בן הזה בהמה!!

בן הזה בהמה!!

גועל נפש. כמה נמוך אנשים יכולים לרדת. למה לפגוע אישית? איך אתה נכנס אישית באביב, שנראה ממש בחור טוב, בלי שעשה לך שום דבר. מזעזע. הרוע בהתגלמותו אביב העם מאחוריך...

lavifighter

New member
דווקא לדעתי הוא דמות מעניינית

תבינו הישרדות זה רק משחק וככה צריך לשחק אותו(בתחמנות) אם זאת מסכים איתך שהוא יכול להתנהג יותר מתון.

פרינז

New member
נכון רק משחק

אבל הוא ישר משחק בצורה מגעילה, ממציא שקרים רק בשביל לעשות בלגן. אחרי 4 ימים הוא לא באמת מכיר את אביב, הוא פשוט סימן את אביב כמטרה ראשונה ולכן מדבר עליו כל הזמן. לא משנה מה אביב בוחר לעשות בן מציג את זה כאילו שזה לא בסדר.

vanilla maple

New member
לדעתי מסיבה כלשהי הוא

פשוט מקנא באביב. לרוב לומדי המשפטים ומרביתם מי שמסיים את הלימודים יש את החוצפה לאיים על אנשים בתביעה משפטית כי לא אמרו להם בוקר טוב איך שנכנסו למשרד![

כן, אני נתקלת בזה אפילו בפורום של האח הגדול

כל מי שסיים איזה מבוא למשפטים טורח לאיים על הגולשים התמימים בתביעה על הוצאת דיבה

vanilla maple

New member
אני אתן לך דוגמא

דווקא מהחיים הפרטים שלי. עבדתי באיזשהו מקום לא חשוב כרגע מה, ודיברתי עם איזה עורך דין יותר נכון הוא צרח לי וביקשתי ממנו בעדינות שלא יצעק עליי אז הוא ביקש את הפרטים שלי כדי שיוכל לתבוע אותי, אני בתמימותי שאלתי אותו על מה בדיוק על זה שביקשתי שלא תצעק עלי? באותו רגע העברתי אותו למנהלת שלי אם אנשים כאלה אני לא מוכנה לדבר

צודקת, והמעניין הוא שבאופן פארדוכסאלי

הם הפכו להיות לאנשים מאוד שנואים בציבור... וככה חולפת לה תהילת עולם

לא כל המשפטנים כאלו

אני אתבע אתכם חח סתם אני סטודנטית למשפטים ואני ממש לא מחפשת לתבוע סתם אנשים כל היום. נכון שבגלל הלימודים שלי אז כל מיני אמירות גורמות לי להזכר בכל מיני סעיפי חוק..אני אני מניחה שגם סטודנטים לרפואה מנתחים כל מיני סיטואציות בדרכם.

vanilla maple

New member
..

אין לי צל של ספק שמתוך למעלה מ 40,000 עו"ד שיש בארץ יש כמה עו"ד מקסימים ואנושיים, היו לי כמה שיחות מאוד נעימות עם כאלה אבל לצערי הרב היו רוב השיחות קשות מאוד אם אנשים לא הכי סימפטים. בכל אופן שיהיה לך המון המון בהצלחה בתחום,

xcalibur

New member
היית צריכה להגיד לו.

"אתה רושם? שם פרטי אתה; שם משפחה הומו". פחחח

פרינז

New member
הסיבה דווקא ברורה לצערי

הוא מרגיש את עצמי מזרחי מקופח אביב נולד עם עוד לבן ולכן אביב לא בסדר הוא נלחם בשביל להגיע ללמוד משפטים אבל הערס המגעיל נשאר שם בפנים אביב אומנם עשה טעות בפרק הקודם כשניסה לדבר עם אנשים, אבל תכלס הוא ילד טוב וקלט מהר גם מה שבן עושה עליו. אבל נראה שהמהלך הזה די סגור אלא אם יהיו הפתעות גדולות בפרק מחר.

