בן ביקש שאספר עלי.

בן ביקש שאספר עלי.

אז כהתחלה - שני משפטים: אני אוהבת אתכן, אחיותי, בעמדות השפעה וניהול. כשקנצלרית גרמניה נבחרה "נמשכתי" אליה מאד. אם הילארי רודהאם קלינטון תיבחר לנשיאות ארה"ב, הערצתי תהיה נתונה לה. אבל גם עמדה של מורה, מרצה, מנהלת בי"ס, מנצחת תזמורת,וכד', טובות בעיניי. בספורט אני אוהבת בעיקר את המתעמלות, אבל גם את האתלטיות בכלל, והיום גיליתי את הגר פיינר שלנו , המתאגרפת שמייצגת אותנו בתחרויות חו"ל (ורק שופטים אולי עוינים מנעו ממנה את המקום הראשון!). אני מוצאת שהיא מושכת בטירוף. אתכם הגברים אני מעריכה כשאתם מעודנים בנפשכם, יפים בגוף, ובחברת בנות זוגכם ונשים בכלל מנגנים בשרמנטיות את הכינור השני.

ben 911

New member
סיון,למרות דברייך הפמיניסטיים לטעמי...../images/Emo4.gif

בכל זאת, ברוכה תהי.
זו דעתך ואני מכבד אותה. אני חושב שזוגיות היא אינה תזמורת. אוי לאותה זוגיות הנמדדת בכינור ראשון או שני. בזוגיות מנגנים ושרים יחד זה לצד זו...סימפוניה פסטורלית שעליה מנצח המאסטרו מעודן הנפש ויפה הגוף.. מר שלום בית.

שרמנטיות, בן, זה המפתח ליחסים.

הוא בוגר דיו להודות במקומה המרכזי? הוא לא משתולל כמטורף, עם ניבולי פה ואלימות פיזית לא עלינו?הוא יודע שתפקידו לתמוך ולסייע? והכל - בחן ובחיוך? אז אין צורך לדבר על "שלום בית". (על זה מדברים רק כשמתעוררות הבעיות). יש לא רק שלום אלא אהבה והודיה מכל הלב. ותברך אותנו האלה.

ben 911

New member
../images/Emo45.gif קיקי..את צודקת ../images/Emo4.gif

בינתיים לא אף זוג אחד.
סתם רציתי לעשות רוח על סיון30.

למעלה