בן זונה

ברק 188

New member
ובאמת מה עשיתי

כולה כמה שורות ואת ניקו ח'רגתי זהבונית כבר חושבת שאני שודד ורון אמר שאני הכי גדול למרות שראה אותי כמה פעמיים ויודע שאני בקושי מתנשא 1.70 (מטר) בגובה לא ברוחב ובאמת עלווה כולה כמה שורות ובלי בשורות כול שהם. עלווה....? Do You Wanna Dance

ש ר ה לה

New member
כן ברקי. ככה בדיוק אתה ח'ורג את כולם../images/Emo132.gif|א

חייבת לומר שאותי לפחות,אתה באמת "הורג אותי ברכות"...., פשוט מתה על דרך ההתבטאות המדהימה שלך

צילוש43

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ברקי...אתה...אתה...

אומן המילים. החתונות והאירועים
ח'רגת אותי

עלווה

New member
רון כן/לא בן....העיקר שיצאת שלם

דרך אגב באם היציאה לשתית קפה מחוץ לכותלי הבנק מוכרת ומאושרת אזי אתה יכול לתבוע על תאונה בעבודה במקרה הגרוע ביותר....במקרה הטוב יכאב קצת....ועל התחת לא תשב מכיר את הישיבה על חצי תחת אלכסוני
ובנתיים שתרגיש טוב....והפעם באין ברירה תישן על הבטן

אז ככה../images/Emo46.gif

תסביר לי בבקשה רון מי עוזב את העבודה באמצע היום והולך לשתות קפה? הא???
צ'טערת זו כבר התחלה שמבטיחה צרות, ומעבר לזה באיזו זכות חשבת שאתה יכול לעבור את הכביש??? הא??? כביש נועד למכוניות וכל השאר הם אמממ אורחים בחסד, לעיתים לצערי גם הנוסעים במכוניות הם רק בחזקת מזל (עיין ערך ניקולה לבית רומנוב טפו טפו טפו חמסה חמסה חמסה מלח מים שום בצל) והשפה אמממממ טפייי מה זה צריך להיות הא?? מה זה הקללות האלה כאן??? יש שפה נאותה שבה רצוי להשתמש למשל על היבחוש בן השלולית שנהג אפשר להגיד בן נעוות המרדות (נכון שלוקחים סיכון שאולי יהיה צריך מאוחר יותר לפרשן ולהסביר ואו להוסיף ואולי 'לברך' את שאר בני המשפחה
) אבל הלו איפה הכבוד איפה?? נה ננני נננה נה
ומעבר לכל זה יש לך זנב???? ואייי זו בשורה משמחת ואפילו מאד.
וחוצה מזה זה אני ממליצה בפעם הבאה להביא תרמוס לעבודה (מי בכלל שותה קפה בחום הזה??), לא לצאת החוצה בשעות העבודה ולשמור על עצמך. שולחת לך סלסלת כוכבי מזל
רק טוב!!!

jud1001

New member
גחלול.. ../images/Emo46.gifכמה פעמים ביקשתי ../images/Emo41.gif

להשתמש
בכוכבים
שלי בקמצנות מזתומרת לחלק ככה סלסלות מלאות כוכבי
מזל
בלי הגבלה?..

ליצ'ינקהההה../images/Emo9.gif

צ'טערת פשוט חזרתי לילה קודם מהעבודה בשעה מאוחרת ולא הספקתי לרקוח מרקחות ולהכין תופינים ונשאר לי מלאי גדול של
אז החלטתי לשלוח כמה
רק טוב!!!

גחלילית אני חייב להתייחס למה שהופיע

בהדגשה אצלך מה ז"א יש לך זנב? מזלי שבדקת מאחור !!!!! לא הכל צריך להוכיח לגבי השאר נשבע לך את צודקת וגם האחרים דרך אגב

עלווה, אין בכלל בעיה

של מוכר ומאושר אין בעיה של לישון על הבטן פשוט אין בעיה יש הרבה מזל תודה

paloma blanca

New member
איך אתה לא לוקח פרטים ? ../images/Emo2.gif

מקווה שאתה כבר יותר טוב וזה לא יחמיר

jud1001

New member
רון..אתה יודע מה ההבדל ../images/Emo41.gif

בין לעוף מטר או מטר וחצי ? חצי מטר...[בדוק
] אתה יודע מה ההבדל בין מכה של מטר למטר וחצי?..
ובכלל מה אשמה האמא של ההוא שכך העלית את מיקצועה וחשפת אותו ברבים?..

גוד, שני דברים

האחד לגבי הגובה מטר או מטר ווחצי תגידי אם את עולה במעלית ומישהו אומר שריח השיער שלך נעים לו זו הטרדה מינית או לא? ולגבי אימו? בטח, אם הייתה בבית ולא בעבודה יכול מאוד להיות שהוא לא היה הנהג שפגע בי

jud1001

New member
רון...הטרדה מינית...נהפוך הוא ../images/Emo41.gif

אני יותר מבטוחה שהוא סוכן תמרוקים או "מדען" מפתח בשמים...

jud1001

New member
רונרון...חשבתי..וכעת חשוב גמאתה ../images/Emo41.gif

רונרון חשוב היטב.. אתה במשרד.. המנקה מתכופפת לרוקן את הפח שמתחת לשולחן סמוך לרגליך.. מסבה את תשומת ליבך לכך ששכחת לסגור ת'שליץ /זיפר/ רוכסן.. מה הדבר הראשון שתעשה?.

גאיה ק

New member
../images/Emo5.gif

הנהגים האלו
היום ראיתי במו..נהג שנכנס לצומת וכיוון שהיה כבר אור אדום רצה לחזור ברוורס כדי לא לבלוט. הולכת רגל היתה כבר על מעבר החציה שמאחוריו והוא לא ראה אותה .. מה שלום הטוסיק ?? ברוך בואך לכאן

למעלה