בן עיקרון לניקיון

r o n35a

New member
בן עיקרון לניקיון

סופ"ש הגיע ומתחילים עם הניקיונות של הבית לכבס ,לגהץ, לנקות , לשטוף. אמרו לי רונן למה לא תביא עוזרת ,ואני לא מוכן. מן קטע של עצמאות אני מסוגל לדאוג לעצמי לבד לא צריך עזרה ולא עוזרת. בכלל, מיום הגירושין עברו עלי שינויים רבים או ככה אני מרגיש. אני נועז יותר, חברמן יותר (משתדל להיות), אנושי יותר, רזה יותר , הכול יותר ויותר טוב. ישבתי היום מול המחשב ומחשבותיי נדדו לתקופת הנישואין. חשבתי, כמה רע היה לי בתקופת הנישואין ואני לא התייחסתי. סבלתי אותה וממנה . סבלתי מהתנהגות לא אנושית ונשארתי . למה נשארתי? , אומרים תמיד בגלל הילדים .האמת, כנראה שלא היה בי האומץ לעשות מעשה. אני עם כל הדאווין שלי על נועזות וללכת על הקצה לא הייתי מסוגל לקבל החלטה הגיונית פשוטה. היום שנתיים וקצת אחרי אני מרגיש מאושר. אחרי תקופת משבר קצרה התאוששתי, והעולם בחוץ יפה. היו לי אהבות ,התרגשויות , חוויות חדשות ,סקס מדהים והכול כל כך חדש ומרענן. ולמרות החופש והחוויות אין לי ספק שאחזור לחיות בזוגיות. למה?, ככה. כי ככה אני. משהו דפוק בקופסא . רק הפעם אדאג שזו תהיה זוגיות אחרת.

childman1

New member
אני בהליך גירושין כעת וכל כך

מזדהה איתך. ההודעה שלך פשוט נותנת לי עוד כח להמשיך בתהליך הקשה הזה כי כשהזוגיות דפוקה חייבים לעשות מעשה אסור להמשיך ולסבול. ואני פשוט מזדהה עם כל מילה שכתבת. וכן בסופו של יום כנראה שבני האדם נולדו לחיות בזוגיות, אבל למה לעזאזל להתחתן, בהצלחה בזוגיות האחרת, שתדע להפיק לקחים כי אומרים שטעויות לעולם חוזרות. מאחל לך ההצלחה

d a n i e l s 5

New member
"ניקיון"

תרתי משמע....זה מה שקראתי...... אמרו כבר "עשרת ימי תשובה"......על כל המשמע... בהצלחה לך רונן בניקיון הבית בניקיון הנשמה בהתחלה חדשה לזוגיות חדשה . שתהיה שנה מדהימה !

t N s

New member
אחי מזדהה איתך

הפעם אנסה להזהר בלשוני..חחחחח מבין אותך מאוד, הדבר הראשון שעשיתי היה להביט במראה ולהתחיל לשפר את עצמי... עברתי נתוח לייזר, התחלתי להתאמן,הקיצר התחלתי לחיות מחדש.. מה שלא היה כשהייתי עם ה-... בעצם הבטחתי לצנזר.חחחח

לשפר את עצמי?......./images/Emo2.gif

למה לא משתפרים, משפרים כשנמצאים בזוגיות?... למה הרבה ממתינים לפרידה ורק אז דואגים לשפר הופעה?...... לא חבל? אולי זו הבעיה בהרבה קשרים, שמפסיקים להשקיע ב-אני עצמי ורק הפרידה משמשת איזה קטליזטור לשיפורים/שיפוצים.... <לא מכוון אליך באופן אישי, אלא רק לנקודה שהעלית כאן....
>

יערית

New member
לא יכולה

לשמוע יותר על ניקיון!{מבקשת סליחה מראש} העיקר שאתה מאושר ורזה יותר

כולם מנקים ...מי בא אלי לנקות?

מאז תחילת התהליך אני מישתדלת...מאוד.... עם הרבה קושי... אבל עושה ... אז מי מתנדב כי אני רואה שאצלכם גברים זה בא בקלות ...

maof

New member
תראי.......

תמורת סכום סימלי של 50 ש"ח לשעה. בטוח שיהיו הרבה קופצים. מעוף

maof

New member
יערית ../images/Emo13.gif

עזבי תמיד יש כאלה "שחולים ניקיון" ורואים את האבק שלמעשה לא קיים
מעוף

ב ו ע ו ת

New member
קופסאות

"ולמרות החופש והחוויות אין לי ספק שאחזור לחיות בזוגיות. למה?, ככה. כי ככה אני. משהו דפוק בקופסא." וואלה?! לרצות זוגיות זו דפיקות קופסאתית?! טוב לדעת. נעמה

בועות מותק

לא תמיד המילים כמו שהן, הן הכוונה. לפעמים הם דרך להגיע. לא נראה לי שהוא באמת חושב שלרצות זוגיות זו דפיקות, זו מעין דרך לאמר זה אני.... כמו שאנחנו אומרים על עצמנו שאנחנו שרוטים, ככה.. להתקרב. אבל נראה לי שאת כבר יודעת את זה...

ב ו ע ו ת

New member
"לא יודע איך לאמר לך...

מילים לא אומרות מאום..." (המר"ן ש. חנוך) אני אוהבת מילים אבל יודעת שהן לא תמיד מצליחות להעביר את כוונת המשורר. לכן אני מבררת, מה שבטוח. לפני יומיים אסור היה לבייץ פה, עכשיו זו דפיקות לרצות זוגיות. אני בפיחודים!
נעמה

בובית

אחד בדרכו מפיל את זה על המביצות, אחר בדרכו מביע את רצונו בזוגיות. את בדרכך... אל תתני לפיחודים של אחרים לשנות אותה.

ב ו ע ו ת

New member
נכנסת לבועה

ומפסיקה להדבק ב"פיחודים" של האחרים. אני, אני לא מעתיקנית. יש עליי פיחודים מקוריים תוצרת בית. נעמה

צאי בחוץ ;)

הכי עדיף פיחודים תוצרת בית. בכלל.. אם תשאלי אותי אין כמו תוצרת בית (ולא... זה לא אומר שאני מתכוונת להפביק לקנות אוכל מוכן..)

ב ו ע ו ת

New member
בואי אצלנו, תעשי שבת

אוולינה ואני מכינות גפילטע וקובה. עבודת יד. נשבעת.

למעלה