במעלה ההר

תגידי, את יכולה ללמד אותי את זה ?

בעלי כל הזמן אומר לי שאני לא יודעת לנוח, לא יודעת להתבטל, לא יודעת לעשות כלום. ו... הוא צודק. אני באמת לא יודעת איך לעשות את זה, שלא נאמר איך ליהנות מזה.

שם3ים

New member
אז ככה...

עד לפני שלושה חודשים עבדתי בתחום המסעדנות. טבחית/מלצרית וכו'. וכמעט כל שבת עבדתי. וכשסוףסוף היתה שבת פנויה, במקום להנות ממנה הייתי בחרדה שהיא תיכף נגמרת. ואירתי שזה בעצם לא רק עם השבת, אלא ממש בכל הרובדים בחיים. אם אני יושבת על קפה עם חברה, אני כבר רואה את הסוף. או נניח שעשיתי משו כיפי, במקום להנו מהרגע, אני שמה לב שאני כבר מדברת על לעשות זאת שוב. ואז עזבתי את תחום המסעדנות. איזה מזל גדול לי...ומשבת לשבת, אני מתרגלת למחשבה שיש עוד שבת, ושתהיה עוד שבת, ושאני יעשה עוד דברים מהנים..ולאט אני מרפה מהפחד שזה יגמר. ואז, בעודי כותבת לך שורות אלו...אני מבינה דבר חשוב. הפחד שהטוב יגמר. ואני כואבת. כי אני ידעת מאיפה הוא בא. מהכאב. מהמקום שבו דברים טובים נגמרו לי. מהפחד מפרידות. ומכאן גם לא להיכנס לקשרים, כי הם יום אחד יגמרו. אז אמנם הצלחתי קצת עם השבתות. אבל, אם עסקינן בכיפור ובלב, אז אני פוגשת את הקושי להתמסר לרגע במקום שבו הלב כואב. והכאב עדין מנצח. חשבתי רבות על הפורום. על זה ששוב אני גולשת. וכבר ראיתי אותי עוזבת, מהפחד שאני חוזרת לנקודה בה הייתי כשהייתי באינטרנט בפעם האחרונה. ואני מנסה לראות את הרגע, ולהנות. ולא לפחד. ואולי אפילו להתמסר. אז אני לא יודעת מה לומר לך, שיעזור לכוון אותך להנות מן הרגע. אבל אני אומר לך שבעלך מאוד חכם. ואולי במקום שקשה לך להקשיב לעצמך, תקשיבי לדבריו. הם באים מהלב. ואם הסכמת לתת לו בעבר את ליבך. תרשי לעצמך לעשות זאת שוב. דרך צלחה. שם ים.

תודה על השיתוף שם ים יקרה

אני אוהבת לקרוא את השיתוף שלך, כל כך כן ואמיתי ועושה רושם שמגיע מהמקום הכי נכון שרק אפשר. אני חושבת שאצלי זה לא הענין שלפחד מהסוף של הדבר הטוב, אלא יותר מהמקום של האחריות עם העבודה שלי והחיים בכלל. כאשר אני סופסוף עושה משהו למען עצמי אני הכי מאושרת שרק אפשר ולו בגלל שזה לא קורה כל כך הרבה . אפילו אתמול, יום כיפור, היה לי קשה לפרגן לעצמי את הבטלה ומדי פעם עשיתי כמה דברים שקשורים בחיים - עבודה, שטפתי כלים וכיו"ב חחחחחח מקווה בשבילך ובשבילנו שאת הפורום, את המעגל שלנו, לא תעזבי. שתישארי איתנו כל עוד טוב ונעים לך וגם אם יהיו מחלוקות כאלו ואחרות - טיבם של פורומים, תבחרי להמשיך ולהישאר. בעלי חכם ? כן בהחלט... הוא מבקש את טובתי. אני יודעת.

שם3ים

New member
את כלכך טובה

זה מרגש אותי לקרוא את מה שכתבת לי. מאוד מחמם את הלב. הביאו לפה ברגע זה גור חתולים שנראה כמו עובר..דיווח בזמן אמת מהבניין. ולעניינינו. יש עבורי משמעות חזקה למה שכתבת לי. ואני מעריכה את זה מאוד. בקשר לאחריות ועבודה, בסך הכל מה שסיפרת מאתגר. אני חושבת על נקודה מסויימת בזמן אמת, שבה יש שקט, והיא נמצאת בין המקום לעשות והמקום לנוח. ובשקט הזה יש משהו מלחיץ.. אבל זה כמו רגע אינטימי שלומדים פחות ופחות להילחץ ממנו.. שם ים.

למעלה