אז קודם כל תרשה לי לחלוק על אמירתך...עמדת יפה בכל המשימות...ובזכותך ואופן כתיבתך נשארנו...וקרצת לאחרים להצטרף...ובאשר להורמונים...נראה לי ששם גם בע"ה....בזכות לשונך ופיך המוציא מרגניות..כל המאלכיות [לא של צ'ארלי] יעמדו בתור...אתה לא זקוק לשירקאן תאמין לי נשמה...
זהו חג שמיועד לזוגות האוהבים...ונכון לכרגע......אין לי לא בן זוג ולא אוהב....אז בינתיים עד יום חמישי יש זמן....מי יודע...???? אבל אשמח לשמוע מכן/כם...מה נתתם בעבר..ומה קיבלתם...מעניין... אני קיבלתי ביום זה לפני ארבע שנים טיול לפראג....היה קר...קצת שלג..מאוד רומנטי...מה הוא קיבל????בוא נגיד שלמרות שבחוץ היה קר מאוד....לנו בחדר היה ..
לגמור סופית עם עזה מחד, ומה אתם קונים מתנה לחג האהבה מאידך? המחשבה על כך מצמררת אותי. אין ספק שהגיע הזמן לפעול בנחישות בעזה, אבל כמה אבידות יגרמו לנו בעקבות כך??? אישית אני מעדיפה לא לדבר על דברים שאני מכירה רק דרך התקשורת שמעוותת עובדות לעתים.... בגלל זה אני רק שרה.... אבל המצב בדרום- כפי שהוא היום, מרשה לי רק לשיר את שירה המיתולוגי של שושנה דמרי - כלניות. אומרים שהדרום עכשיו כולו עם מרבדים אדומים של כלניות.... א'פרופו 'צבע אדום' תרתיי משמע...