בן הרכלן

easternstar

New member
אני חושב שחלק מהתכונות הן האופי שלה

קשה "לזייף" התקפות עצבים על בנות וקשה לזייף מילים שיוצאות בשעת כעס כך שהטרור כנראה באופיה. גם הצביעות ללקק כל אחד ואחת ואז לדבר מאחורי הגב הוא לא משהו שרוב המתמודדים בהשרדות עשו. לא ראינו ליקוקים כאלה. הם מעוררים בי בחילה.

billc

New member
תסביר לי איך יכולה לזכות במיליון

בדרך אחרת?

easternstar

New member
לענבר היה סיכוי טוב עד שהחליטה לפרוש

שפרה לא הפעילה טרור, בובליל גם היה אנושי, מה בקשר לג'קי? הוא היה חביב. כשהקהל קובע לרעים יש פחות סיכוי.

billc

New member
דרך אגב, שבוע שעבר

פעם ראשונה בחיים שלי אכלתי ליצ׳י , ומתברר שרוב האמרקאים לא מכירים את הפרי הזה האם זה נפוץ בארץ? אני מבין שזה פרי מסין

Lichy7

New member
נכון שליצ׳י הכי טעים? ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חולה חולה על זה! לארה״ב זה הגיע יחסית מאוחר. זה נפוץ מאוד במזרח אסיה (אבל ידוע כפרי יקר) במקור הוא באמת מסין, אבל אני עשיתי לו עלייה :) עכשיו הוא משלנו

billc

New member
הוא שונה

לפי מה שהבנתי הוא עונתי, האם בארץ מצאו דרך לגדל אותו בכל השנה? ומה זאת אומרת עשית לו עלייה?

Lichy7

New member
יצאת איתו פוליטיקלי קורקט :)

אין לי מושג אם מגדלים אותו בארץ בכל העונות. למיטב ידיעתי יש 3 זנים שלו בארץ, ומגדלים אותו פה על ידי חיקוי של תנאי גידולו הטרופיים. בעשיתי לו עלייה התכוונתי לכך שזהו הכינוי האהוב שלי בארץ הקודש Lichy

במדיה הישראלית

במיוחד בסרטים משנות ה-60 וה-70, וכיום בתכניות הריאליטי, יש מנהג להדגיש סטריאוטיפים ישראלים, אם הוא רומני -אז עד הסוף, אם מרוקאי-גם אז עם המבטא וכל המאפיינים בקיצוניות...זה באמת מיותר ומכליל עדות שלמות....בשביל מה להוציא כל פעם את השד העדתי ...אנחנו כבר ב-2011...

easternstar

New member
זה התחיל במקרה עם בובליל

הפקת האח הגדול רצתה לקחת את עינב בובליל וארז טל ראה את יוסי בובליל כשבאו לראיין אותה והבין את הפוטנציאל. מאז ההצלחה של יוסי בובליל כל פעם יש מיצג אחר ובודקים אם הקהל מצביע לו. אגב, הפקת האח הגדול וקופרמן הם מתחרים. הדור הבא מנסים לשחזר את ההצלחה של האח הגדול אבל הביאו מיצגת שנראית לי רעה באופיה. אם היתה חביבה לפי ההצבעות האחרונות של הקהל היה לה סיכוי.

למעלה