במילה אחת ---אכזבה

moo moo moo

New member
במילה אחת ---אכזבה

איזה בלבול נוראי כל יום אני מרגיש שבאמת אני נמשך לגברים ופחות לנשים אני ממש נהיה עצוב שאני חושב על זה שאני לא אזכה להיות עם אישה שאני לא יהיה נשוי לאישה אפילו חברה לא הייתה לי ואני מפחד שלא תיהיה
אני מתחיל להשלים עם העובדה שאני הומו?? לא אני חושב שאני בינתיים בי. הלוואי שזה ישאר ככה -ביסקסואל ואם כבר משאלות הלוואי שהייתי סטרייט עוד פעם כמו לפני שנה. אני חושב שההשלמה הזו גורמת לי להמשך פחות לנשים המוח יכול לשכנע את האדם שהוא כל דבר. אני מפחד שאני אאבד את המשיכה לנשים- המין שאני כל כך רוצה להיות איתו. אני לקבל שוב זקפה חזקה מבנות. אני לא נמשך רוחנית או רגשית איך שתרצו לקרוא לזה לבנים אלא לנשים אבל הזין יותר חזק מגברים וזה חבל.... איזה חרא. ממש הכי בעולם חרא.

Lizz

New member
למה בדיוק דחוף לך...

להיות עם נשים? למה זה מטרת ושאיפת חייך?

moo moo moo

New member
תשובה

כי כשאני עם בנים אני לא מתאהב בהם מעולם לא התאהבתי בהם עם בנים אני מרגיש בחבר´ה כאילו אחים שלי חברים שלי בבנות אני מתאהב התאהבתי הרבה ואני נו אתם יודעים את ההרגשה הזאת הטובה שאתם עם המין המועדף עליכם ,כזה כיף צורך לנשק לחבק ועם בנים רק לחבק ..מתוך חברות אחוות גברים שכזו.

../images/Emo26.gifזה בסדר ../images/Emo36.gif

תראה, גם אני לא הכי נמשך נפשית לגברים,
אבל אינ כן השלמתי עם זה, וזה תכונה שאני לומד לאהוב
אצלי, כן זה ייקח זמן... כמו שזה לוקח לכל אחד,
אבל גם אתה תלמד להשלים עם זה, ואולי אפילו לאהוב את זה..
עכשיו, לדעתי לפחות, אין קשר בין זה שהשלמת עם
זה שאתה הומו לזה שאתה מתחיל פחות למשך לנשים...

resputin

New member
אני לא מבין מה היצר הזה שמקונן בך,

לדעת בכל שנייה נתונה מה אתה. מה זה יעזור לך.? זה יעזור לעצמך לקבל את עצמך יותר? פחות? תירוץ ש"ככה נולדת".? אתה מה שאתה, ככה היית וככה תהיה, אז תקבל את זה- כי לשבת ולעשות ´אוף´ לא יעזור לך. אם אתה מקבל גירוי מגברים או מנשים, זה ממש לא סוף העולם- כי יש שם אנשים בחוץ, שיגרמו לך להיות מאושר ויאהבו אותך. אם יש להם חזה וואגינה או שק אשכים ושערות על החזה (אני מצהיר שוב, אני מעדיף חלקים. לא היה לי עוד משהו מלבד ´ז´) -כל עוד הם יגרמו לך להיות מאושר, כל עוד אתה תהיה מאוהב ומאושר- אז יהיה לך טוב. אתה רוצה לכתפות על עצמך משהו שאתה רואה שלא פועל בטיבעיות? סבבה. אתה גם אולי תצליח לתקופה מסויימת- אבל זה יכשל מתישהו, זה נגד הטבע שלך. תעשה לעצמך טובה, ותפסיק לחשוב על זה. תאמץ את השיטה של ´נזרום וכשנגיע לגשר נחצה אותו´. "גשם כיסה את אספלט הכביש ביום הכי קר בשנה ובעיני שלי, טפטוף מקומי- כי יש סדק בלב האדם כשהלכת מכאן, לא ידעת לאן- מסגרת פניי בחלון אבל גם בתמונות, לפעמים הדמויות מקשיבות לתקתוק השעון"

alililili

New member
קצת מהנסיון שלי לעזרך... ../images/Emo60.gif

דבר ראשון, אפילו אם אתה מרגיש/חושב/משוכנע/מנחש שאתה הומו, אל תתחיל ישר לחשוב על זה שלעולם לא תתחתן עם אישה, ולא תהיה נשוי לאחת. ככל שזה נשמע מנוגד, זה יותר בריא. אני לדוגמה, מגדיר את עצמי כהומו כששואלים אותי. אני עונה את זה כי זה המילה שאנשים מכירים, למרות שהיא לא מדויקת. ברגע שאתה אומר לעצמך "אני הומו" אתה חושב שזה סוגר אותך, שזה ישר אומר שלא תוכל לעשות דברים של סטרייטים (איך שתרצה להגדיר את זה) ושזה מכריח אותך לעשות את זה רק עם בנים. אבל לא!
כשאני אומר לעצמי "אני הומו", אני עדיין שומר את האפשרות שההעדפות שלי ישתנו, ושזה יהיה לגיטימי, ואני לא שולל את האפשרות לשכב עם בת (מה שאני מתכוון לעשות מתישהו בזמן הקרוב). "אני הומו", זה בשביל אחרים, לא בשבילך. אתה יודע טוב מאוד מה אתה מרגיש, ואתה לא צריך להסביר לעצמך את זה במילה אחת "הומו". הרי, אתה, שיודע עד כמה הרגשות שלך רבים ומסובכים, יודע הכי טוב שאי אפשר לתאר אותם במילה אחת...!
אז פשוט תעשה מה שבא לך. ואל תסתבך עם הגדרות. אני לא אומר "אני בי" לדוגמה כי זה ישר מסבך הכל, ואני לא צריך את זה. לא מפריע לי שידעו רק על זה שאני אוהב בנים, וברגע שאחליט ללכת על בת היא תדע את זה, בלי שאצטרך להכריז לכולם פתאום "בעצם אני בי/סטרייט". אוקיי? אז חייך חמודי!
נ.ב: רספו, אל תתקיף. אני יודע שזה לא בדיוק תקיפה, אבל להתחיל ב"אני בכלל לא מבין את הקטע הזה" זה לא נראה כל כך טוב ונותן הרגשה שלילית. תודה

resputin

New member
לעמנואל.

