בן הזה בהמה!!

JasPoint

New member
../images/Emo45.gif ועדיין רוב הסיכויים שמי שישלם את המחיר

על המהלך המביך של בן היא הדוגמנית הפתייה.

shani7700

New member
אבל תאכלס כולנו חכמים בלדבר.

מה שנשאר לה זה לדבוק באחד מהם, כי אין לה הוכחות.. מה שכן היא צריכה לעשות חישוב מי יותר חזק. בינתיים זה נראה שלבן יש צבא חזק יותר, אני מקווה שלא, אני מקווה שרועי המהממם הזה ייקח אליו את כל הבנות הסתומות מהשבט, ויעזור לאביב:)

עם כל החוכמה והצדק שבדברייך

אבל אל תשפטי לפני שלא ראית את פרק ראשון. אביב בעצמו הסית נגד בן. יש לך הסבר לזה? בן שורד כמיטב יכולותו ושאפו על זה. זהו.

Upgrade U

New member
באמת בן אדם מגעיל ודוחה

למה לרדת לרמה כזאת נמוכה ('אתה לא גבר' וכ'ו)? היה עצוב לראות את זה פשוט. כל הקנאה שלו על אביב שנולד מצליח ו'צפוני' פשוט מעוררת רחמים. מה בדיוק יצא לו מזה? נגיד אביב יודח (מקווה שלא),אבל בסופו של דבר האנשים בשבט יבינו שבן סתם אידיוט ויעיפו אותו. אין מצב שהוא יזכה במילא בגמר,אז הוא סתם הורס לעצמו את המוניטין. מזכיר לי את גיא גולד שעשה מהלכים שגוים ולכן הודח בהתחלה,למרות שהיה יכל להיות בגמר בלי בעיה. מקווה שאביב יעשה משהו ויתחיל לפעול,כי ממש חבל שהוא יילך ואדון משפטן (רק אותי החיוך העקום שלו מעצבן?!) ישאר. לא מגיע לו.

הווווו כן מאוד מגיע לו

כי הוא אסטרטג בשקל, מתחיל לכרות בריתות לפני שבכלל נחתו על האי. זה שורד זה? ולא משנה כמה שורד הוא שחקן טוב וזה, על טעויות משלמים ומבחינתי טעות אחת זה עילה להעיף אותך מהמשחק.

vanilla maple

New member
אוקי אולי

אביב עשה טעות שכבר על ההתחלה הוא התחיל לנסות לכרות בריתות, אבל עדיין הדרך בה בן התנהג כלפי אביב היא מביזה ולא ראויה, לא צריך ללכלך על אנשים בשביל להתקדם הוא יכל בקלות לגרום להם להדיח אותו בצורה טיפטיפה יותר אנושית

חוץ מהקטע שהיה היום בפרק

לבן לא היו שום מגרעות בתור שחקן. אינטילגנט כמו שצריך.

xcalibur

New member
שקרן מסריח ויצור מהתחת

במקום אביב הייתי מוסיף גם "חבלה חמורה" לתביעה ודופק לו מכות. שונא צבועים מגעילים כאלה.

כמה שטויות בהודעה אחת

תעלי למעלה, כשרואים מה שם הקומונה. רואה, הישרדות קמרינס? זה המשחק, ככה משחקים אותו בצורה הטובה ביותר ואם את לא מרוצה מזה הייתי מציע לך לעזוב את הפורום

ממש לא.

יש גבול לכל דבר... הדרך שאיתה הוא בוחר לשחק תמשחק היא מגעילה והוא בדיוק כמו דן מנו... עשה הכל כדי להגיע לגמר אבל לא עשה אסטרטגיה איך לנצח אותו. בן אדם גועלי, גועלי!!!!!!!!!!!

תתעדכני כפרה

דן לא היה מנצח בגמר בגלל שההפקה עזרה לו דה
בן לא אדם גועלי. בן אדם שמנסה לשרוד. עובדה, הצליח.

אל תגיד לי כפרה

והוא "שורד" רק מכיוון שהשבט צריך חזקים להתחלה, עוד מעט הוא יעוף על טיל לחור שממנו הוא בא.

collie

New member
אין סיבה לרדת כל כך נמוך רק

בגלל שהוא מקנאה במישהו ונראה שיש לו סיבה לקנאות. הוא גרם לאביב לבכות וזה ממש נמוך. בן הזה פשוט דוחה.

הגבתי לפני הפרק היום, כשבן עשה מהלך חכם מאוד.

היום זה בהחלט ירד נמוך, אבל עדיין זה הישרדות. לא מצדיק אף אחד מביניהם, הפרק שתיהם יצאו מפגרים.

shani7700

New member
תשתחררי ממנו ומהר!

זה שהוא ואת לא מסכימים על אותם דברים לא אומר שאת יכולה לחפש אותו כמו ילדה מטומטמת, זה רק פורום
אנחנו כאן כדי להביע דעה על הפרק...

למעלה