במילה אחת א=כ=ז=ב=ה

השוקת?../images/Emo12.gif

תגידי איפה את גרה מלאכית? בשפרעם? חחח הרגת אותי מצחוק השוקת בני 50+

חחחחחחחחחחחחח

תתחילי לבדוק ת"ז של אנשים כי הם בני 50 פלוס- הם מדור שעוד מחזיק ת"ז מזוייף של ילד בן 16 רוסי

אוי סתמו

טוב שהטרמינל לא מועדון של ילדים בגיל 10 סתם מקום מעפן אמיר תקשיב תיצא לאולטרא יש חורבה.. ולונה... ורטיגו נחמד לא משהו אבל.. ויש גם כמה פאבים טובים.. צא לדרווין ברמת ישי או לגיקובס איפה שאני גרה ימי שבת חזק שמה זה הכל ולטרמינל או לפאצו'ס אל תיצא בחיים שלך זה הכל

ליז מדברת כאחת ש....

דחו אותה מכל המועדונים הטובים,הלוק שלה[פרחה] והמוצא שלה[נצרת עלית] מסגירים את בני גילה בעמק- ולא מכניסים אותם למועדונים[כנ"ל לגבי מגדל העמק] נו מה! עדיין חבר'ה אלו מחפשים צרות לכן שליז אמרה שטרמינל מקום לילדים קטנים והדרווין מעולה הבנתי שהיא פרחה שקיבלה סירוב זה הכי מתאים לאנשים מסוגה לרשום את ההפך ממועדונים-אם היא הייתה יוצאת לבד,ניחא אבל היא בטח יוצאת עם גברים שיכולים לפרנס אותה,ככה שמקום כניסתם עם בחורה זו אסורה. קיצר תדרימי עד חיפה,תוסיפו עוד קצת לדלק יאא קמצנים ועיזבו את העמק אתם לא רוצויים פה

ערס לייט? יש לך פה מלוכלך על ליז...

מה קרה ניסית להתחיל איתה והיא סירבה לך? תירגע עם מילים כאלה היא לא פנתה אליך אז תשתוק היא אמרה דעתה על מועדונים אז תהיה באותו קו ותגיד דעתך על מועדון אף אחד לא רוצה לשמוע דעתך על ליז שאני בכל אופן מת עליה וכמוני עוד רבים ליזזזז חולה עלייך!

קודם כל ערס חמוד

אני ממש אבל ממש לא פרחה ואתה בכלל לא מכיר אותי אז עדיף שתסתום זהה אחד והטרמינל זה באמת מקום של ילדים קטנים זה שמכניסים אותך רק לשם זה לא בעיה שלי אמיר רצה חוות דעת ואני נתתי אז אל תתערב בעינינים שלא נוגעים אליך זה שני דבר שלישי מאיפה יש לך בכלל את הזכות להגיד לי שאני יוצאת עם אנשים שמפרנסים אותי???..... אתה ממש חוצפן לא מכיר אותי וכבר אומר כאלה דברים ומזה אנשים מסוגה בידיוק???????. קיצור סתום אתה אוהב מועדונים של פריקים תיצא במועדונים של פריקים ואל תבקר תמקומות שאני יוצאת בהם ככה טוב לי וזה הכל ואל תגיב אפילו בחזרה כי אני לא מעונינת לשמוע את דעתך תודה ושימי חולה עליך מאמוש ואל תתיחס לאנשים כאלה פשוט כואב להם בחיים ..

