במפה שלי...

• פותח הנושא ELY
  • פורסם בתאריך

ELY

New member
במפה שלי...

זנב הדרקון - בית 4 מזל דלי ראש דרקון - בית 10 מזל אריה וראש הדרקון מסומן כמו ווקמן כזה קטן במפה, אם אני לא טועה

אלדר

New member
נו פסדר..

אבל מה השאלה שלך?? כאילו יופי שיש לך זנב דרקון בבית 4 דלי... וראש דרקון בבית 10 אריה.. אבל מה אם הפרטיים האלה???? טוב נו כנראה שלא רצית לשאול כלום.. רק רצית לתת לנו ידע.... שלך tksr

ELY

New member
אז תקרא את השיחה שלי עם טליה

אם לא קראת אני שאלתי אותה מה הייתי בגלגולי הקודם ומה תכלית החיים שלי לפי זנב דרקון וראש דרקון והיא אמרה שצריך לתת גם בתים... ELY

אלדר

New member
אהה אז למען האמת קראתי...

אבל לא ראיתי בשום מקום שטליה כתבה שצריך גם בתים.. אז סליחה...אלי.. אבל כנראה פסחתי על זה ולא ראיתי... אז מה לעשות זה קורה לי מידי פעם... טוב אז בהצלחה לך... שלך tksr

Tal_Ya_Tal

New member
ראש דרקון בבית העשירי, ../images/Emo42.gif

מעיד, שבחיים קודמים, היית בסגירות גדולה בתוך חומרנות ושמרנות. זלזלת באלו שדאגו, טפחו ופרנסו אותך.כפרח נדיר או נסיכה רכה . בחיים הללו, יש לך מחויבות להקדיש זמן רב למשפחה, מה שמונע ממך לפתח את אישיותך. עתה, עלייך לקחת אחריות על הפרנסה והדאגה למשפחה. נוסף לכך, אין הערכה למה שאת עושה בעמל רב. הנטל כבד מידי וקיימת אצלך תחושת מרירות. יתכן ויתור על קריירה או לימודים, למען מצב משפחתי מסוים. זה עשוי להתבטא בקושי עם ההורים, או עם אחד מהילדים, שלו יהיה צורך להקדיש זמן רב מהמקובל ואנרגיה ללא גבול. יתכן שבן הזוג יהיה חסר אחריות או שהוא יעדר מהבית לתקופות ממושכות ותהיה מחויבות למלא תפקיד כפול. בניהול הבית והמשפחה. הנטל של המשפחה כולה יעמס ביחידות. הבעיות המשפחתיות צצות ועולות ללא הרף. ללא אפשרות להשתחרר ולעתים, עולות בעיות לא צפויות המכות בהלם. יש קושי להבין לרגשות המקורבים אלייך וצרכיהם. על כן, עשויה להיות תגובה ילדותית לנוכח הדיס הרמוניה המשפחתית. תמיד קיים קונפליקט בין המשפחה לבין השאיפה האישית. כל האנרגיה מתבזבזת על התרת התסבוכות המשפחתיות. השינוי הוא: להתעלות מעל הצרכים המתישים של המשפחה, אולם בלי להזניח אותם. (שכן, אחרת, תבוא משפחה אחרת, עם בעיות אחרות.) במשך הזמן, יהיה צורך להתגבר על אי הבגרות הרגשית. המטרה היא, לראות את מתן החסות למשפחה ומחוצה לה, כיעוד בחיים. ´לצאת מתוך הקונכיה´, מתוך ´הביצה המשפחתית´ וללכת לכיוון קריירה. עבודה שגרתית לא תספיק כאן. יש צורך לקחת אחריות על החיים כשותפים ביצירה הקוסמית. להגיע להתבלטות. ותודה לך אלי, על ההזדמנות שנתת בידי לשוב ולעיין תוך כדי כך, במערכת היחסים שלי עם אדם קרוב מאד שיש לו ראש דרקון בבית העשירי. וזה מבהיר את הנטל שהוא חש ואת רגשות האשם שהוא ננסה כל הזמן לטעת בנו, בני משפחתו.
L&L TALYA

למעלה