בן כמה קיציס?
E ElinorL New member 12/4/04 #32 חחח זה באמת זקן! אני זוכרת שהייתי בצילומים של אנ"ה חשבתי שהוא ופרידמן הם 10 שנים פחות! היה לי מזה שוקקקק!! אבל לא יעזור הוא נראה מצויין (ממש גבר גבר
חחח זה באמת זקן! אני זוכרת שהייתי בצילומים של אנ"ה חשבתי שהוא ופרידמן הם 10 שנים פחות! היה לי מזה שוקקקק!! אבל לא יעזור הוא נראה מצויין (ממש גבר גבר
ל לוּבּה New member 10/4/04 #7 חיחי.. אני כמירה אתזה.. אבל זה לא למיץ עצמו.. זה לכל מיני דברים של האתר..
פ פIלי New member 11/4/04 #27 ../images/Emo6.gif כן.. שאני ראיתי את זה גם התגלגלתי.. אבל מסתבר שזה פורום של כל התפוזאים הכבדים.. כל הדנטלים\ווינטרפראשים\וכאלה.. שמדברים שם על חידושים בתפוז. ועל זה נאמר - "מכור? מה פתאווום.. אני יכול להפסיק מתייי שאני רוצהההה.."
../images/Emo6.gif כן.. שאני ראיתי את זה גם התגלגלתי.. אבל מסתבר שזה פורום של כל התפוזאים הכבדים.. כל הדנטלים\ווינטרפראשים\וכאלה.. שמדברים שם על חידושים בתפוז. ועל זה נאמר - "מכור? מה פתאווום.. אני יכול להפסיק מתייי שאני רוצהההה.."
G greeneye New member 10/4/04 #8 ../images/Emo32.gif צילמתי במצלמת אינטרנט המעפנה והחדשה שלי ציור שעשיתי... כולו...
G greeneye New member 10/4/04 #12 נפלה עלי רוח אומנותית... מי שראה אותי בצילומים- זה דומה לי קצת? הקפדתי על דברים. התיק ג'ינס עם הסיכות כפתור, התליון מסור, העגיל ריצ'רצ' הירוק...,הטבעת הורודה...
נפלה עלי רוח אומנותית... מי שראה אותי בצילומים- זה דומה לי קצת? הקפדתי על דברים. התיק ג'ינס עם הסיכות כפתור, התליון מסור, העגיל ריצ'רצ' הירוק...,הטבעת הורודה...