בן הרכלן

bhxhoauerui

New member
בן הרכלן

בן הרכלן מרכל יותר מדי הוא לא יבוא ברבע של אתי כל אלה שמרכלים על אתי אם הם מרוקאים הם צריכים להתבייש עד שעולה מרוקאית לטלויזייה אתם ככה מדברים ובן במקום לרכל שיכנס להתקלח המסריח הזה מה אתי עשתה לכם אם היא לא הייתה לא הייתה תכנית היחידה שמקנה ועושה סדר וארגון בבית

Klayhamn

New member
אז ככה:

בן הרכלן מרכל יותר מדי אתי מרכלת הרבה יותר ממנו, ואם תרצה, אפשר להביא דוגמאות. שנית, זה טבעי שאנשים ידברו זה על זה, לא כל דיבור על מישהו אחר הוא בהכרח "ריכול". השאלה היא מה נאמר, וגם איך נאמרים הדברים... הוא לא יבוא ברבע של אתי חסר לך פסיק לפני המשפט הזה. המשפט הזה לא כתוב בשפה העברית ולכן לא אוכל להתייחס אליו כל אלה שמרכלים על אתי אם הם מרוקאים הם צריכים להתבייש עד שעולה מרוקאית לטלויזייה אתם ככה מדברים חסר לך פסיק לפני המשפט הזה. זו הערה גזענית. את מצפה שאנשים יתייחסו לאתי יפה רק בגלל המוצא שלה? את לא חושבת שצריך לשפוט אנשים לפי דבריהם ומעשיהם? ובן במקום לרכל שיכנס להתקלח המסריח הזה חסר לך פסיק או נקודה לפני המשפט הזה. זו הערה סתמית שלא ראויה להתייחסות מה אתי עשתה לכם חסר לך פסיק או נקודה לפני המשפט הזה, וסימן שאלה בסופו. אתי לא עשתה לנו שום דבר, היא משתתפת בתוכנית טלוויזיה ואנחנו מחווים דעתנו עליה, זה לגיטימי. ם היא לא הייתה לא הייתה תכנית חסר לך פיסוק לפני המשפט הזה. הייתה בלעדיה תוכנית, אולי קצת אחרת. לעולם לא נדע. אנחנו יודעים אבל שכל פעם שהיא לא נמצאת, הרבה אנשים פה שמחים על כך ונהנים לשמוע גם אנשים אחרים מתבטאים ולא רק אותה כל הזמן. אתי היא בעיקר בעלת השפעה שלילית על הוילה ועל התוכנית - לפחות לדעתי. היחידה שמקנה ועושה סדר וארגון בבית חסר לך פיסוק כלשהו לפני המשפט הזה. זה בגלל שהיא מתעקשת לנקות וצורחת על כל מי שמפריע לה. אם היא לא הייתה שם, המטלות בבית היו מתחלקות בין כולם בצורה כזו או אחרת -- עובדה, אנשים חיים בכל מיני דירות -- בלי אתי - והם מצליחים להסתדר טוב מאוד בלי ה-"סדר והארגון" שלה

dindan84

New member
קליי קבל שוב ../images/Emo140.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

noaxxx

New member
;-klay , בכל פעם שאתה מתחיל הודעה ב-'אז ככה:'

זה סימן להודעה מושקעת במיוחד... מ צ ו י י ן

Lichy7

New member
אם כבר, שיתבייש מי שמלהק אותן

בחורות שאחת יותר יפה מהשנייה, לומדות באוניברסיטה את כל גווני הקשת של המקצועות האקדמיים, אבל את מי מביאים לטלויזיה? את המרוקאיות הכי מבזות שיש, כאלה שרבים חשבו שפסו מן העולם. אם אתה מרוקאי אז דמויות הקיצון הללו רחוקות מלייצג אותך וכל מרוקאי אחר שאני מכירה. הן מייצגות את עצמן בלבד

Klayhamn

New member
../images/Emo45.gif

למרות ש-- איילת, לא מרוקאית? או מישהי אחרת שם? כלומר, איך אנחנו יודעים בוודאות כביכול מה המוצא של כל אחת? אתי היחידה שמצהירה על זה לכל מי שמוכן לשמוע

