מה שנשאר לה זה לדבוק באחד מהם, כי אין לה הוכחות.. מה שכן היא צריכה לעשות חישוב מי יותר חזק. בינתיים זה נראה שלבן יש צבא חזק יותר, אני מקווה שלא, אני מקווה שרועי המהממם הזה ייקח אליו את כל הבנות הסתומות מהשבט, ויעזור לאביב
למה לרדת לרמה כזאת נמוכה ('אתה לא גבר' וכ'ו)? היה עצוב לראות את זה פשוט. כל הקנאה שלו על אביב שנולד מצליח ו'צפוני' פשוט מעוררת רחמים. מה בדיוק יצא לו מזה? נגיד אביב יודח (מקווה שלא),אבל בסופו של דבר האנשים בשבט יבינו שבן סתם אידיוט ויעיפו אותו. אין מצב שהוא יזכה במילא בגמר,אז הוא סתם הורס לעצמו את המוניטין. מזכיר לי את גיא גולד שעשה מהלכים שגוים ולכן הודח בהתחלה,למרות שהיה יכל להיות בגמר בלי בעיה. מקווה שאביב יעשה משהו ויתחיל לפעול,כי ממש חבל שהוא יילך ואדון משפטן (רק אותי החיוך העקום שלו מעצבן?!) ישאר. לא מגיע לו.
כי הוא אסטרטג בשקל, מתחיל לכרות בריתות לפני שבכלל נחתו על האי. זה שורד זה? ולא משנה כמה שורד הוא שחקן טוב וזה, על טעויות משלמים ומבחינתי טעות אחת זה עילה להעיף אותך מהמשחק.
אביב עשה טעות שכבר על ההתחלה הוא התחיל לנסות לכרות בריתות, אבל עדיין הדרך בה בן התנהג כלפי אביב היא מביזה ולא ראויה, לא צריך ללכלך על אנשים בשביל להתקדם הוא יכל בקלות לגרום להם להדיח אותו בצורה טיפטיפה יותר אנושית
יש גבול לכל דבר... הדרך שאיתה הוא בוחר לשחק תמשחק היא מגעילה והוא בדיוק כמו דן מנו... עשה הכל כדי להגיע לגמר אבל לא עשה אסטרטגיה איך לנצח אותו. בן אדם גועלי, גועלי!!!!!!!!!!!