ליז יקרתי

כפי שכבר הבנו בבלוגים,שאת פרחה,לא שיש לי משהו נגדך,פשוט הבעתי דעה את יודעת זו מדינה חופשית בה מותר להביע דעה וכן אני מכיר קצת את אלו שאת יוצאת איתם,תתפלאי! ...מועדונים של פריקים? נו לא אמרתי כלום,מה זה מועדון של פריקים,נא הסבירי לי כי אם אני מגולמד קטן אשר,אנני מבין את מילותיך בנוגע לשימי תלך לקבור ת'אף הענק שלך בחול ספור עד 3 ותוציא החוצה ה"גונזו" ותגיד לי איך היה

הלו שחרררררררררררררררר

תתחיל להירגע עלאק גונזו יא חתיכת מגעיל אתה דומה למומיה בעצם מומיה יותר יפה ממך היית מת להגיע לחצי של שימי ורק אח"כ אולי תהיה לך הזכות לדבר עליו אז דיי להיות ממורמר ותחיה את החיים שלך בשקט הבנת?! אני מקווה מאוד שכן! יום טוב יערית!

יערית מה את קופצת

הכל פעם שמזכירים את החבר שלך? מה הוא אילם,נכה בידיים,מוגבל כתיבה שכלית איטית? שבכל הודעה את מתערבת? הוא גונזו מהחבובות ואת מיס פיגי יש בעיה תדחפי גזר עמוק לאף ותעשי אפצ'י

שחר כנס כנס...

תקשיב לי טוב יא חתיכת מעפן מתוסכל את התיסכולים שלך תוציא על חברים שלך הבנת? וחבר שלי לא נכה ולא נעליים בניגוד אליך שאתה נכה בראש! הוא בעבודה (אתה יודע יש כאלה שעובדים ומתפרנסים בכבוד לא כמוך יא אפס) אני ראיתי את זה בבוקר והחלטתי להגיב לך אני אדחוף גזר ואתה תמשיך לאונן כמו ילד בן 12 שלא מוצא בת זוג כולן זורקות אותך לכלבים יא נטוש אחד ואם אתה מוצא, אז זו ילדה בת 14, יא פדופיל אחד! אז במילה אחת פשוטה, תמצא חיים כבר יא טמבל! יום טוב יערית!

תגידי איפה את קונה

את הטיפשות וכמה זה עולה לך? אותי זרקו! אותך אולי אומללה שאף גבר במציאות לא ילך איתה בגלל הפה המססריח שלה הנה שוב פתחת ת'פה שלך ואת יודעת שאני לא נשאר חייב את יצאת מפה עם חצי בלוג עד שנפלת על גונזו אני יוצא עם בת 14? לא היא בת 19 ואנחנו שנה ביחד,בניגוד לפירסומים גילינו שאם אנחנו מספרים שאנחנו לא ביחד,אז לא מסכסכים צעד קטן לאדם צעד גדול לחיי האומללות שלך בבלוגים יערית אגב מה שלום סבתה? ירשת ממנה כבר ת'דירת אבק שלה?
[נ.ב] גמני עובד,את יודעת משמרות יש -בוקר,צהריים,ערב,משמרות יו נו!]

נו הוצאתי את האף מהחול....גיליתי ילד מסכן../images/Emo22.gif

מה זה מסכן? שהוא חושב שהוא הכי מושלם וחופשי יורד על האחרים אם אני אכתוב עוד דברים אני בעצם ארד לרמה שלך וזה די מסריח שם ביי הייתי פה.. תמשיך להתכתב עם עצמך

שחר שחר שחר...

אוי אוי אוי בינתיים אני זו שיש לה חבר וחבר מעלף לא כמוך שיש לך חברה עוד איזה מסכנה בדוק אני זו שמתחתנת שנה הבאה ואתה תישאר רווק לנצח יא מסכן! ולא חמוד לא ירשתי את הדירה מסבתא עדיין לא ולא רוצה שתחיה עד 120 הקנאה תהרוג אותך בסוף תיזהר ומה לעשות יש לי פה מלוכלך שמנסים רק לדבר לא יפה לחברים שלי ובטח שזה לחבר שלי אז עשה טובה שב בלול שלך ותדגור על הביצים שלך. בקיצור שחר אני מקווה שה' יעזור לך כי אין שום פסיכולוג או פסיכיאטר שיכול לעזור למצב כמו שלך רק ה' וזה גם בספק אז חמוד לך תמצא חיים ועדיף שלא יהיו במחשב... ואני גם אעשה כמו שימי אהובי החתיך וההורס אתעלם ממך מעכשיו והלאה אז תמשיך לדבר לעצמך ואולי גם תענה לעצמך זה יכול להיות נחמד צ'אוווווווווווווווווווו יערית! נ.ב תקרא תחתימה שלי תנסה ליישם אותה! :)

מה הבעיה שלךךךך?

