בן הזה בהמה!!

זה שאת חסרת חיים שנמצאת כל היום על הפורום

זה לא אומר שכולם כאלו וימשיכו להתווכח איתך עד שיגוועו. כל טוב לך גברתי

shani7700

New member
לולו...

לא כזסה אכפת לנו לסבול אותך, לפעמים צריך שיהיה מישהו מטומטם
זה עושה קצת אקשן בפורום בבקשה תשאריי!!! לאא אל תלכיי!

Jason2

New member
זה לא הצורה הטובה ביותר

לפחות לא בגרסה זהאת שההצבעה נעשית לא על האי אלא בארץ. בסוף יעלו עליו ואף אחד לא יצביע לו. סביר להניח שאם המהלך הזה יצליח לו הפעם, הוא ינסה אותו שוב ואז יעוף. בקיצור לא מהלך חכם ולא מהלך מנצח.

One Wing

New member
Dude, זה לא נקרא לשחק את המשחק

גם לא הישרדות, זה נקרא התנהגות אנושית רדודה, מגעילה, נבזית, חולנית. בסוף, כשהדיח את אביב, הוא אמר "תתבייש" כשהוא זה שצריך להתבייש. לקבור את הראש באדמה.

בן כ"כ מעצבן שאני שמה אותו על מיוט

טוב שלא יתבע אותי על לשון הרע.... אבל מה לעשות הוא פשוט האדם הכי מעצבן שיצא לי לראות בטלויזיה בכל 21 שנות חיי. באמת,בן הוא המתמודד הראשון והיחיד עד כה שגרם לי להשים את הטלויזיה על מיוט כל פעם שהוא מדבר.....אפילו את הצרחות ומופע האימים של פרידה ונופר מהזבל הגדול אני מצליחה לשרוד. אבל בן כ"כ מעצבן שאי אפשר לשמוע ולראות אותו יותר,כמו ילד בן 4 מתלהב שהוא סטודנט למשפטים "אני אתבע אותך......" וקנאי שבחרו באביב להיות המנהיג. בן הזה כבר גורם לי להתגעגע לקפון (בחיי לא חשבתי שיום כזה יגיע). שיודח כבר ואם בטעות יגיע לגמר לפחות אני שקטה ורגועה שהוא לא ייזכה חחחחחח

Jason2

New member
ושירד מהקטע של לתבוע

הוא סתם עושה צחוק מעצמו. הוא חתם על חוזה שקובע שאי אפשר לתבוע על דברים שנאמרים במשחק אז שלא יבלבל את המוח.

דניזבל

New member
בן כזה בכיין!! אני תובע אותך וואהה אני אישה

כזה נשי אלוהים ישמור!! פטאאת ברמות עללל אפילו תואר במשפטים אין לו מעפן רדוד

למעלה