במי אתם מאמינים

i v g y

New member
במי אתם מאמינים

מעניין לדעת במי אתם מאמינים? אתם יותר קרובים לדת הישראלית או שתאם יותר קרובים לנצרות או שלא מאמינים בכלל

SupermanZW

Well-known member
לא

דאיסט הוא מי שמאמין בקיום אלוהים (כלומר ישות רוחנית) אך שולל כל קשר בינו לבין הדתות או ספרי דת כלשהם, אם אתה מעוניין להכיר את התפיסה הדאיסטית אתה יכול לקרוא באתר www.deism.com .

Natalila

New member
אני..

יותר קרובה לדת הישראלית...(לא דתיה) למרות שעדיין יש מעט "מנהגים" נוצריים שאנחנו ממשים. לדוגמא: חגיגת חג מולד.

T a u r u s

New member
noviy god זה לא חג המולד

מוזר שצריך להזכיר את העניין זה בפורום כזה. אם כבר, אז במה שאנחנו חוגגים יש סממנים שמקורם בקרב עובדי אלילים (מהתקופה שלפני קבלת הנצרות ברוסיה).

אנטוליו

New member
אין חיה כזאת- דת ישראלית. יש יהדות

וכאן, בארץ, שולטת בכיפה וביד רמה היהדות האורתודוקסית והמאובנת, שהומצאה לפני אלפי שנים ומאז כמעט ולא השתנתה בכלום, כאילו הזמן עצר מלכת ואנו עדיין חיים בתקופת האבן. ומהי דתך אם אתה קורא לאנשים להיפגש באסלה?

i v g y

New member
אני לא קורא לאף אחד...חחחח

סתם ביטוי שלי מהחיים על תקח את זה יותר מדי רציני חחחח צודק בקשר ליהדות - פשוט שכחתי איך אומרים את זה ואני אישית לא מאמין בדתות

vk3

New member
כשאתה שואל שאלה...

מדוע אינך עונה לנו עליה בעצמך ומציג לנו את השקפתך על הקרבה לדת/ אמונה כול שהיא
כי אחרת הודעתך נראית די דלילה ורדודה ונוצר הקושי לפתח ממנה דיון פורה ומהנה לכולם
לתשומת
ך...

i v g y

New member
לקחתי לתשומת ליבי

אז התשובה שלי היא כזאת אני לא מאמין באלוהים אני אוהב מנהגים שיש פה בארץ וגם את חג מולד אבל שוב זה בלי שום קשר לאמונה

i v g y

New member
היא שרשרה את זה מהתגובה שלי

אז חשבתי שהכוונה אליי ולא הבנתי למה

vk3

New member
איך אתה מסתכל ../images/Emo35.gif

היא שירשרה בתגובה אליי... אולי התמונה הבאה תעזור לך להבין את אומנות השירשור...

למעלה