במילה אחת א=כ=ז=ב=ה

במילה אחת א=כ=ז=ב=ה

לכל האנשים המבלים פה גם מחוץ למיפגשים רציתי לשתף אתכם שהייתי יום שישי פעם ראשונה בטרמינל [בלי קשר: במקרה פגשתי שם את ערן 7 היחיד ואת בר 22 בת היא אמרה לי שהם באו ביחד] בקיצור התאכזבתי מהמקום הזה לגמריי המוזיקה על הפנים למרות שהיה קצת מוזיקה סבבה מלאאאאאאאאאאא ערסים בעעעעע וילדים קטנים הרגשתי במסיבת ילדים שנגמרת ב20:00 אפילו חתיכות בקושי היו בקיצור אני מתחיל לצאת הרבה בצפון יש לכם הצעה למקום טוב טוב ברמה צפון?

אוחחחחחח אוחחחחחח

איך אני מת על ההערות שלכם תמשיכו כך ועוד בכינויים שאני לא מכיר ולא רוצה להכיר

סוהו כנס יא עיוני

הוורטיגו מועדון מאוד מאוד נחמד אתה תהנה שם על בטוח אחלה אנשים חברה איכותיים אחלה מוזיקה וים שתיה הוורטיגו קיבוץ רמת דוד ליד

אמיר יאא מעפן כנס...

טרמינל נבחר למועדון הבילויים מספר אחד בצפון זה 4 שנים ע"י מיטב המגזינים- הן בכתב עת,והן באלקטרוני צוות של יחצני"ם מהכרמל,עושים סלקציה ממש קפדנית עם זהירות היתרה לא להסתבך עם חוק הסלקציה אין ערסים- ואם יש הם רק מאלה שביחידות קרביות[מציגים תעודת לוחם] ילדים קטנים ממש לא[טוב תלוי מתי אתה בא] המוסיקה היא בניצחו שלDJ אייל לוי [מרכז התקליט ממוצקין] שגרם ל5 רחבות הריקודים- שהוא פתח,לDJאים מנוסים- כל המוסיקה היא שלו[אגב הוא על רחבת האלטררנטיבי] אני נכנס חינם ושותה חינם כי פעםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם הייתי "סלב' בצפון
תשאלו את זוג מהחלומות איזה VIP הם קיבלו שבאו איתי

אח שלי תקשיב

דבר ראשון כל אחד וטעם המוזיקה שלו וואלה עם הערסים האלה שנכנסו הם לוחמים אני מקווה שהם לא יהיו מלחמה הבאה חחחחחח בקיצור הDJ עצמו בסדר ככה ככה אבל היה שם עוד עוזר DJ או שהוא סתם נדחף משחק לי אותה עם DJ עולמי ונוגע שם באקולייזר וזה הורס ת'מוזיקה עזוב אותך אתה יודע מה עם הלונה מקום טוב?

DJMIX

New member
בואנה תפסיק כול דבר לספרררררר בפורוםםם

לא נמאס לך?

טרמינל ?

הייתי שם מאאאאה פעעעם .. מזזה כייףף שםם לויודעת איך לא נהנת .. =\=

עזבי ספיר.......

הוא הולך רק למסיבות של טיאסטו מינימום וגם שהוא קונה תכרטיס הוא דורש מערכות ההגברה מסוימות ואיזה שירים ישימו ומי הקהל שיבוא יאללה יצאת למועדון תזרום כיף אז סבבה לא כיף אז אל תחזור לשם מה עשית סיפור חחחחחחחח

אם אתה לא רק בעניין של מסיבות אלא גם פאבים

תצא לרמת ישי יש שם מקום שניקרא הדרבין מקום נחמד לשבת בו מוזיקה בסבבה אנשים טובים והמשקאות לא במחירים שרק עשירים יכולים לקנות
אני אישית אהבתי

למעלה