במי אתה בוחר?

mean girl 16

New member
אז 14 מנדטים..

אין למצביעי שינוי כ"כ לאן ללכת. לימנים מביניהם- הליכוד יותר מדי מסורתית. השמאלנים מביניהם היו עלולים לחזור לעבודה אם נניח פרס היה עומד בראשה, אבל ברור שהמפלגה הכל כך אשכנזית לא תחבור לפרץ. כמו שאמרת בעצמך, בודדים ממצביעי שינוי לא נסחפו קדימה.

אשרת

New member
יקירתי

את צריכה להכיר את האפיונים הכללים של בוחרי שינוי. לפי מעריב יש 12 מנדטים של 'קולות צפים', אני מניחה שחלק לא מבוטל מהם שייכים ל'מאוכזבי' שינוי, וספק גדול אם הם כולם ישימו קדימה. להערכתי חלק מהם , יציבעו לאחד מהמפיצולים של שינוי, חלק ישים מרצ חלק ליכוד, לצערי הרב, יש גם כמה פשטסטים שישמו ליברמן בקלפי, ויש כאלו שפשוט ילכו לים
אבל לא תהיה נהירה המונית לקדימה קדימה לקחה את מירב כוחה משני המפלגות הגדולות .

mean girl 16

New member
אבל גם ככה..

לעבודה היו בבחירות הקודמות 19 מנדטים. בואי נדבר שנייה לפי הסקרים- קדימה לקחו חצי מהליכוד, דיללו קצת את השמאל+ בסביבות ה13-14 משינוי. אני לא אומרת שככה יהיה גם בקלפי, יכול להיות שאותם אנשים שבסקרים אומרים "קדימה" בתור ברירת מחדל, בכלל לא ילכו להצביע.

אשרת

New member
הם לא דילדלו כלום לשינוי כנראה.

מרבית הקולות של שינוי, הם קולות צפים עלפי מעריב.

אשרת

New member
ביחס לאיבוד הקולות של שינוי

זה סביר לחלוטין, שרובם יגיעו משינוי.

שימו לב- משנ שחל קדימה?

שחל: אני לא בטוח שאצביע לעבודה משה שחל. לא סומך על עמיר פרץ (צילום: בוצ'צ'ו)בתוך כך, אמר אתמול משה שחל, לשעבר בכיר במפלגת העבודה, בשיחה עם "הארץ" כי "אני לא בטוח שאצביע למפלגת העבודה, אני לא סומך על עמיר פרץ ". שחל העביר ביקורת חריפה על יו"ר המפלגה הנוכחי, עמיר פרץ, וטען כי הוא חסר ניסיון בנושאים מדיניים וביטחוניים. "הציבור לא רואה בו מועמד לראשות ממשלה ואי אפשר להתחמק מזה", אמר שחל על פרץ, "התוצאה היא שאין פריצת דרך בסקרים. לציבור יש ניסיון קשה עם ראשי ממשלה חסרי ניסיון. פרץ לא מילא שום תפקיד ממלכתי לפני כן במפלגת העבודה דוחים בתקיפות את הביקורת של שחל וטוענים כי הוא היה מזוהה מאז ומעולם עם פרס ויש להתפלא על כך שהוא לא עזב יחד אתו לקדימה. "הביקורת היא ביטוי למצוקה הנובעת מחוסר תשומת לב", אמרו בעבודה.

ידידתי לשאלתך.

הציעו לי 1000 דולר שכר מינימום בעבודה הציעו להפסיק להפחיד אותי בליכוד הציעו לי ברכה מרבנן בש"ס הציעו לי סמים בכיף במר"צ אבל רק קדימה מציעים לי, ולך, ולנדב עתיד טוב יותר :)

למעלה