קשה לי להאמין שהוא הצליח לסגור את המהלך הזה

בכל אופן, אני מאוד מקווה שהוא לא הצליח. אני מקווה שבשבט הזה יש כמה בחורים עם אינטליגנציה בין האוזניים ואולי נראה מהפך. אני רק מקווה. אין לי מושג מה הולך להיות.

פרינז

New member
לא יודע נקווה

אבל לדעתי יש לו רוב על אביב, גם הבנות, גם הבחור השני הספר לא אוהב את אביב. המבוגר אני לא זוכר מה הוא אמר אבל גם זרק משהו בפרק הראשון אביב לא אהוד שם

deathly hallows

New member
לא מסכימה

תראה, אני בדרך כלל עם התחמנים. מסכימה עם האימרה שזה משחק וצריך לשחק אותו. אבל צריך לשחק אותו בחכמה. אני גם הייתי בזמנו עם דן מנו ועם אריק אלפר ולא עם הטובים ותמימים. אבל מה שבן עשה הוא קצת טיפשי, כי הוא בלי סיבה בכלל. הוא בסך הכל מקנא שלא נבחר למנהיג ולא נבחר כ"חזק של השבט" ואם האגו שלו כל כך מנופח, מקומו לא בתכנית הזאת ולכן לדעתי הוא יודח היום. (זה לא ספויילר רק דעה) הוא ניסה לעשות מה שעופיר עשה למעיין הליצנית וגם לעופיר זה אולי הצליח בהדחה המסויימת ההיא, אבל זה לא הצליח לו לטווח הרחוק כי בהמשך עלו עליו והדיחו אותו. ובן אפילו פחות חכם מזה, לדעתי לא יצליח לו אפילו היום.

בהחלט../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אני הייתי עם ד"ר אלפר עם כל התחמנות שלו ואין מה להשוות עם הטמטום של בן. בן פשוט אכול ברגשי נחיתות וזה מניע אותו בצורה לא נכונה.

vanilla maple

New member
כנראה שזה המשחק..

ככל שיש יותר עונות אנשים נעשים יותר ויותר מתוחכמים, אכזרים,מרושעים.... אביב לצערי הוא השעיר לעזאזל, מסכן שלא באשמתו נבחר להיות מנהיג השבט, אביב נראה בחור מדהים,אכפתי ורגיש. רוצה ומקווה שאם חס וחלילה הוא יודח מחר יחזור למשחק אחרי שידיח את כל אלו שיגיעו לאי המודחים. אגב יש בכלל אי המודחים?

Hadas 87

New member
מקווה שלא

נמאס כבר מהשטות הזו. לא היה את זה באף אחת מהעונות של הישרדות המקורית. זה סתם נותן אופציה להפקה להחזיר למשחק את אלה שהיא מעדיפה והעיפו אותם.

vanilla maple

New member
אולי עד עכשיו בארה"ב

זה לא היה אבל מהעונה הקרובה זה גם יהיה.
))))

אני מסכימה איתך../images/Emo45.gif

לצערי פיספסתי את הפרק הראשון, ככה שאני לא כל כך יודעת מי נגד מי, אבל את הפרק של היום ראיתי היטב. ראיתי את בן ואת הרוע הנשקף מהעיניים. אמנם הישרדות כמו הישרדות מצריכה המון אסטרטגיה ומיליון טקטיקות, אבל ככה סתם להסית את המטומטמת התורנית נגד אביב, זה היה מכוער מדי ובולט מדי. הקונץ הוא לעשות מהלכים בשקט ובצנעה. ברגע שיוצאים נגד מישהו קבל עם ועדה ונעזרים בשתי בנות ושקר אחד, סביר להניח שהאסטרטגיה הזאת תיכשל עד מהרה. אביב נראה בחור טוב ובן נראה באמת בהמה. סטודנט שחושב שהשמש זורחת לו מהתחת בגלל שהוא לומד משפטים. אף אחד לא סיפר לו שיש סטודנטים למשפטים יותר מאשר צדפות בחול הים? מן הסתם כמובן אני עם אביב למרות שהשבט עצמו נראה די מעפן ומתנשא. דווקא שבט מריקודו נחמד בעממיותו. נראה מה יהיה בהמשך. עדיין מוקדם מאוד לשפוט ולתפוס צד.

למעלה