גם לדעתי כן.. את עושה עבודת מחקר??חח..
ר רינת690 New member 23/12/06 #42 חח לא.. פתאום יש לי חשק לדעת עליו דברים. הוא גם מתלבש מאוד יפה, ויש משהו באופי שלו שאין לישראלים, הוא יודע לצחוק על דברים ויש לו קלילות כזאת, הוא כאילו לא עושה חשבון.
חח לא.. פתאום יש לי חשק לדעת עליו דברים. הוא גם מתלבש מאוד יפה, ויש משהו באופי שלו שאין לישראלים, הוא יודע לצחוק על דברים ויש לו קלילות כזאת, הוא כאילו לא עושה חשבון.
מ מורוש101 New member 23/12/06 #44 לאט לאט תהיי מעריצה שלו חח ככה זה שואלים שאלות, מגלים דברים טובים ובסוף מתאהבים (בעפר כמובן חח)
ר רינת690 New member 23/12/06 #45 מעריצה? אני לא יודעת, אני כבר גדולה אבל אני אעקוב אחריו. הוא טיפוס מעניין. הכי מעניין זה שמיה דגן אומרת לו "בממד עם הגמד" אז הוא מגיב בחיוך.. הוא נינוח כזה..
מעריצה? אני לא יודעת, אני כבר גדולה אבל אני אעקוב אחריו. הוא טיפוס מעניין. הכי מעניין זה שמיה דגן אומרת לו "בממד עם הגמד" אז הוא מגיב בחיוך.. הוא נינוח כזה..
S S t r a w b e e r Y New member 23/12/06 #47 זה ממש לא אותו הדבר. אם היה לי כוח עכשיו הייתי רושמת לך את ההבדלים, אבל אני פשוט סחוטה מעיפות.
מ מורוש101 New member 23/12/06 #48 אז תרשמי לי מחר כי לפי דעתי אין ממש הבדל..מעריצה ישר חושבים פאקצה ומעריכה אומרים אהה וואלה היא מכירה אותו או קראה דברים עליו כנראה שזה לא סתם.. ככה לפי דעתי לפחות אולי תשני את הדעה שלי
אז תרשמי לי מחר כי לפי דעתי אין ממש הבדל..מעריצה ישר חושבים פאקצה ומעריכה אומרים אהה וואלה היא מכירה אותו או קראה דברים עליו כנראה שזה לא סתם.. ככה לפי דעתי לפחות אולי תשני את הדעה שלי
ח חנווש האחת והיחידה New member 23/12/06 #49 אם את רוצה..את יכולה להישאר פה.. ואם את נשארת אזז.. ברוכה הבאה
מ מ א י י ק New member 23/12/06 #50 אימל'ה אחד ענק על השרשור הזה../images/Emo2.gif../images/Emo19.gif