במנהרת הזמן

במנהרת הזמן ../images/Emo88.gif

אם הייתה ברשותכם מכונת זמן שיכולה להחזיר אותכם אחורה בכמה שנים, האם הייתם מנסים לשנות את הקשרים שלכם עם החברים/ות? אם כן, מה הייתם משנים? למה דווקא הייתם משנים את זה ולא משהו אחר? אם לא, איפה אתם רואים את הקשרים שלכם מהיום בעוד 10 שנים? האם אתם רואים את עצמכם מסתובבים עם אותם אנשים או מכירים אנשים חדשים ו"זורקים" לטמיון קשרים ישנים?

אוי .... קשה =]

וואלה לא יודעת. ברור שהייתי רוצה לשנות כמה דברים, כמו שאמרתי הייתי סגורה ולא היה חסר לי כ"כ הקטע של "חברות"...כמה היו מספיקות לי. עכשיו אני יותר מידי שקוע בזה . טוב לי ככה. אני חושבת שאם הייתי משנה מש'ו בעבר זה היה משפיע על ההווה.

angel enamorado

New member
אממ

הייתי חוזרת לכיתה יא' -יב' (מרחק שנתיים-וחצי ככה) והפעם מדברת עם אותן החברות, ומסבירות להן שגם הן פוגעות בי, למרות שלמראית עין זה נראה כאילו האשמה עליי שאני לא יודעת לאזן בין חבר לחברות. הייתי מסבירה להן שציפיתי ליותר פרגון והתעניינות- מה שלא היה. ואם זה היה מצליח, אז הייתי שורדת את החברות איתן עד היום, והכל היה בסדר ויפה וכייףץ אם היה לי אפשרות לשנות ע וד משהו, זה יציבות מבחינת מגורים, עברתי בערך 4-5 ערים/בתי ספר, ותמיד טענתי שזה עזר לי כי אני מסתגלת בזכות זה לשינויים בצורה מהירה, ומבינה, ומתחברת ומכירה. אבל לא מתחברת ומכירה לעומק. הייתי רוצה את האפשרות לנסות לחזור אחורה לכיתה ב' או ד' ולהמשיך רצוף עד סיום התיכון, ושתהיה לי ת'אופציה לראות אם זה באמת משנה משהו. אולי בגלל כל המעברים , בכל זאת אני לא נפתחת מהר לאנשים, ולא מספרת על עצמי וכו' וכו'. אני כרגע לא מסתובבת עם קשרים ישנים, אני דיי מנסה לבנות מעגל חברות חדש. עברתי לעיר חדשה, והאנשים/חברים מהעיר הקודמת איכזבו אותי ופגעו בלי סוף, שפשוט אני שמה חצץ- ומנסה להתחיל מחדש. רעיון יפה!! אהבתי.

sh53

New member
לא יודעת ../images/Emo4.gif

מצד אחד מאוד מפתה - הזדמנות לתקן את הטעויות שעשינו בעבר, אבל מצד שני מי אמר שאם היינו משנים את זה אז בסופו של דבר לא היה קורה משהו אחר מצדם שהיה מסיים את הקשר? ואולי דווקא בצורה יותר גרועה?

הייתי חוזרת ליסודי

ומנסה לעשות קשרים חברתיים במעגלים חברתיים כי בינתיים יש לי מלא חברים אבל אין לי קבוצה כזאת שאפשר ללכת לעשות איתם על האש בפארק או לינסוע לטיול אוהלים בדרום . יש לקט חברים כל אחד ממקום אחר ולא מגובשים כאלה זה מפריע לי הייתי חוזרת ומנסה לגבש מעגל חברים חדש

לפני הגיוס

בין תיכון לצבא, ללא ספק התקופה הכי יפה שיש בחיים, בילויים,גילויים, מטרות חלומות....איך היו ימים וגם ליסודי שהכל היה תמים ופשוט בלי סיבוכים

למעלה