בן כמה עופר שכטר?

רינת690

New member
אני לא יודעת אם הוא גמד

את מעריצים שלו את בטח יודעים עליו הכל. אבל לפי התגובות שלכם אני מבינה שהוא לא גמד אמיתי. הוא רק נמוך.. אני התבלבתי

עידית23

New member
גמד או נמוך מה זה משנה!!

את יודעת מה אומרים ?? "דברים טובים באים באריזות קטנות" אז תפסיקו להתעסק בגובה כי זה ממש ממש לא מה שחשוב

באמת שאני לא מבינה על מה הבלאגן פה.

היא רק שאלה האם הוא גמד באמת, או שהוא סתם נמוך. לפי מה שהיא כתבה פה אני לא רואה שום כוונה מצידה להעליב את עפר, היא רק שאלה כדי לדעת. [סורי שירשרתי אליך אסתר, זה מכוון לכולם.]

esterosh

New member
אני אשלח לך הודעה לפרטי ואסביר לך

למה אני מתכוונת... אני לא מוצאת סיבה להמשיך להגיב פה...

רינת690

New member
תקשיבו, עופר שכטר הוא ממש מתוקון

אין לי שום דבר רע להגיד עליו! ההפך אני חושבת שהוא ממש חתיך והוא גם בלונדיני ולא נראה ישראלי, יש לו יופי נדיר. אני רק נכנסתי כדי לברר את עניין הגובה שלו. פשוט כולם תמיד צוחקים לו על הגובה ואומרים לו "גמד", אני חושבת שזה ממש מעליב אותו ופוגע בו, עניין אותי לדעת רק אם הוא באמת גמד או שהוא רק קטן, והבנתי שהוא רק קטן, אז רציתי לדעת מה הגובה שלו כדי להבין על מה כל הרעש סביב הגובה. הוא מאוד יפה ומוכשר ומצחיק. וזה שהוא נראה קטן זה ממש חמוד.

מורוש101

New member
נראה לי שהבנתי מה את רוצה..

חשבת שהוא פשוט חולה במחלה הזאת..אבל אנשים שיש להם את זה הם בערך מגיעים למטר ואולי פחות.. הוא פשוט נמוך הוא בערך 168 ככה..וזה שהוא נמוך רק עושה אותו יותר מיוחד כי אם הוא היה גבוה אז הוא היה עוד דוגמן בלונדיני..

רינת690

New member
הוא באמת נמוך אבל זה לא אומר כלום

ויש לו פרצוף ממש יפה, והעניים שלו נוצצות כשהוא מחייך. והוא לא כ"כ נמוך, חשבתי שהוא פחות מ 1.68, הוא כמעט בגובה שלי ואני נחשבת גבוה.

יאפ הוא פחות מ 1.68

כי אני 1.65 ואני בגובה שלו [אולי יותר גבוה בסנטימטר
] אבל למי אכפת מהגובה... לא מודדים לפי הכמות, אלא לפי האיכות... ולעפר לא חסר איכויות

רינת690

New member
באמת? הוא קטנצ'יק

אבל זה ממש חמוד, לא הייתי מנתגדת שהוא יהיה איתי במיטה, בטח כיף לחבק אותו. :)

רינת690

New member
אני לא אתנגד לחמם אותו בחורף..

וזה מאוד סקסי שהוא נמוך. כי יש לו כזה קומבינציה, יש לו פרצוף של ילד, יפה כזה ותמים. יש לו גוף רזה והוא נמוך אבל הוא חכם ושנון כזה, שזה שילוב מאוד מיוחד.

kuku woman

New member
../images/Emo13.gifאין שום בעיה

אני יכולה להבין שזה רק מתוך התעניינות...אז כולם כבר ענו לך-הוא לא גמד. אני חושבת שאם הוא היה גמד הוא היה בהרבה יותר נמוך והיה לו מבנה גוף קצת שונה.
ברוכה הבאה ד"א,את מוזמנת להישאר

רינת690

New member
צודקת.. אם הוא היה גמד

באמת היה לו מבנה גוף אחר.. גמדים בד"כ מלאים, והוא רזה

רינת690

New member
הוא נראה צ'כי או שוודי

גם תווי הפנים וגם צבע השיער, בקיצור לא הייתי חושבת שהוא ישראלי

למעלה