ובכלל להיות עמצאית בשטח כי אין ברירה כשאנחנו לבד ..... בתיקווה שבאמת הפעם נימצא זוגיות אחרת בריאה יותר טובה יותר מהנה יותר ומשלימה יותר.....ויותר ויותר ו-י-ו-ת-ר. אמן!

ליאל212

New member
נטע אני הספקתי גם לקדוח וגם

להרוג ג'וק (אבל מלווה בצעקות
חחחחחחח איכססססס)

אני יושב וקורא, שוב ושוב...

ולא מצליח להבין איך קראת את המחשבות שלי. הכל כל כך מתאים - ההרזייה, העצמאות, הערך העצמי... עצימת העיניים בתקופת הנישואין, פקיחתן עם בוא הגירושין (ואצלי - זה אפילו לא היה ביוזמתי - ואני כל כך מאושר שזה קרה). הידיעה שיום אחד אשוב לחיות בזוגיות, הסבלנות לחפש ולא להתפשר, וזו תהיה זוגיות שונה בתכלית. שיהיה לך בהצלחה

n o g a1

New member
תסביר לי איך

קורא ומבין , קורא שוב ושוב ולא מצליח להבין.

פברואר68

New member
איזה יופי כתבת אני ממש עכשיו סיימתי

תהליך ועברתי דירה .....אני מרהטת הכל בפשטות באוירה צעירה בניחוח של חופש...הנשואים חנקו אותי נשאתי לאדם חונק סוגר וסגור ואני תמיד הייתי חופשיה יותר אוהבת לנשום את החיים במלואם......מקווה שגם אני ארגיש כך כמו שכתבת בעוד שנה אולי....... איזה כיף לקרוא כאן שאנשים מרגישים נהדר.....

ע פ ר ל ה

New member
יחי החופש../images/Emo79.gif

לחזור לעצמי,להיות מי שאני באמת,ומה שרוצה להיות... לצד מכת הגרזן החדה,קיבלתי את עצמי בחזרה אחריי שקצת הלכתי לאיבוד. ועם,ולמרות הכל,אני יצור זוגי במהותי וההתחברות מחדש היא צורך עמוק שעליו לא אוותר. ויוה לאהבה ולזוגיות פורה ומתגמלת.

r o n35a

New member
ואת פשוט מיוחדת

אמרתי את שאמרתי לך היום והתכוונתי לכל מילה.

למעלה