תגיד מה נסגר איתך? כל דבר יש לך משהו להגיד איפה אתה חי וגר? מגדל העמק- נצרת עלית..הכל חרא בשבילך...לך תחפש אותנו בעזה...

זה ממכר

New member
ממ בהתחלה נמנעתי מלהגיב ממש

כי עדיין הליינים אמורים להיות שונים אני יוצא לליין חוגרים אבל בעיקרון הלונה מפוצץ ערסים, הם באים רק בשביל לעשות פוזות, אתה מסתכל לא במקום הם חשים את עצמם יותר מידי עוד שנייה יוציאו לך סכין ידקרו אותך, מקום קטן אחו שרמוטה יש פעמים שאי אפשר בכלל לזוז שם בקשר לחורבה אין פעם שיצאתי לשם ולא נהנתי מומלץ אולטרה שזה ביגור הייתי רק בהפקות חג, מקום לפנים הפאצוס ששינה את שמו לדי אן אי מקום מסריח ברמות אפשר להגיד שהוא לא מפותח בכלל

בקיצור בואו כנסו כולם אני אסביר לכם משהו

הגעתי למסקנה הזאת כבר ממזמן אבל שיכנעו אותי לכתוב באמת מה שאני רוצה לומר אז ככה: אם הייתם קצת חכמים ולא ילדים קטנים בגנון ילדי בלוג אז הייתם עונים כמו בני אדם ובאמת מייעצים לי לאן לצאת המסקנה שלי פה היא: שבאמת ענה וייעץ לאן לצאת הוא בנאדם אינטיליגנט וחכם ומי שניסה לעקוץ בכינויים הלא מוכרים ושלא מזיזים לי ת'שערה בשק ביצים בדיוק ממול לביצה השמאלית מראה כמה שאתם אנשים טיפשים, מתוסכלים נפשית, מתוסכלים חברתית, מסכנים, מה שניסיתי לעשות הוא מצד אחד באמת להתייעץ למי שבאמת יוצא למסיבות מחוץ למיפגשים ולנסות לקבל ממכם חוות דעת אבל עכשיו אני מסתכל על זה כמאין כזה ניסוי לראות אם משהו השתנה בכם אם נהייתם יותר חכמים אם הפסקתם אם כל העקיצות המשעממות שלכם לא פלא שאני לא נכנס לבלוגים יותר פשוט נהייתם ילדי בלוגים נכנסים רק בשביל ניהול או כדי לקבל כבוד או כדי לזרוק אנשים אחרים ומי שלא קיבל ניהול באיזה חדר בשבילו הוא סתם עוד חדר וואלה בחיים לא תשתנו זה נהיה חלק מהטבע שלכם חלק מהחיים שלכם ואני כותב את כל זה לא כי אני שונא אותכם- כדי לנסות לעשות אותכם יותר אנשים יותר בני אדם אבל נראה לי משום מה שכל הכתיבה הזאת היא לשווא אז בואו נגיד שחלק ממכם פשוט איכזב אותי במיוחד עם ההערות על ליז אני יגלה לכם משהו אני ניסיתי לא פעם אחת להתחיל איתה והיא סירבה לי כל פעם ובחיים בחיים אני לא ירשה לעצמי להגיע לרמה כזו שבגלל סירובים אני יתחיל לכלכך או לסכסכך וואלה מי שהסיק מסקנות ממה שכתבתי ויחליט להשתנות קצת מה טוב מי שלא- איך אומרים זב"שו שיהיה לכולכם המשך יום נעים מקסים כתום ובוקר טוב

למעלה