במלים פשוטות יותר...

במלים פשוטות יותר...

יש לי מקל ומה אני אמור לצייר על המטה הזה? למה בדיוק מתכוונים לסמלים וסימנים מיסטיים....?

dopey_wizard

New member
אתה מתכון

איך להפוך מקל למטה מאגי...: טוב, יש לך את הסמלים שמתאימים לך ומייצגים אותך לפי מה שאתה מאמין בו ולפי הרעיונות שלו, נכון .. אלה הסמלים שאתה יכול להוסיף למטה שלך... למשל אבן *** כי היא מתאימה לי בגלל שהיא *** ויש לה כוח *** עוזר לי ב*** ואני נמשך לאבן כי ***, סמל של *** כי הוא מייצג את *** וזה ה*** שלי ואני מאמין ברעיון של ה*** הזה..., מקל מסוג *** בעורך *** כי הסוג הוא *** בישבילי והאורך מתאים לי כי *** אני למשל עשיתי כך: המקל: בזמן שחיפשתי מקל לעשות ממנו מטה (הלכתי למקומות שונים וכו´.. ולא מצאתי משהו שמושך אותי) ואז פתאום, בארון למעלה, מצאתי מקל שמזכיר במבוק בצבע חום יפה כזה ואיך שראיתי אותו אמרתי "זה המטה שלי" גזרתי אותו לאורך ההיד שלי (מהמרפק לכף היד) כדי שיהיה לי נוח לנווט איתו, ציפיתי אותו בלקה (כי זה יפה ושומר על המטה) הוספתי אבן קוורץ (כי זו אבן שאני אוהב, והיא טובה להרבה מטרות, וזו האבן הראשונה שקניתי (אותה האבן שיש לי על המטה..) והיא יפה והיא מזכירה לי שלמות , מושלם אה..) ושייפתי כמה סמלים (שייפתי כי זה נשאר טוב, וזה מראה שהסמל בתוך המטה) הוספתי סמלים שמתאימים לרעיונות המרכזיים שלי, סמלים של דברים שאני מאמין בהם, סמלים שאני עובד איתם הרבה (למשל רונות שמסמלים משהו חשוב בישבילי, כמו את עצמי.. ואת תחום העבודה שלי) וכו´... וגם מרחתי עליו שמן מכמה סיבות כמון טוהר, ניקוי וכו´.. למטה חיברתי בקבוק קטן שבו אני שם את העשב המתאים לעבודה שאני עושה.. (חכם ומקורי נכון?) זה אני בכול מקרה... אפשר להוסיף הרבה הרבה ואין סוף דברים, רק צריך לחשוב קצת...

איפה בדיוק אני אמצא דבר כזה...?

כלומר אני לא יודע מה הם הסמלים המיסטיים, בגלל זה שאלתי אנשים שיגידו לי מהם....! ושנית למה אתה בדיוק מתכוון סמלים שמייצגים אותי? אתה מתכוון שאני יכול לצייר על המטה שלי כל מיני ציורים שעולה לי לראש אבל הם צריכים להיות קשורים למאגיה נכון??? ממך:קוג´אן.

L e s t a t

New member
קוג´אן יקירי

בייחוד בסביבה בה אתה גר לא הייתי משתמש במטה, אבל אם אתה מרגיש צורך במטה אני מציע לך להחזיק משהו שהמשפחה שלך לא תחשוב להעיף החוצה או לחשוד בו שזה מטה. סמלים מיסטיים יכולים להיות למשל רונות (יש מאמר עליהן שאני ממליץ לך לקרוא), ובעצם הם יכולים להיות גם צורות שונות שאתה מצייר (אפשר גם בהשראה של משהו), הם יכולים להיות סמלים דתיים. העיקר שאתה תאהב אותם ואת מה שהם מסמלים (לא הייתי רוצה לצייר סמלים שאינני אוהב על המטה שלי, שאגב הוא לא מקושט בשום סמל שהוא כרגע). שלך, טל

למעלה