בן כמה עופר שכטר?

רינת690

New member
בן כמה עופר שכטר?

והוא באמת גמד? אני מתכוונת במובן של המחלה גמד.

עפר בלי ו'...

עפר בן 25 כפפרעעליווו הואא לא גמדדדד

מיתרוש5

New member
עפר בן 25

וב- 4/8 הוא יהיה בן 16 (כמובן..חח..) ולא הוא לא חולה במחלה הזאת שאת מדברת עליה..

רינת690

New member
הוא בן 25??

וואי הוא נראה קטן יותר.. לא התכוונתי לפגוע בו, פשוט, יש לו גוף קטן כזה, והוא תמיד נראה נמוך מאוד וכל הזמן שאומרים את השם שלו מתלוות המילה "גמד" אז רק רציתי לדעת אם הוא באמת גמד, או שהוא רק נמוך. אבל זה בטח מעצבן אותו שחושבים שהוא יותר קטן מהגיל שלו.. אני למשל הייתי נותנת לו 18.. הוא נראה ילד כזה.. לפני צבא

עידית23

New member
תערכי את ההודעה שלך

כתבת שהוא יהיה בן 16 תתקני לבן 26.. חחחחחחחחחחחחחחח

esterosh

New member
יש לי הרגשה שיש פה מישהי שמציפה את

הפורום ושולחת הודעות מכל מיני משתמשים שונים.. אני חושבת שזה מיותר לענות לכל השאלות האלה מי שרוצה לכתוב פה ולהישאר בפורום שיבואו ויציג את עצמו כמו שצריך וכמו תמיד נקבל אותו יפה... אבל לכל מי שסתם כותב הודעות בלי להציג את עצמו בלי לשרשר וסתם שואל שאלות לא לענין עדיף פשוט להתעלם ממנו... ואסתי אם את יכולה פשוא תמחקי את כל ההודעות האלה... בכל מקרה זה דעתי.

רינת690

New member
מה?!

ראיתי עכשיו מועדון לילה, אני כבר הרבה זמן רואה.. וזה סתם מעניין אותי הדברים האלה..

אני לא חושבת...

כדי לשאול שאלה בנושא הפורום לא חייב לפתוח שירשור של "אני חדש כאן" יכול להיות שהיא סתם רצתה לשאול משהו על עפר בלי להפוך לגולשת קבועה כאן בפורום. אם באמת מדובר בהצפה ממשתמשים שונים-אני כבר אטפל בזה.

רינת690

New member
טוב תראו

אני ראיתי עכשיו מועדון לילה, ואני רואה כבר הרבה זמן את התוכנית, כמעט כל תוכנית יורדים על הגובה שלו, וגם אני רואה בהתחלה שכולם הולכים ליד ארז אז עופר מאוד נמוך, סתם עניין אותי למה כולם עושים אותו גמד, נכנסתי לפורום כדי לבדוק מה הגובה שלו ובן כמה הוא, כי זה פורום שלו וכאן בטח יודעים.

בסדר..אבל היית צריכה קודם להציג את

עצמך..כמו שאמרו מקודם ואז לשאול שאלות.. וזה ממש לא יפה לרדת עליו..העיקר שהוא מושלם זה הכי הכי חשוב

esterosh

New member
קודם כל היית צריכה לכתוב ככה כבר

בהודעה הראשונה... כי זה צורה יותר יפה לשאול שאלות... כמו שכבר ענו לך הוא בן 25 בקשר לגובה אני לפחות לא יודעת מה הגובה המדויק וזה לא ממש חשוב... ומועדון לילה זו תוכנית קומית ועל כל אחד מחברי הפאנל יורדים ...זהו מקווה שקיבלת תשובות לשאלותיך.

esterosh

New member
נו באמת יש דרך לשאול שאלות

ומי שבאמת מתענין בעפר לא חושב שהוא נראה בן 18 זה בכלל לא הגיוני היא פתחה טלוויזיה ב-3 שנים האחרונות... זה נראה שהיא סתם רוצה לעורר תגובות בפורום... והיא שואלת שאלות שבאות להעליב את עפר.... אז אני לא רואה טעם לשתף איתה פעולה..יש דרך לשאול שאלה... וכמו שראית כל החדשים שבאו ושאלו שאלות לא התבטאו בדרך הזאת...

רינת690

New member
אני לא ממש מכירה אותו

יש לי יס, אולי ראיתי אותו בתוכנית אקזיט שהייתה לפני כמה שנים אבל אני לא ממש זוכרת אותו משם. לי הוא נראה ממש קטנטן וצעיר כמו נער מתבגר, וזה ממש לא עלבון, זה מחמאה. אני חושבת שהוא מאוד יפה, וחבל שהוא קטן בגובה. כי רק לזה מתייחסים, ופוסלים אותו על זה. מעניין אותי מה הגובה שלו כדי לדעת על מה כולם עושים רעש.

רינת690

New member
מצטערת שאמרתי שהוא גמד

אני לא התכוונתי לבוא ולהגיד שעופר שכטר גמד. אני באמת חשבתי שמרוב שקוראים לו גמד, אז הוא באמת כזה. אבל אני מביא ממכם שהוא רק נמוך, וזה לא נורא.

זה בסדר..אבל שיקראו לו גמד אז מה...

הוא בכלל לא מתייחס למי שאומר לו גמד.. אם את חושבת ככה אז זכותךך..אני לא יכולה לשנות את הדעה שלך..

למעלה