אני הייתי רוצה חוש לכסף... אף פעם לא מזיק... ועושה רושם טוב על הבחורות...
פ פנטום הצט New member 28/7/02 #36 אני הייתי רוצה חוש לכסף... אף פעם לא מזיק... ועושה רושם טוב על הבחורות...
פ פנטום הצט New member 28/7/02 #39 גם... או לחילופין למצוא מישהי עם אבא עשיר... חחחחחחחחחחחחחחחחחח...
מ מישל בת 34 New member 28/7/02 #47 אבל אבל.... ../images/Emo9.gif הוא אמר הוא רוצה אבא עשיר.... גם אבא שלי נשוי, חושבת יפריע אותו ? ( לפנות אותו לפורום פאדרס גייס ?)
אבל אבל.... ../images/Emo9.gif הוא אמר הוא רוצה אבא עשיר.... גם אבא שלי נשוי, חושבת יפריע אותו ? ( לפנות אותו לפורום פאדרס גייס ?)
N NasTy GirL New member 29/7/02 #50 *אורחת לרגע*../images/Emo108.gif הייתי רוצה חוש, שהיה יכול להפוך אותי [ורק אותי-אחרת זה היה מאד מאד רע, כל העולם עם החוש הזה...חיי פשע מסעירים-יה רייט! ] לנוזל ברגע שאני רוצה... [אלכס מאק, מישהו?]
*אורחת לרגע*../images/Emo108.gif הייתי רוצה חוש, שהיה יכול להפוך אותי [ורק אותי-אחרת זה היה מאד מאד רע, כל העולם עם החוש הזה...חיי פשע מסעירים-יה רייט! ] לנוזל ברגע שאני רוצה... [אלכס מאק, מישהו?]
ל לורני New member 29/7/02 #52 אני הייתי מבקשת : להיכנס לנעלי "דנידין" - רואה ואינו נראה - מתי שארצה . שיהיו לי מים סגולים - תמיד בהשג יד..."פה" . וזהו - זה הרבה ?
אני הייתי מבקשת : להיכנס לנעלי "דנידין" - רואה ואינו נראה - מתי שארצה . שיהיו לי מים סגולים - תמיד בהשג יד..."פה" . וזהו - זה הרבה ?
ת תמי21 New member 29/7/02 #54 החוש שלי הוא..................תגובה החוש שהייתי צריכה כרגע הוא חוש לדעת איפה ומתי יהיה פיגוע בארץ ואנחנו נוכל לעצור את כולם לפני שיהרגו לנו עוד יהודים.... אבל זה בלתי אפשרי
החוש שלי הוא..................תגובה החוש שהייתי צריכה כרגע הוא חוש לדעת איפה ומתי יהיה פיגוע בארץ ואנחנו נוכל לעצור את כולם לפני שיהרגו לנו עוד יהודים.... אבל זה בלתי אפשרי
ת תמי21 New member 29/7/02 #55 החוש שלי הוא..................תגובה החוש שהייתי צריכה כרגע הוא חוש לדעת איפה ומתי יהיה פיגוע בארץ ואנחנו נוכל לעצור את כולם לפני שיהרגו לנו עוד יהודים.... אבל זה בלתי אפשרי
החוש שלי הוא..................תגובה החוש שהייתי צריכה כרגע הוא חוש לדעת איפה ומתי יהיה פיגוע בארץ ואנחנו נוכל לעצור את כולם לפני שיהרגו לנו עוד יהודים.... אבל זה בלתי אפשרי
ק ק ל י א ו פ ט ר ה New member 29/7/02 #57 לעיתים... הייתי רוצה חוש שהיה יכול "לראות" מה יש בתוך הראש של מי שיושב מולי... (אבל שלו לא יהיה חוש כזה...)
לעיתים... הייתי רוצה חוש שהיה יכול "לראות" מה יש בתוך הראש של מי שיושב מולי... (אבל שלו לא יהיה חוש כזה...)
נ נוגה בשבילכם New member 29/7/02 #58 אני בכלל לא הייתי רוצה חוש כזה שמגלה לי מה חושב האדם מולי. קודם כל בגלל שאני עלולה להיעלב ודבר שני בגלל שאולי המחשבות האלה יהיו משעממות מדי ואני ארדם? או שפתאום אני אגלה שכולם בעצם חושבים נורא דומה והעולם כזה משעמם? אני רוצה חוש ספציפי לגילוי המספרים שיזכו בלוטו.
אני בכלל לא הייתי רוצה חוש כזה שמגלה לי מה חושב האדם מולי. קודם כל בגלל שאני עלולה להיעלב ודבר שני בגלל שאולי המחשבות האלה יהיו משעממות מדי ואני ארדם? או שפתאום אני אגלה שכולם בעצם חושבים נורא דומה והעולם כזה משעמם? אני רוצה חוש ספציפי לגילוי המספרים שיזכו בלוטו.
פ פנטום הצט New member 29/7/02 #61 לא הייתי רוצה לשבת מולי... כי מצד אחד היה נהיה לך כל הזמן קר שהיית מפשיט אותך...ואחרי זה היה נהיה לך חם ממה שהייתי עושה לך....בדמיוני כמובן...
לא הייתי רוצה לשבת מולי... כי מצד אחד היה נהיה לך כל הזמן קר שהיית מפשיט אותך...ואחרי זה היה נהיה לך חם ממה שהייתי עושה לך....בדמיוני כמובן...
B berliyoz New member 29/7/02 #59 לא חוש אלא תרגום הייתי שמח לעירוב חושים, לראות מוזיקה להריח אור, לשמוע מגע. לחוות דבר מסויים ממנקודות שונות
לא חוש אלא תרגום הייתי שמח לעירוב חושים, לראות מוזיקה להריח אור, לשמוע מגע. לחוות דבר מסויים ממנקודות שונות