בן ניזרי צודק

shulywolters

New member
בן ניזרי צודק

מכירה לפחות 2 שמעדיפים דמי אבטלה על עבודה יש לבדוק את הנושא לעומק ולא להתלהם ולצעוק לפני שבודקים אנחנו ידועים כמדינה של קומבינות והשתמטות מעבודה היא חלק מאותן קומבינות כמו גם השתמטות מהצבא ואת זה בן נזרי גם צריך לבדוק אפרופו יש גם כאלה שעובדים בשחור ומקבלים דמי אבטלה אז במקום להתנפל על בן נזרי רק בגלל שהוא מש"ס (ואני לא מתה עליהם) אז כדאי באמת לבדוק כי יש דברים בגו.

אכשווי

New member
כדאיות!

מעדיפים אל מה? עבודה זו מילה יפה אבל פרנסה היא ספור אחר. אנו בפני קריסה טוטלית של מיגזר פועלי ישראל.והוא עסוק בסימנטיקה.בדבריו הוא הוכיח לא רק בורות אלא גם עזות מצח.והכי חשוב לא קידם אותנו באינץ . אלא רק להפך.

אחיתופל

New member
מכירה שניים ../images/Emo35.gif

מתוך מאתיים אלף בטח סיימת לימודי סטטיסטיקה תואר שני

אבו-דני

New member
ילדה חכמה אחת העירה שבניזרי צודק

בענין אחד של הונאת הביטוח לאומי שאת המספרים המדוייקים קיבל בניזרי מאנשי משרדו...אבל קפצו על החכמה בשצף קצף כמה שמאלנים ולמה יש להם השגות?כי בניזרי לא משלהם, הוא עם כיפה ועוד זקן שחור ומפחיד... הם לא ענו לגופו של ענין אלא לגופו של איש...הקבוצה השמאלנית כל כך מחליאה את האדם הסביר..שוטפים להם את המוח בליזול יום יום שההם מוקצים... שהאנשים עם הזקנים פרזיטים.. והשמאל? השמאלנים בכלל לא גזענים אמנם הם נוהגים כמו ההם מאוסטריה עם השפמים הקטנים אבל הם לא סתם גזענים הם גזענים נאורים... למה? כי הם שייכים לקבוצת השליטים הנאורים שמכבסים יפה את המילים לאביב גפן עם קול הצפרדע שהפך לזמר כי הוא עם האנשים הנכונים... כלום יש להוסיף על כל אותם הדברים? איזו פדיחה להיות חלק מקבוצת הליצנים... שלכם האבו...שיודע שלכל שקר יש סוף...לא טוב

רלוונטי

New member
בן אדם סביר?

ולשצף המביך הזה הגעת מכוון שבניזרי קיבל מספרים מדויקים ממשרדו? הניזרי ברגע של טמטום פלט משפט מפגר שהוא עצמו מצטער יותר מכל שנאמר. מחוסר ברירה הוא יהפוך זאת לאידאולוגיה.אבל את הנזק של המשפט הזה כבר נקבע!

אבו-דני

New member
רלוונטי הלא נקבע על ידי השרוף שאתה

מבין דבר ועניין התואיל להאיר את עיננו הסומות באפילה מהם אם כן העובדות לאשורן? כמה מובטלים עזבו עבודם לאחרונה? כמה עובדים דחו עבודות (כמו בניה) יען הינה בזויה? מזלנו שאתה כאן להשכילנו יען היינו מתחבטים זמן רב בסוגיה...

רלוונטי

New member
כמו תמיד!

לוקחים שורה ותוחנים את השכל.תגיד לי אתה ! לשכת העבודה מציאה לי עבודה בשלוש אלף שח לחודש אם אקח את העבודה יעלה לי 1800 שח בשביל הילדה אם אגיד לו אמשיך לקבל 3000 שח והילדה אצלי. תעשה חשבון לבד .אני בטלן?

אבו-דני

New member
רלוונטי, אולי תנסה צורת הבעה אחרת..

פנטומימה... קורסים מתחילים בבית ברל מחר בבוקר..אני מניח שתובן טוב יותר

רלוונטי

New member
סרקזם למתחילים!

ואני שואל אבו? באמת כל כך קשה להבין. לא צריך להסכים! גם לא מוכרחים להפנים (היה מומלץ ) . אבל להבין ...... זה באמת לא כל כך קשה אם רוצים.

למעלה