א´. אתה חמוד. ב´. תתחבר לאייסיקיו, שנים שלא דיברתי איתך! ג´. עוד יומיים יום הולדת :) עוד יומיים יום הולדת :) עוד יומיים הומולדת לעמנואל :) ד´. אני לא תוקף, ואם לא הייתי משום מה קופצני עכשיו, הייתי טורח להגיב אחרת על זה, אבל אני אשב בשקט ואומר שסגנון הכתיבה שלי היה ויהיה תמיד ביחידה הזאת, וקצת תוקפנות עוזרת לפעמים :)

WC

New member
יש מגמה מוזרה למדי

ישנה מגמה מוזרה ואולי אפילו מדאיגה של אוריאנטציה סקסואלית שמשתנה וחולפת עם הרוח. ואמת שהאסלה היא ריהוט נוחיות מלומד ופיקח, שיודעת טוב טוב ש"מלידה" הוא מושג מיתי והזוי לחלוטין. לא נשאר לאדם דבר מלידתו, וודאי וודאי שלא העדפה מינית, שהיא סוגיה להוגי דעות באשר הם. בפסיכולוגיה יש שתי גישות עיקריות, הביולוגית (הכל כתוב בגנים!) וההתנהגותית (הכל נלמד). ומשהו עמוק בתוך האסלה אומר לה שהאמת תמונה בין שניהם. כלומר, בגנים רשום משהו, אבל אנחנו לומדים לקרוא, לפסק, ולפרש את הכתוב עם הזמן. להקשר שאלתם, האסלונת תענה. נטיה מינית, מה שלא תהיה, היא אינה עונה משתנה (עכשיו חורף, אזי שיש צורך בגבר שעיר-חזה לשים עליו את הראש, שימור על החום. לאומת זאת בבוא האביב, יש לחפש נערה קופצנית בבקיני שובבי). האסלה סבורה שכולנו גדלים עם הציפיות החברתיות הנורמטיויות (להתחתן, להוליד את 2.3 הילדים, לעבור לפרברים ולהשיג לברדור) ולאט לאט, כפי שדעתינו נפקחת לעולם סביבנו, היא גם נפתחת לקרוא את מה שבתוכינו. לכן, כל תהליך הלמידה האישית הזאת בא בשלבים. אבל התוצאה היא קבועה, והיא לא משתנה עם בוא השלחת. יש הרבה משתנים שמשפיעים על תהליך הגילוי, לעניות דעתה האסלתית (אגב, המילה גילוי לא יאה בעיניה, לא מדובר בקופסת מטמון באי נידח שיש לגלות, והעדפה מינית מעולם לא הייתה או תהייה אמריקה. המילה לימוד, או קבלה, קוסמת בעיניה הרבה יותר). מאיזה מסגרת באנו, האנשים סביבנו, יש הרבה טאבויים לשבור. אז נכון שכולם בגיל 9 היו חלק מהנורמה, ולכולם הייה/הייתה חבר/ה שאיתה/איתו הלכנו לערבי כיתה (ואיך נהנו להחזיק ידיים, ולשחק בשובבות נשיקה סטירה) אבל בנקודה מסוימת מתגלה האמת, הנורמה (כפי שהיא מוצגת, הילדים, הסטיישןוואגן, הלברדור) לא לכולם (הלברדור דווקא כן, לאסלה לפחות, וגם הילדים, כמובן). בתהליך הקבלה העצמית הזאת מגוייסית כל מנגנוני ההגנה שפרויד מנה אי פעם (פעם שניה שהם מוזכרים אצלה היום), כי זה קשה ולא קל. לכן בהתחלה את/ה חושב/ת שאת/ה אולי ביסקסואל/ית, ואז לאט לאט פחות מסתכלים על המן השני, ומכאן דרך הכורכר ידועה. לעניות האסלה, כל אותם זכרונות לימי "ישרים" שהיו בילדות, או בשפה בוטה (כלשון מו מו מו) כל אותן זקפות מנשים נבעו מההנאה מסקס, מהרעיון הזה של אינטימיות ומגע, שאז היה כל כך חדש ומסקרן. כמובן גם בגלל שהנורמה מצווה (פטמה זקורה, זקוף פין! אגב הפוך זה אותו דבר, לבל נקפח איזשהו מין!). לאט לאט, כשמתרגלים לקונספט של סקס ואינטימיות (לא חובה לחוות, רק להתרגל לרעיון) מגלים גם מה מושך אותנו, גם אם זה לא נורמה. האסלה לא יודעת כמה שגיאות כתיב וטייפאוז יש לה בהודעה, והיא יודעת שהיא הסתובבה סביב הנקודה. היא מקווה שהבנתם. והיא רוצה (ברשותכם, תודה) להציג בפניכם סוגיה: הומוסקסואליות/ ביסקסואליות/ טראנסג´נדר וכיוב האם זה מלידה או שזה תפוס התנהגות נרכש? WC אגב נעים להכיר.

למעלה