בן זונה

בן זונה

אז סיימתי את הקפה, שעת קפה עם חבר, לא רחוק מהמשרד יורדים, שותים קפה וחוזרים להמלינו עברתי במעבר חציה, רוטשילד פתאום אני רואה אותו מתקרב, הנהג מסתכל ימינה, לברוח כבר לא אספיק הרמתי את היד הנחתתי על המכסה מנוע , כופפתי מעט ועפתי הצידה, אולי מטר מטר וחצי קמתי ההוא לא יוצא מהרכב שפתיו מתנצלות, לא בן זונה? מה אצתה מתנצל? ההוא חסם אותי הסתכלתי עליו עליו? ומה אותי אתה רוצה להרוג טרקתי הדלת, מה לעשות בן זונה אמרתי? כלום, באמת חוץ ממכה בתחת כלום טוב אבקש ממנה טיפול שמפחית כאבים, אבל המנייאק, אני מקווה למרות שאני לא מאמין יסע בחששות לפחות יום אחד בן זונה אמרתי? טוב נגמרה מכסת הקללות שלי יאאאלה שיהיה לכם יותר טוב ממני

ש ר ה לה

New member
../images/Emo12.gif!!! מה? זה רדיו????

רון לצערי בני הזונות הולכים ומתרבים מידי יום ביומו.. כל שאני יכולה להציע לך כרגע זה בעיקר חיבוק גדול וחם

שרה לה, תודה אם

הייצתי זוכר באותו הרגע, שהבניזונות האלה מתרבים הייתי רץ לקנות לו קונדום תודה

צילוש43

New member
ספר לי מה זה רונצ'ק...

"מעבר חציה רוטשילד"
במילה אחת... ק ט ס ט ר ו פ ה
לחצות שם מעבר חציה או לנסוע שם בכביש... תמיד יש חשש לאסון מתקרב. מקווה שהוטב לך
ולא שוב תצא לסיבוב קפה

צילוש, את צוחקת עלי?

לא לשתות בגלל חרא שכזה? מקסימום אשב, קצת כואב בגב ואז לא אשכב על הגב אבל לא להמשיך לחיות? תודה יקירתי

צילוש43

New member
לקחת ממנו פרטים?

אנני חושבת שפיתרון הוא רק קללה או צעקה. בדרך כלל מכה יבשה מתפתחת לאחר המכה. כך שלקחת פרטים, וגם להתלונן כי נהג כזה שלא מבין את חומרת הפגיעה... מגיע לו הרבבבבבבה יותר... וכדי לפגוע בך כך היה צריך להיות הרבה מעבר למהירות המותרת בכביש זה. מה אומר טוב שיצאת כך ולא יותר גרוע.
ולא משנה באים בשכיבה או בישיבה...העיקר הוא העיקר

נכון ואני האידיוט עשיתי

פגע וברח ומההתרגשות לא לקחתי פרטים נכון מטומטם אבל ככה זה נקווה שלא יתפתח לכלום

זהובנית

New member
רונצ'וק העיקר שאתה בסדר

אז יכאב קצת החלק ההוא שיושבים עליו... כן ההוא אבל העיקר שיצא בנס , מקסימום ביקור בבית הכנסת לצערי, יש מלא נהגים חסרי אחריות בכביש והגרוע מכל שלאחרונה רבו המקרים של פגע וברח לא מפסיק שעושים תאונה, גם אין בושה להעלם מהמקום בלי להושיט עזרה לפצוע.

היי זהובונית, למזלי לא היה פגע וברח

אלא אני האידיוט שלא לקחתי פרטים אבל, תודה יהיה בסדר והמקום ההוא שיושבים עלי? הכאב טיפה מעליו, וחבל שלא בו ממש הוא מרופד בד"כ לא?

ניקו 45

New member
נקודה למחשבה רון 1 (אייקון של מוח)

לך לפחות היתה הפריבילגיה והיכולת לקלל .... "בן זונה" לי לצערי לא היתה היכולת לקלל .... אז תשמח בחלקך שכך זה נגמר ברוך השם ולא גרוע יותר . ומצטרף אליך באופן חד פעמי : בן זונהההההההה

ברק 188

New member
ומה אני מבקש בסכ"ה רון...

קצת התחשבות אני מלא אירועים בשבועיים הבאים לא פחות מ 6 חתונות , יום הולדת אחת לבת דודתי הסופרת ואירוע אחד משלי לחברים שהבטחתי על משהו בעל רקע אישי ואתה...מה עושה מנסה להידרס סתם כך ועוד ביום חול שמע חבר...דיר באלק...שמור על עצמך אתה כבר ילד גדול לבי"ח חולים אין לי כוח לבית עלמין חס וכרפס " בגרדון" אומנם יש לי שם מניות רבות ויקרות אבל מספיק לי ודאי שמור על עצמך היות... " רון לחופש נולד " על מנת לגרש את הג'יני (שד/ה) שנדבקה אליך אני חייב לצרף שיר לא בדיוק ברומנית... ג'ינה או ג'ינה ינעל די'נאק (אל אמק אנואוי) רדי מרון ולא... יבוא ברק הבריון ו...ת'צו-רע .

ברק 188

New member
איזה פרצתי בנק כולה...

שברתי את מחסום המינוס שלי כבר בתחילתו של חודש מה יהיה בסופו על זה תקראו בעמלות של החודש הבא אבל קטן עלי ...בגדול העיקר שזה למטרת שמחות . והיות ואני כבר אחרי קניות היום בסופר בינתיים אני מרגיש Super Trouper

עלווה

New member
ברקי קרעת לנו את הצורה../images/Emo6.gif

אין עליך בתאורים וברעיונות
הדברים זורמים אצלך ללא מאמץ.... ואל תגיד לי שוב עם החיוך הביישני שלך.....מה עשיתי...מה כתבתי....כולה כמה שורות אוהבת את כתיבתך...החסרה...המלאה...המתעקלת.... והמיוחדת אתה ענק

למעלה