Lichy7

New member
היי :) הליהוק הוא על הבסיס הזה

וכמובן שמדובר על הליהוק הליצני יותר שיש בכל תוכנית, משבצת שמשום מה חובה למלא חודדה- חצי מרוקאית חצי טריפוליטאית בובליל- חצי מרוקאית חצי טריפוליטאית אתי- מרוקאית יש פה ליהוק ברור ומכוון שמטרתו להביא את האשפתות של האשפתות של העדה. מהסוג הנחות שיש בכל עדה ועדה, אך פעם אחת זה ״תפס״ והמשיכו באותה מתכונת. קופרמן קיבל טילי ביקורת רבים על הנושא הזה, אז בעונה האחרונה הוא ״גיוון״ עם שתי עירקיות ופרסייה.. בעייתי ברמות שהכתב לא יכול להעלות אגב לשאלתך, איילת טענה שהיא ממוצא קפקזי ורוסי

Klayhamn

New member
אני מסכים אבל עם הסתייגות

קחי בחשבון שגם אתי בסופו של דבר מייצגת חלק מהאוכלוסיה. נכון שכשמלהקים ע"פ "משבצת" והנציגה היחידה של העדה המרוקאית היא אתי, אז זה בעייתי, אבל צריך לזכור שיש ציבור לא מבוטל שהוא לא איכותי אלא נחות , כלומר, גם לציבור ה-"נחות" מגיע בסופו של דבר יצוג (לכאורה) בתוכניות ריאליטי, אם הן אמורות לשקף את החברה הישראלית. אני מסכים כמובן שצריך להביא אנשים "נחותים" מכל העדות (ולא ע"פ סטריאוטיפים), וכנ"ל להביא אנשים "איכותיים" מכל העדות ובכלל, אני חושב שכדאי להרבות בליהוק של אנשים ממוצא מעורב, משום ש: א. זה מקסים בעיניי לראות שילובים אתניים מפתיעים ב. זה לדעתי מעביר מסר חשוב על אינטגרציה חברתית

Lichy7

New member
מסכימה

צריך לייצג גם את הציבור הזה, אך הציבור הלא משכיל לצורך העיניין כולל את כל קשת העדות. לסטראוטיפים יש נטייה להנציח את עצמם גם כשהמציאות מראה אחרת- במקרים כאלה אלו נכנסים לקטגוריית יוצאי הדופן במקום לתקן את הסטראוטיפ (לדוגמא, בחורה יפה וחכמה תיחשב חריגה והסטראוטיפ של יפה וטיפשה ימשיך להתקיים. כנ״ל בענייננו אנו) לגבי ליהוק אנשים ממוצא מעורב- אני חזק מאוד בדעתך, ובשני הסעיפים :) ונועה, אם את עדין כאן אז

billc

New member
אני חושב שאתם מגזימים בקשר לאתי

היא טיפוס יחסית מוקצן , והיא משחקת את המשחק כמו השרדות ולכן שקרים זה כלי לגיטימי אבל בתור אחד שלא רואה כמעט אף פעם ישראלים, אני לא חושב שהיא שיש לה פה מלוכלך או משהו בסגנון הזה (קולני כן) יש לה אינסטקטים של חתול, ואת זה דווקא כייף לראות נכון שהיא האיש הרע כרגע, ואני לא מחבב אותה בגלל זה. ואין לי בעיה שתעוף מהתוכנית אבל מכאן למה שאתם אומרים המרחק רב

easternstar

New member
גם אני "מרוקאי" ואתי לוקחת

כל סטריאוטיפ ומשתמשת בו כדי לנסות לסחוט קולות מהעדה שלנו. הוא מתחנפת לכל אחת ואומרת לו כמה הוא "חיימי" ו"נשמה" ו"כפרה" ואח"כ מרחלת עליו. היא משתמשת במכוון בביטויים שאנחנו משתמשים רק לאלה שבאמת קרובים לנו, היא מפעילה טרור והזכירה במריבה על הניקיון את ה"שכנוזיות". מה שמקומם אותי יותר מהכל הוא שהיא מנסה "לנגן" על המיתר העדתי כדי להביא לה קולות. בעיני זה לא לגיטימי.

billc

New member
היא מתייחסת למשחק כמו השרדות

היא באמת חושבת שהיא יכולה לזכות במיליון ולכן כל האמצעים כשרים היא מאמינה ש Nice girls end last במובן השלילי של המשפט

למעלה