בן ה-15 רוצה כלב. אני לא.

3תיתי

New member
תציעי שיתנדב בכלביה

או יוציא לטיול כלב של אדם מבוגר שקשה לו ללכת.

כן....פה הוא חלש. לכלביה הלך. דרך בחרא.

"הנעליים ייתנקו תוך כדי הליכה"...ילך אולי במסגרת התנדבות. וצריך למ וא כלב של מישהו אבל הוא רק ירד והדביק פתקים וכל הקיץ ישב מול הטלויזיה.

3תיתי

New member
הנה התשובה שלך:

אם אוהבים כלבים, מטפלים בהם. יש כלביה ולעזור שם זו מצווה. לטייל עם הכלבים, שיקבלו קצת יחס אישי. למען הסר ספק: אני מאד בעד כלבים- אבל רק בבית, בו המבוגרים רוצים בהם. לי יש שניים.

יש לך "אומץ" לעשות הימור?

בויכוח הבא שלכם, כשאת אומרת "אני לא רוצה לטפל בכלב" והוא אומר "מה פתאום את, אני אטפל בו" -
תגידי לו שאת לא מאמינה שהוא מסוגל לזה.

אם הוא רוצה כלב, הוא חייב להראות לך שהוא מסוגל. ולטפל בכלב זה להוציא אותו לטיול שלוש פעמים ביום, כולל לנקות אחריו. אחרי שבמשך חודשיים הוא יוליך כלב לטיול שלוש פעמים ביום - את מביאה כלב הביתה

הבנות שלי מאד רצו כלב. הפשרה היתה - הם טיילו עם הכלב של השכנים. רק פעם ביום. נשמך כהמ שבועות - וקצת נמאס, וקצת היה קשה.

תראי...הילד עצלן. הוא לומד בכיתת מופ"ת...אל

שאלי אותי איך...כי אני לא רואה שהוא עושה שיעורים. השנה יש לו בגרות במתמטיקה בנוסף לכל הבגרויות האחרות של כיתה י'. בנוסף יש קורס באוניברסיטה וכמעט חמישים שעות לימוד והוא לומד בהנדסת תוכנה....לפחות יתחיל ונראה אם יעבור את המבחן. כיתה י' מאתגרת גם תלמידים חזקים והוא...למרות שהציונים גבוהים...קשה לו במילוליים. אז אין מצב שאני אסכים שנוא יטייל עם כלב במקום ללמוד. זה היה הסיכום עם עצמי.. הוא פטור מעזרה בבית כשיש לימודים. אז? גם עזרה בבית אין כי הוא איכשהו מצליח בלי ללמוד הרבה.

מבינה את הרצון והכאב שלו אבל את צודקת

כל ילדותי חלמתי על כלב (גם בגיל ההתבגרות זה נורמלי בהחלט), אבל הורי לא הסכימו. היום בתור בוגרת יש לי כלבה ואני אחראית עליה, אם אני יצפה שהמתבגרים בבית יטפלו בה היא לא תשרוד. טיפול בכלב זאת אחריות וזה עולה לא מעט כסף (וטרינר, פנסיון כשיוצאים לחופש וכ"ו), וכמו שאיריס אמרה, הוא ילך לצבא בעוד 3 שנים ואז את תצטרכי לדאוג לכלב או שהוא ינטש.

מצד שני יכול להיות שהרצון הגדול לכלב משדר בדידות (רצון בחבר ללא תנאים)... איך מצבו החברתי?

הוא מאוד פעיל חברתית. יוצא ונפגש עם חברים.

בסה"כ הוא תמיד בסדר. מה נשמע שואלים אותו...בסדר. לא במובן רע
הוא ילד שמח...מתבדח מתלוצץ.

נפלא

אם ככה, בתור חובבת חיות מושבעת שלא יכולה לחיות בלי כלב, אני ממליצה לך לעמוד על שלך.
לא מביאים כלב במתנה ולא מביאים כלב בשביל הילדים, אוטוטו הוא יצא מהבית ויוכל לגדל כלב

בתור בחורה שגם רצתה כלב ולא היה לה

אני חושבת שזה טוב שאת מתנגדת, הרי ברור לכולנו מי יהיה אחראי על ההוצאות שלו לטיולים ועל ההוצאות הכספיות, אני לא כועסת על אמא שלי שלא אפשרה,אני חושבת שברגע שאת לא מעוניינת בכלב ובמידה וייכנס אחד כזה לבית-זה לא יעשה טוב. כלב צריך לגדול בסביבה אוהבת ותומכת וסבלנית וחבל שתקחו כלב ואולי בסוף (לא שאני רומזת עליכם דברים שלילים) תחזירו אותו לכלביה.
ממליצה לו להתנדב בעמותות ובכלביות, שם יקבל את סיפוקו מעבודה עם כלבים ואולי בהמשך כשיגדל ויהיה אחראי יותר או יעזוב את הבית יהיה לו כלב משלו.

לדעתי יש בעיה אחרת

יש כאן מאבק כח שאת חייבת לנצח בו אחרת יהיה לך בבית טינאייג'ר חצוף ומפונק חסר גבולות, ומלבד העובדה שזה לא נעים לך- זה מסוכן לו.
אם אמרת לא לגבי הכלב, אז לא. זהו. למה הוא מנהל מו"מ על זה? למה הוא לוחץ? את לא אמרת "לא, אבל אפשר לדון בתנאים בהמשך", אלא פשוט "לא". למה הוא לא מקבל את זה?

נכון מאוד, לא זה לא וזהי

פשוט לא נכנסים לדיון הזה מהרגע שהחלטת. את האמא, המבוגר האחראי מה שנקרא, וזכות הוטו היא שלך.

ככה הוא. זה לא דבר חדש. היום ביקשתי שיגש

סופר לקנות חלב. הוא פסל את חשיבות העניין. כשהוא קם ללכת היה כבר עשרה לשלוש.

הוא ווכחן וחוצפן אבל הוא לא חסר גבולות הוא באמת לא מבין סובייקטיבית. צריך לסבר לו את האוזן. לענות ככה שזה ישמע לו הגיוני וזה מתיש.

ניב נ

New member
קבלי תשובה מנצחת

אני מסכימה לכלב שיגור בבית שלך . לבית שלי הוא לא יכנס.
כשמתחיל מכבש הלחצים.-לא רוצה, תפסיק לחפור , דמיין שיש לך כלב וצא איתו החוצה .
לי יש כלבה בבית , גם אמא שלי הסכימה לכלב שיגור בבית שלי ולדעתי אם את לא רוצה כלב אין על מה לדבר.
למרות שאני מבין את הבחור (יש לי יורקשייר טרייר וזה מגנט לבחורות , אם הייתי יותר צעיר ופחות נשוי זה היה שיקול).

paloma blanca

New member
אז תעשה טובה לכלב ואל תביא !

מה עוד שבן ה15 החמוד הזה עוד 3 שנים יתגייס ועליך יפול כל הנטל.

לא רוצה זכותך ! ותעמוד על זה !

לכשיגדל ויגור בבית משלו שיביא כלב,,, שניים,, שלושה ... ואפילו עשרה

לי יש 2 כלבות.
אחת כי רציתי התגנבה לה

בהצלחה

לא צריך להיות דיון והסברים

את האמא. את מחליטה. לא רוצה ולא חייבת הסברים.
הוא בן 15 - יחליט כשיהיה גדול בבית משלו.
לא על ל דבר צריך להיות דיון.

למעלה