בן בהצלחה רבה

שירקאן12

New member
בן בהצלחה רבה../images/Emo24.gif

לקחת תפקיד מהנה ולפעמים כפוי טובה אבל עשיתה זאת בצורה משכנעת ביותר ויפה מאחל לך בהצלחה

ben 911

New member
../images/Emo51.gif שירקאן.

התפקיד דורש בעיקר נוכחות מתמדת. להגיב ליצור לכתוב לקרוא לעניין לרגש ועוד ועוד.. אז אולי לא עמדתי בכל המשימות הנ"ל אבל אלוקים עדי שמאד השתדלתי.
אחרי שנתיים של הדבר הזה... כיום בא לי רק לשבת על כוס קפה..ולקרוא אתכם בכייף. יש לי שאלה אליך שירקאן. עולם הבא.. אפשר להביא לשם לפטופ?
תחשוב על זה... אני אביא לפטופ אתה את ההורמונים שלך..יכול להיות גן עדן.

בנצו'ק..ידעתי..ידעתי..שאתה לא יכול בלעדינו...

אז קודם כל תרשה לי לחלוק על אמירתך...עמדת יפה בכל המשימות...ובזכותך ואופן כתיבתך נשארנו...וקרצת לאחרים להצטרף...ובאשר להורמונים...נראה לי ששם גם בע"ה....בזכות לשונך ופיך המוציא מרגניות..כל המאלכיות [לא של צ'ארלי] יעמדו בתור...אתה לא זקוק לשירקאן תאמין לי נשמה...

ספרדית...לי בכל אופן דרכת על יבלת אויש..כואב

זהו חג שמיועד לזוגות האוהבים...ונכון לכרגע......אין לי לא בן זוג ולא אוהב....אז בינתיים עד יום חמישי יש זמן....מי יודע...???? אבל אשמח לשמוע מכן/כם...מה נתתם בעבר..ומה קיבלתם...מעניין... אני קיבלתי ביום זה לפני ארבע שנים טיול לפראג....היה קר...קצת שלג..מאוד רומנטי...מה הוא קיבל????בוא נגיד שלמרות שבחוץ היה קר מאוד....לנו בחדר היה ..
|פצצהוהמון.....

ש ר ה לה

New member
איך אפשר להגיד במשפט אחד כמעט:לגמור באופן סופ

לגמור סופית עם עזה מחד, ומה אתם קונים מתנה לחג האהבה מאידך? המחשבה על כך מצמררת אותי. אין ספק שהגיע הזמן לפעול בנחישות בעזה, אבל כמה אבידות יגרמו לנו בעקבות כך??? אישית אני מעדיפה לא לדבר על דברים שאני מכירה רק דרך התקשורת שמעוותת עובדות לעתים.... בגלל זה אני רק שרה.... אבל המצב בדרום- כפי שהוא היום, מרשה לי רק לשיר את שירה המיתולוגי של שושנה דמרי - כלניות. אומרים שהדרום עכשיו כולו עם מרבדים אדומים של כלניות.... א'פרופו 'צבע אדום' תרתיי משמע...

שרושקה...מן הסתם זה כמו לציין את יום הזיכרון

ובערב לפתוח בחגיגות חג העצמאות....זוהי מציאות חיינו....וזוהי גדולתינו....

ערדי,ניראה לי שחנקנו את בן מאהבה,

בן יקיר לנו , להגיב ליצור לכתוב לקרוא לעניין לרגש מהיום,,,,,,,,, הכל חפיף,,,,,,

למעלה