בןןןןןןןןןןן

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך

magy

New member
בןןןןןןןןןןן

שכחתי להגיד לך תודה על ההצעה לבוא לתקן לי את המחשב. ממש יפה מצידך....הבן שלי לקח אותו לתיקון/שדרוג. אגב, לפני המון שנים, כשעוד גלשתי ב- IOL ואחר כך בוואלה התכתבנו קבוע עם אותם אנשים, נוצרה חברותא נחמדה ויום אחד הגיע אחד הגולשים שגר במרכז, כדי לתקן לי את המחשב ההוא... שהיה לי באותה תקופה..כי התלוננתי שהוא לא בסדר. כדי שאוכל להמשיך לגלוש...הוא הגיע במיוחד..ובאמת סידר לי אותו. סתם נזכרתי....

magy

New member
שיפי, אנחנו כנראה מכירות

וירטואלית ממקומות אחרים....הא? אבל היה לך כינוי אחר פעם... אם זו את שאני מכירה

גם לא וירטואלית.

פשוט האיש המתוק הזה בא ויוצא בביתי-כבביתו. הוא ישב לידי כשנכנסתי לפורום......ומשם האינפורמציה. אגב, מוסר לך ד"ש.

מפגשים ורטואלים באינטרנט

על זה היה אבי אומר ,הר לא פוגש בהר , אבל בן אדם בבן אדם נפגש פעם עזרתי בצט לבחור שחברתו עמדה לעבור כריתת שד שלחתי אותו לכל מיני קישורים ואיך לעודד אותה לימים דברתי בצט עם הבחורה בלי לדעת זו היא ,וסגרנו שנהיה אחיות בצט כלח אחת חיפשה אחות להתפנק עליה ואמצנו זו את זו . במקרה נכנס הבחור לאותו חדר בצט , ראה אותנו משוחחות , נכנס לפרטי שלי ואמר לי את יודעת את מי את מעודדת , זו חברתי משכבר הימים אז כתב לשנינו אז נפגשתם גם בלי העזרה שלי . לימים אני התאשפזתי עקב חום גבוהה בבית החולים ובסלולרי שלי היה רק הטלפון שלה , היא חזרה אלי ודאגה שתההיה לי תמיכה טלפונית כל האשפוז ךמרות שבחיים לא נפגשנו , החיים מפגשים אותנו בצמתים חשובים שוב ושוב

גאיה ק

New member
../images/Emo45.gif

מסקנות.... טוב חבר אינטרנט טוב משכן קרוב! (אוהבת מאאאאאאאאד גם את שכני!!!!!)

אין לך מושג כמה זה נכון

השכנים אותי בקושי רואים באינטרנט רואים אותי כל יום ובכל יום יש לי פניני לשון חדשים

ben3211

Member
זה בסדר מאגי ../images/Emo9.gif

העיקר שהבעיה באה על פתרונה.

magy

New member
עוד לא

היא תפתר, צריך הרבה סבלנות עד שיחזור אליי המחשב שלי. וכן, א. תיקן....לי בעבר

ben3211

Member
מאגי היקרה... אחרי שא' תיקן לך בעבר

את המחשב... למען הסדר הכרונולוגי הגיע הזמן שגם ב' יעשה משהו בנידון. אבל אז תצטרכי לשלוח את המחשב בשיגור ישיר, או חברת הובלות אחרת כי אם אגיע לחיפה...מן הסתם אשכח את הסיבה העיקרית שלשמה הגעתי וישר אקפוץ לנמל כדי להפליג לאנשהו.

למעלה